Olmamış daha canım. Bende de var pcos ama böyle değildi bu test hassas koyu çıkması lazım biraz daha var gibiHanımlar pik olmuş mu sizce yoksa daha var mı pcosum var yumurta yeterince büyüyünce mi pik oluyo ben çünkü fazla yumurtluyorum küçük kalıyor hepsi bu pikse büyümüş demek midir 6 aydir deniyorum bu ay ovulasyon başladım en koyu bu testim gibi geldi
Ama yine de değerlendirin nolur nolmaz için rahat olurHanımlar pik olmuş mu sizce yoksa daha var mı pcosum var yumurta yeterince büyüyünce mi pik oluyo ben çünkü fazla yumurtluyorum küçük kalıyor hepsi bu pikse büyümüş demek midir 6 aydir deniyorum bu ay ovulasyon başladım en koyu bu testim gibi geldi
Peki siz hamile kalabildiniz mi?Olmamış daha canım. Bende de var pcos ama böyle değildi bu test hassas koyu çıkması lazım biraz daha var gibi
Kaldım evet sen de kalabilirsin içini ferah tutPeki siz hamile kalabildiniz mi?
Peki siz hamile kalabildiniz mi?
Ama yine de değerlendirin nolur nolmaz için rahat olur
Kimyasal bile olsa kalabilmeniz o kadar umut verici ki böyle duyunca da rahatlıyorum bi nebzeKaldım evet sen de kalabilirsin içini ferah tutama kimyasal gebelik geçirdim kaybettim.
Yaptıklarımdan bahsedeyim: ilişki sonrası doğruluğu var mı bilmiyorum ama hemen kalkmadım uzandım baya. hayıt otu kaynatıp içerdim, bir de inofolic combi kullandım.En önemlisi ovülasyon testi :) Bunların bir etkisi var mı bilmiyorum ama böyle sen de araştır bu saydıklarımı
Olur merak etme bizim gibi bi çok insan var hamile kalan her zaman hayırlı zamanda iste kendine sıkıntı etme kafanı başka şeylerle meşgul et ve Allah’a bırak. Soğan suyu da içen var ben onu deneyeceğim bir de ama emin değilim siz denediniz mi yan etkisi olur muKimyasal bile olsa kalabilmeniz o kadar umut verici ki böyle duyunca da rahatlıyorum bi nebzebende bu ay başladım havuç ve incir yiyorum hep hayit suyu yapıp içiyorum birde testosteron yüksek bi tık bende onun için nane içiyorum yemek yiyemez oldum bunları yiyip içmekten ama ah olsa hersey değer
Ben geçen aylar regli olduğumu görünce çok ağladım birde duphaston kullanıyorum günüm de sasmiyor o yuzden daha cok stres oluyorumOlur merak etme bizim gibi bi çok insan var hamile kalan her zaman hayırlı zamanda iste kendine sıkıntı etme kafanı başka şeylerle meşgul et ve Allah’a bırak. Soğan suyu da içen var ben onu deneyeceğim bir de ama emin değilim siz denediniz mi yan etkisi olur mu
Teşekkür ederimBu henüz pik değil
Ovülasyon testine adet bitiminden ne kadar sonra başladınız ? Bir de test öncesi bi şey yiyip içiyor musun onun da etkisi olabilirBen geçen aylar regli olduğumu görünce çok ağladım birde duphaston kullanıyorum günüm de sasmiyor o yuzden daha cok stres oluyorumçocuk denemeye başlamadan önce pcos yoktu bende kilo aldım ondan sonra başladı hatta bi muayenemde büyümüş folikul varmış onu görünce e nabjzds o kadar üzüldüm ki ama tabi o zamanlar düşünmüyordum Rabbım isteyen herkese versin inşallah ben soğan suyunu denedim sonraki ay 1 ay suren lekelenmem oldu ama o ay duphastonuda bırakmıştım ondan mı bilemiyorum ama 1 ay sürdü tam faydasını gören çok okudum bende
Eğer öyleyse değerlendir ya da yarın tam koyu olacak5 gün sonra başladım bugün de 1 saat önce kestim sıvı alımını zaten 2 bardak çay içmiştim sadece kalktığımdan beri gerçekte fotoğrafta olandan bi tık daha koyu dedim acaba oldu mu
Ay inşallah olurEğer öyleyse değerlendir ya da yarın tam koyu olacak
Tekrar çektimEğer öyleyse değerlendir ya da yarın tam koyu olacak
Tekrar çektim
Insallah görürüm çok teşekkür ederim desteğiniz içinOlmamış ama moral bozmadan sabırla devam edin
Çok açık değil ama yinede daha koyu olması gerekir Yarın inşallah çok daha koyu olurTekrar çektim
Insallah kuzumm bunu gerçeğini de görmek nasip olsun hepimize mübarek ramazanÇok açık değil ama yinede daha koyu olması gerekir Yarın inşallah çok daha koyu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?