aynenn yumurtlamam oluyodu aşılama zamanında kontrolüm vardıı amaBirsey sorabilirmiyim. Ovulasyon koyulasmıyordu yazmışsınız? Peki yumurtlamanız oluyormuydu doktor kontrolünde baktırdınız mi
Akşam pik olmuş gibi. Demekki bazı günler 2 tane test yapmak gerekiyor. Peki diğer gün sabahı silikleşti mi?Pik gördüğümü düsündüğüm testlerin sabah ve akşamki durumunu paylaşıyorum şimdi
Yani testiniz koyu çıkmamasına ragmen doktor yumurtlama varmı demişti?aynenn yumurtlamam oluyodu aşılama zamanında kontrolüm vardıı ama
35 gündeo lurdum regl 21 günlük hesaplanıyodu öyle diyodu programda
öyle ettim hiç çıkmadı bikere bile doktora kontrole gidince aşılama zmanaında
ozamann 21 gün bile değill çok saçma bi zamanda yumurtlamam olduu
Kızz gerçekten öyle komşum korona oldu hamile kaldıı şaştım kaldımmİnşAllah olmazsın gebe kalırsın canım ya inşAllah bende martta korona geçirdim doktora gittim ve bana dediki korona olan herkes hamile kalıyo korkma dedi çogu hastamda koronadan sonra hamile kaldı dedi bakalım inşAllah
Belkide yumurtlamanız çok kısa sürüyordur ertesi güne kalmadan çatlıyordur belki de ondan pik göremediniz diye düşündümaynenn yumurtlamam oluyodu aşılama zamanında kontrolüm vardıı ama
35 gündeo lurdum regl 21 günlük hesaplanıyodu öyle diyodu programda
öyle ettim hiç çıkmadı bikere bile doktora kontrole gidince aşılama zmanaında
ozamann 21 gün bile değill çok saçma bi zamanda yumurtlamam olduu
aynenn öyleeYani testiniz koyu çıkmamasına ragmen doktor yumurtlama varmı demişti?
evett dediğiniz gibii olduu gerçekten benimki ne zaman çatlıyo bellide değillBelkide yumurtlamanız çok kısa sürüyordur ertesi güne kalmadan çatlıyordur belki de ondan pik göremediniz diye düşündüm
Ben de neden yaptim bilmiyorum ve şok oldum. Geçen ay böyle değildi. Yine erken yumurtladım ama en azından adetten sonraki 5. Gün falandıbunu bende aklıma gelmişti ama yapmadım
Belki geç döllenmedir kuzum Allah büyük valla doktorum öyle dedi birazda çok stres yapıyoruz ya duramıyoruzKızz gerçekten öyle komşum korona oldu hamile kaldıı şaştım kaldımm
ayyy dedim inşallahh bendede öyle olurr geçen gün kan testi ettirdim ama normal çıktı
pekte heveslenmiştimm bekliyorum bakalım gene
Demekki testlerede çok güvenmemek gerekaynenn öylee
evettt zaten adetliyken yumurta çatlıyo hep derler adetin 4 cügününde yapınnBen de neden yaptim bilmiyorum ve şok oldum. Geçen ay böyle değildi. Yine erken yumurtladım ama en azından adetten sonraki 5. Gün falandı
valla canım eskisi gibii pek umudum yok hiç aklımda yok pekk olursao lur artık napıyimmBelki geç döllenmedir kuzum Allah büyük valla doktorum öyle dedi birazda çok stres yapıyoruz ya duramıyoruz
İnşAllah canım bizlerde bir gün paylaşırız buralarda hamileyiz diye inşAllahhvalla canım eskisi gibii pek umudum yok hiç aklımda yok pekk olursao lur artık napıyimm
Evet, silikleşti. Hala yapmaya devam ediyorum ama şimdi böyle çıkıyorAkşam pik olmuş gibi. Demekki bazı günler 2 tane test yapmak gerekiyor. Peki diğer gün sabahı silikleşti mi?
aaayyyy inşallaahhh paylaşırız yaaİnşAllah canım bizlerde bir gün paylaşırız buralarda hamileyiz diye inşAllahhilk bebeginizmi yaş kaç bu arada
Yumurtlamanız kısa sürüyor demekki. Akşam olmus sabahı çatlamış. Ben bukadar bile koyu görmemiştimEvet, silikleşti. Hala yapmaya devam ediyorum ama şimdi böyle çıkıyor
Yoook yaa bu ay bu kadar erken olunca ben ne olduğunu anlamadan kaçirdim bu ayıevettt zaten adetliyken yumurta çatlıyo hep derler adetin 4 cügününde yapınn
leke geliyosa yapın derlerdii yaptınızmı acaba hiç onu bende denedim
ama olumsuzz
Valla canım bazen millet öyle aceleciki gerçwkten anlayamıyorum o yüzden sordumaaayyyy inşallaahhh paylaşırız yaa
evett ilk bebeğimm ikinci olsa bukadar düşünmemm yaniii
amaa işyerinde arkadaşım 2 ciye tüp bebek yapıyo vallahii şaşırdım yaptıran var böyle
ilk i normal olmasına rağmen şaşırıyorumm
yaşım 27 :)
Belki adetliyken yani bir gün önce de kırmızı çıkacaktı bilmiyorum ki. Aslında bu işler bizi daha da zorluyor. Çocuk yapayim diye karar verince adet döngüm de bozulduYumurtlamanız kısa sürüyor demekki. Akşam olmus sabahı çatlamış. Ben bukadar bile koyu görmemiştim
4 yıllık evliyimm ama işte ben tekbaşımayımm ailemiz istanbulda çerkezköye yerleştikkValla canım bazen millet öyle aceleciki gerçwkten anlayamıyorum o yüzden sordumooo sen benden küçükmüşün olur ya olur Allahın izniyle Rabbim ol der ve olur inşAllah Kaç yıllık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?