• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon pik mi acilll❗❗❗

Teste devam et ben bu saydığım belirtiler öncesinde yaşamıştım hatta dedim herhalde yumurtlama zamanına girdim diye bende pcos var birde
O zaman testte pik çıkmadı sonradan mi çıktı canım doktor kontrolü de olmayınca insan tedirgin oluyor bilemiyo

image.webp

Bak bunlar üst üste yaptıklarım o zamanlar da başlamıştı yumurtlama belirtilerim

Kafam karıştı 🙂 benim bugün adet baslangicindan sayarsam 16. Günüm ilacı da adetin ikinci günü başladım beş gün kullandım ilacı bırakalı 10 gün oldu . Senin ki nasıl oldu peki 🤷🙂
Ben 5 ine adet gördüm 7 sinde ilaca başladım 11 inde ilaç bitti bugünde piki gördüm öncesinde belirtilerim de bel ağrısı gögüs ağrısı akıntı şuan da sadece kasıklarda batma var

Ben 5 ine adet gördüm 7 sinde ilaca başladım 11 inde ilaç bitti bugünde piki gördüm öncesinde belirtilerim de bel ağrısı gögüs ağrısı akıntı şuan da sadece kasıklarda batma var
Benimde 5 i adet baslangici 6. Sinda ilaca başladım 10 u ilaç bitti işte hala pik olmadı o yüzden

Belirtileri yaşamışsın canım devam et hem değerlendir bu zamanı da bir anda pik oluyor zaten 2 saat öncesinde bişey içme idrarına sıkışık ol
Yiyip icmiyorum zaten 12 den sonra tuvakete de çıkmıyorum 14.30 gibi de yapıyorum testi devam edeceğim bakalım ya meraktan da olsa

İlaç kullanmışsın zaten eninde sonunda olacak ilk defa mı kullandın
Yok canım ben Mart ayında kullandım çatlatma iğnesi oldum tuttu ama kimyasal oldu sonra Eylül ve Ekim'de tekrar kullandım çatlatma iğnesi de oldum ama bu sefer tutmadı malesef ve 12. Gün hep yumurtam 20 mm oluyordu ama ovulasyon yine de pik göstermiyordu bu ay da iğnesiz denemeye karar verdim o yüzden testle takip ediyorum

Yok canım ben Mart ayında kullandım çatlatma iğnesi oldum tuttu ama kimyasal oldu sonra Eylül ve Ekim'de tekrar kullandım çatlatma iğnesi de oldum ama bu sefer tutmadı malesef ve 12. Gün hep yumurtam 20 mm oluyordu ama ovulasyon yine de pik göstermiyordu bu ay da iğnesiz denemeye karar verdim o yüzden testle takip ediyorum
Sende de var mı herhangi bir problem

Back
X