Ovulasyon oluşmuş mudur

Yani bende çok iyi bilemedim ama ben şöyle yorumluyorum bu hormonu ölçüyor hormonlardan vücutta yavaş tepki verir yani hormon iki gündür artmış sizde muhtemelen yarın ya da bu gece çatlama olur artık o yüzden üst üste değerlendirmekte fayda var bence
Peki teşekkür ederim

Merhaba hanımlar benim bugün yumurtlamadan sonra 8. Günüm ve 2 gün önce ovulasyon testi yaptım silik çıktı bugün yaptığım daha belirgin sizce adetime 5 gün var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    107,1 KB · Görüntüleme: 70
Hayır henüz yumurtlama olmamış. Pik diyebilmek için test çizgisi en az kontrol çizgisi kadar koyu çıkmalı. Her gün aynı saatlerde 2. İdrarla sıvı alımına dikkat ederek test yapılmalı. Test yapmaya devam edin.
Benim testlerimi de yorumlar mısınız rica etsem🙏🏻🥰

Eklentiler

• IMG_4186.webp
    IMG_4186.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 55
Bugün yaptım en son test bugün yaptığım ama bi türlü çözemedim hala pik mi çatlamış mı🤷🏼‍♀️ilk defa yapıyorum bide 🤭kıymetli yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim🙏🏻🥰
23 kesin pik canım bazen çatlaması sürebiliyor bugün yaptığının fotoğrafı varsa ona da bakabiliriz 🌸ne demek rica ederim 🥰

23 kesin pik canım bazen çatlaması sürebiliyor bugün yaptığının fotoğrafı varsa ona da bakabiliriz 🌸ne demek rica ederim 🥰
Aşağı tarafa doğru inebilirseniz size zahmet olmazsa eğer🙏🏻bugün yaptığım testte aşağıda 🥰çok çok çooook teşekkür ederim🙏🏻🥰💐

Aşağı tarafa doğru inebilirseniz size zahmet olmazsa eğer🙏🏻bugün yaptığım testte aşağıda 🥰çok çok çooook teşekkür ederim🙏🏻🥰💐
Aa pardon canım görmemişim alt kısmını 🫣 bence bu geceye doğru çatlamış olur canım 22-23 ve bugünü değerlendirdiysen inşallah tutar 🥰

Kızlar bende de aynı durum ya tam net kırmızıyı göremedim bir türlü sonra silikleşti bu yumurtlama değilse sonradan tekrardan kırmızı mı oluyor bu anlamadım bide benindegerlendirin

Eklentiler

• D27B8337-C2A2-4B6B-82D0-BE2A6DB16373.webp
    D27B8337-C2A2-4B6B-82D0-BE2A6DB16373.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bende de aynı durum ya tam net kırmızıyı göremedim bir türlü sonra silikleşti bu yumurtlama değilse sonradan tekrardan kırmızı mı oluyor bu anlamadım bide benindegerlendirin
Benim de bu ay buna yakın oldu sonradan kırmızı oluyor adet bitiminden itibaren yaptım başta kırmızılık vardı sonra tamamen silikleşti 9-10 gün sonra pik gördüm kıpkırmızı oldu yapmaya devam edin🥰💐

Canım 9,10 gün sonra adetine yakın zamanda mı gördün kirmiziligi bende hiç düzenli yapmıyorum ben ustteki kırmızılığı yumurtalama sanardım meğerse değilmiş :( adetime 10’gun var devam mı edeyim canım

Canım 9,10 gün sonra adetine yakın zamanda mı gördün kirmiziligi bende hiç düzenli yapmıyorum ben ustteki kırmızılığı yumurtalama sanardım meğerse değilmiş :( adetime 10’gun var devam mı edeyim canım
Bence devam edin çünkü bazı kadınlarda 20. Günde bile yumurtlama olabiliyomuş bu ay inşallah olur olmazsa önümüzdeki ay adetin bittiği gün teste başla saat 15.00-16.00 civarı yap bir saat kadar sıvı almamaya gayret et her gün aşağı yukarı aynı saatlerde yap pik görürsün eminim. Bende pcos var neredeyse her ay değişiyo yumurtlama günüm o yüzden bu ay her gün 15.00da bi yaptım 22.00da bi yaptım piki adet bitiminin 9. Gün yakaladım

Kızlar selam. Ben ovulasyon testi yaptım bugün ilk kez. Reglim bittikten sonra 4. Gün yapmış oldun yani. Yumurtama gerçekleşmiş mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_5015.webp
    IMG_5015.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba arkadaşlar.
30 haziran adet başlangıcım
5 temmuz bitiş
Bugün 6 temmuz ovulasyon testim çift çizgi,
Çift olduğu günleri değerlendirmem gerekiyor 3 gün ilişki düşünüyorum.
Fakat anlamadığım hemen adet bittikten sonra çift görmem normal mi?
Saat 16.00 da yaptım testi bir sat öncesinden de sıvı alımını durdurdum. İlk defa kullanıyorum testi yardımcı olursnız sevinirim.

Eklentiler

• IMG_3443.webp
    IMG_3443.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_3442.webp
    IMG_3442.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 18
Bence devam edin çünkü bazı kadınlarda 20. Günde bile yumurtlama olabiliyomuş bu ay inşallah olur olmazsa önümüzdeki ay adetin bittiği gün teste başla saat 15.00-16.00 civarı yap bir saat kadar sıvı almamaya gayret et her gün aşağı yukarı aynı saatlerde yap pik görürsün eminim. Bende pcos var neredeyse her ay değişiyo yumurtlama günüm o yüzden bu ay her gün 15.00da bi yaptım 22.00da bi yaptım piki adet bitiminin 9. Gün yakaladım
Merhaba arkadaşlar.
5 temmuz bitiş
Saat 16.00 da yaptım testi bir sat öncesinden de sıvı alımını durdurdum. İlk defa kullanıyorum testi yardımcı olursnız sevinirim.

Eklentiler

• IMG_3443.webp
    IMG_3443.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3442.webp
    IMG_3442.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba arkadaşlar.
5 temmuz bitiş
Henüz pik olmamış ama bir kaç güne pik olacak gibi görünüyor test yapmaya devam edin 🥰her kadının yumurtlama günü farklı oluyormış kimi kadında adetin bittiği gün bile pik görülebiliyormuş ama henüz pik olmamış🥰🙏🏻💐

Henüz pik olmamış ama bir kaç güne pik olacak gibi görünüyor test yapmaya devam edin 🥰her kadının yumurtlama günü farklı oluyormış kimi kadında adetin bittiği gün bile pik görülebiliyormuş ama henüz pik olmamış🥰🙏🏻💐
Ayy🥰 teşekkür ederim bugünde yaptım dünkünden daha koyu çıktı çift yarın sanırım diğer çizgi ile aynı renk olur. Bugün testi yapamaya giderken bir anlık dalgınlıkla su içtim. Ama 1 saat önceden de kesmiştim sıvı alımını etkiler mi son dakka içtiğim su acaba

Ayy🥰 teşekkür ederim bugünde yaptım dünkünden daha koyu çıktı çift yarın sanırım diğer çizgi ile aynı renk olur. Bugün testi yapamaya giderken bir anlık dalgınlıkla su içtim. Ama 1 saat önceden de kesmiştim sıvı alımını etkiler mi son dakka içtiğim su acaba
O kadarı fark etmiyor bende çok etkiler mi diye gerilip bi su içip bi su içmeden 3 saat arayla yaptım aynı çıktı çok yoğun sıvı alımı olmadığı sürece çok etkilemiyor hadi hayırlısı olsun inşallah🙏🏻🥰💐bugünden itibaren 3 günü değerlendirin💐

Ama tam pik gece yarısı uyurken oluşmuş olmalı. Çünkü bugün testler yeniden silikleşmeye başladı
Canım ben testte pik görmüyorum hiç ama yumurtlama olmuştu sen riske atmamak için gün aşırı devam et ilişkiye

Back
X