Aynen. Bende 1 ay kullandım bu testleri gecikmeyen adetim 18 gün gecikti birseyler oldu banaBelki adetliyken yani bir gün önce de kırmızı çıkacaktı bilmiyorum ki. Aslında bu işler bizi daha da zorluyor. Çocuk yapayim diye karar verince adet döngüm de bozuldu
Tabiki canım insan istiyor ya evin neşesi çocuk gibi geliyor bana hep evlilik o zaman daha anlamlı gibi geliyor4 yıllık evliyimm ama işte ben tekbaşımayımm ailemiz istanbulda çerkezköye yerleştikk
alıştım aslındaa artık ama çocuk olsa enazından onunla büyüyim onunla vakit geçiriyim istiyorum artık
oyüzden
Bunu bende düşünüyorum çocuk istetince stresten vucut alt üst oluyo adet degişiyor hatta vucut neler yaşıyor nelerAynen. Bende 1 ay kullandım bu testleri gecikmeyen adetim 18 gün gecikti birseyler oldu banaen temizi gün aşırı iliski ve sabır
evett canım benimm aynenn öylee bakalımm buhafta adet olsam iyi olurrTabiki canım insan istiyor ya evin neşesi çocuk gibi geliyor bana hep evlilik o zaman daha anlamlı gibi geliyor
Aynen. Benim bi tanıdığım esi 4 ayda bir evine geliyordu 1 günlüğüne. Adam geldiği gün kadın hamile kaldı.. ne zaman olur nasıl olur hiç belli olmuyor gerçekten. Akışına bırakmak lazım ama nerdeeeee kafaya girdi bir kereBunu bende düşünüyorum çocuk istetince stresten vucut alt üst oluyo adet degişiyor hatta vucut neler yaşıyor neler
Onaa birakirsam hiç olmaz. Gün aşırı ilişki olayı mümkün değil bizde ya. O kadar libido yokAynen. Bende 1 ay kullandım bu testleri gecikmeyen adetim 18 gün gecikti birseyler oldu banaen temizi gün aşırı iliski ve sabır
Siz en iyisi tam pik olmasını beklemeyin koyulasmaya başladığı günü degerlendirin. Spermler 3 4 gün canlı kalabiliyor zaten.. olacağı varsa olur inşallahOnaa birakirsam hiç olmaz. Gün aşırı ilişki olayı mümkün değil bizde ya. O kadar libido yok
Evet, umarım. Yaz sonu doktora giderim zaten artık ileri tetkikler için. 35 yaşında olacağım ağustosta :)Siz en iyisi tam pik olmasını beklemeyin koyulasmaya başladığı günü degerlendirin. Spermler 3 4 gün canlı kalabiliyor zaten.. olacağı varsa olur inşallah
Rabbim hayırlısını versin inşAllah canım benimevett canım benimm aynenn öylee bakalımm buhafta adet olsam iyi olurr
eşimde saatleri uyuyo enazından vardiyalı çalışıyo
Valla öyle canım dursak ah duramıyoruz dursak her şey olacakda kimisi her gün yapar olmaz kimisi 1 günde.. Rabbim ol diyor oluyorAynen. Benim bi tanıdığım esi 4 ayda bir evine geliyordu 1 günlüğüne. Adam geldiği gün kadın hamile kaldı.. ne zaman olur nasıl olur hiç belli olmuyor gerçekten. Akışına bırakmak lazım ama nerdeeeee kafaya girdi bir kere
amiiinnnn hepimizin inşaallahh kuzum yaaRabbim hayırlısını versin inşAllah canım benim
Şimdi yaptım yine pik?Siz en iyisi tam pik olmasını beklemeyin koyulasmaya başladığı günü degerlendirin. Spermler 3 4 gün canlı kalabiliyor zaten.. olacağı varsa olur inşallah
Adete kac gun var ?Şimdi yaptım yine pik?
İşler karişti bende. 17 mayısta adet görmüştüm. Uygulamaya göre 14 haziran adet görmeliyim. Uygulamaya göre ovulasyon ise 30 mayıstı. Şu an gebelik ihtimali vermiyor Flo.Adete kac gun var ?
Uygulama yanıltıyor canım 1 2 gün oynayabilir herkes 14. Gün yumurtlar diye birsey yokİşler karişti bende. 17 mayısta adet görmüştüm. Uygulamaya göre 14 haziran adet görmeliyim. Uygulamaya göre ovulasyon ise 30 mayıstı. Şu an gebelik ihtimali vermiyor Flo.
Evet. Değerlendirdik az önce zorlaUygulama yanıltıyor canım 1 2 gün oynayabilir herkes 14. Gün yumurtlar diye birsey yok
Birazda nasip işi valla ay içinde 1 kere tesadüf ilişki yaşayıp hamile kalanlarda var.. rabbim cok bekletmeden nasip etsin hepimizeEvet. Değerlendirdik az önce zorlaya bu çok zor bir iş değil mi? Yumurtlamayi bileceksin de, o günü değerlendireksin. Azimli bir takım spermler olacak, ilk hedef tüpler ileri diyecek. Zor ya bu işler çocukluları durdurup tebrik edesim geliyor resmen
Evet canim amin inşallah :)Birazda nasip işi valla ay içinde 1 kere tesadüf ilişki yaşayıp hamile kalanlarda var.. rabbim cok bekletmeden nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?