belki testte sıkıntı vardır sen değerlendir günleriEvet benim aklımı da o karıştırdı tam 4 gündür bu akıntıyı yaşıyorum en yoğun 12. Gün yaşadım ama yine de pik değildi test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki testte sıkıntı vardır sen değerlendir günleriEvet benim aklımı da o karıştırdı tam 4 gündür bu akıntıyı yaşıyorum en yoğun 12. Gün yaşadım ama yine de pik değildi test
Öyle yapıyorum zaten ya bir dolu bir boş şeklinde burda düşük çıkmış ama aslında en koyu 12. Gün oldu ama akşamına test yaptığım da tam pik değildi yani hani saati kaçırmış olsam desembelki testte sıkıntı vardır sen değerlendir günleri
ya anlaşılır illa kı ınsan bı gariplik oldugunu hissediyor vücudundaÖyle yapıyorum zaten ya bir dolu bir boş şeklinde burda düşük çıkmış ama aslında en koyu 12. Gün oldu ama akşamına test yaptığım da tam pik değildi yani hani saati kaçırmış olsam desem
Kesinlikle öyle ben yine de ihtimale karşı testte devam edeceğim zaten oylesineya anlaşılır illa kı ınsan bı gariplik oldugunu hissediyor vücudunda
Teste devam et ben bu saydığım belirtiler öncesinde yaşamıştım hatta dedim herhalde yumurtlama zamanına girdim diye bende pcos var birdeKesinlikle öyle ben yine de ihtimale karşı testte devam edeceğim zaten oylesine
O zaman testte pik çıkmadı sonradan mi çıktı canım doktor kontrolü de olmayınca insan tedirgin oluyor bilemiyoTeste devam et ben bu saydığım belirtiler öncesinde yaşamıştım hatta dedim herhalde yumurtlama zamanına girdim diye bende pcos var birde
Evet attım bak öncekileriO zaman testte pik çıkmadı sonradan mi çıktı canım doktor kontrolü de olmayınca insan tedirgin oluyor bilemiyo
Ne bilim 16. Güne geldik hala pik olmayınca dedim herhalde geçti bitti kaçırdım diye yine de her ihtimale karşı bir dolu bir boş değerlendirdikEvet attım bak öncekileri
Adet tarihin ve ilacı kullandığın tarih nedirNe bilim 16. Güne geldik hala pik olmayınca dedim herhalde geçti bitti kaçırdım diye yine de her ihtimale karşı bir dolu bir boş değerlendirdik
Adet baslamgicindan sayarsak bugün 16. Günüm ilacı da adetin ikinci günü başladım kullanmaya sabah akşam kullanımı bıraktıktan sonra 10 gün oldu işte hala pik olmadiAdet tarihin ve ilacı kullandığın tarih nedir
Kız ben 14. Günde gördüm daha erken 10 günAdet baslamgicindan sayarsak bugün 16. Günüm ilacı da adetin ikinci günü başladım kullanmaya sabah akşam kullanımı bıraktıktan sonra 10 gün oldu işte hala pik olmadi
Kafam karıştıKız ben 14. Günde gördüm daha erken 10 gün
Ben 5 ine adet gördüm 7 sinde ilaca başladım 11 inde ilaç bitti bugünde piki gördüm öncesinde belirtilerim de bel ağrısı gögüs ağrısı akıntı şuan da sadece kasıklarda batma varKafam karıştıbenim bugün adet baslangicindan sayarsam 16. Günüm ilacı da adetin ikinci günü başladım beş gün kullandım ilacı bırakalı 10 gün oldu . Senin ki nasıl oldu peki
![]()
Benimde 5 i adet baslangici 6. Sinda ilaca başladım 10 u ilaç bitti işte hala pik olmadı o yüzdenBen 5 ine adet gördüm 7 sinde ilaca başladım 11 inde ilaç bitti bugünde piki gördüm öncesinde belirtilerim de bel ağrısı gögüs ağrısı akıntı şuan da sadece kasıklarda batma var
Belirtileri yaşamışsın canım devam et hem değerlendir bu zamanı da bir anda pik oluyor zaten 2 saat öncesinde bişey içme idrarına sıkışık olBenimde 5 i adet baslangici 6. Sinda ilaca başladım 10 u ilaç bitti işte hala pik olmadı o yüzden
Yiyip icmiyorum zaten 12 den sonra tuvakete de çıkmıyorum 14.30 gibi de yapıyorum testi devam edeceğim bakalım ya meraktan da olsaBelirtileri yaşamışsın canım devam et hem değerlendir bu zamanı da bir anda pik oluyor zaten 2 saat öncesinde bişey içme idrarına sıkışık ol
İlaç kullanmışsın zaten eninde sonunda olacak ilk defa mı kullandınYiyip icmiyorum zaten 12 den sonra tuvakete de çıkmıyorum 14.30 gibi de yapıyorum testi devam edeceğim bakalım ya meraktan da olsa
Yok canım ben Mart ayında kullandım çatlatma iğnesi oldum tuttu ama kimyasal oldu sonra Eylül ve Ekim'de tekrar kullandım çatlatma iğnesi de oldum ama bu sefer tutmadı malesef ve 12. Gün hep yumurtam 20 mm oluyordu ama ovulasyon yine de pik göstermiyordu bu ay da iğnesiz denemeye karar verdim o yüzden testle takip ediyorumİlaç kullanmışsın zaten eninde sonunda olacak ilk defa mı kullandın
Sende de var mı herhangi bir problemYok canım ben Mart ayında kullandım çatlatma iğnesi oldum tuttu ama kimyasal oldu sonra Eylül ve Ekim'de tekrar kullandım çatlatma iğnesi de oldum ama bu sefer tutmadı malesef ve 12. Gün hep yumurtam 20 mm oluyordu ama ovulasyon yine de pik göstermiyordu bu ay da iğnesiz denemeye karar verdim o yüzden testle takip ediyorum