- 13 Şubat 2024
- 101
- 20
- 13
Amin inşallah Allah nasip etsin hepimizeInsallah kuzumm bunu gerçeğini de görmek nasip olsun hepimize mübarek ramazan
Benimkini de yorumlar mısınızBu henüz pik değil
Diğer gün nasıl çıktı peki daha mı koyulaştı yoksa çatladı mıBenimki de seninki gibi aynı ama herkes pik olmamış dedi eşit renkleri lh olan çizgi daha koyu olacakmış dediler ama bakalım
Diğer gün nasıl çıktı peki daha mı koyulaştı yoksa çatladı mı
İki gun renkler eşit cikti 3. Gün siliklestiDiğer gün nasıl çıktı peki daha mı koyulaştı yoksa çatladı mı
Demekki yumurtlama olmuş ve çatlamışİki gun renkler eşit cikti 3. Gün siliklesti
Demekki yumurtlama olmuş ca
Ay inşallah inşallah çok koyu değil diye hep üzüldümDemekki yumurtlama olmuş ve çatlamış
Benim böyleydiDemekki yumurtlama olmuş ve çatlamış
Evet aynıymışBenim böyleydi
Biz şimdi yumurtladik miEvet aynıymış
Benim böyleydi
Evet aynıymış ben yarım saat önce bi kez daha yaptım böyle çıktıBenim böyleydi
Bence var yumurtlama değerlendirdiğimizde mi peki bundan sonraki günde önemliymiş siliklestigi gunEvet aynıymış ben yarım saat önce bi kez daha yaptım böyle çıktı
Ya yumurtladık ya da biraz daha olgunlaşması gerekiyor yumurta çatlatma iğnesi denedin mi hiç herkes yazıyor ama ben hiç gitmedim doktora acaba ben de onu mu denesemBiz şimdi yumurtladik mi
Biz dün ilişkiye girmiştik bugün girmedik koyu görsemde.çünkü 1 gün ara daha iyi oluyormuş spermin kalitesi için yarın artık. Ama koyu çıktığı gün bir de diğer silikleştiği gün diyorlar geneldeBence var yumurtlama değerlendirdiğimizde mi peki bundan sonraki günde önemliymiş siliklestigi gun
Denemedim ama bu ay olmazsa tedaviye başlanacak pcos olustu bende çocuk denemeye başlayınca şans eseri öğrendim daha öncesinde yoktu eminim kilo aldım ondan sonra başladı duphaston kullanıyorum temmuzdan beri doktor son kez yazdı dene dedi Nisan da bakcaz dedi bende de tutmadı bu zamana kadar işte.. Bu ay hayit tohumu suyu içtim incir havuc yedim bol bol bakalım artık 1 hafta var reglimeYa yumurtladık ya da biraz daha olgunlaşması gerekiyor yumurta çatlatma iğnesi denedin mi hiç herkes yazıyor ama ben hiç gitmedim doktora acaba ben de onu mu denesem
Bende de pcos varDenemedim ama bu ay olmazsa tedaviye başlanacak pcos olustu bende çocuk denemeye başlayınca şans eseri öğrendim daha öncesinde yoktu eminim kilo aldım ondan sonra başladı duphaston kullanıyorum temmuzdan beri doktor son kez yazdı dene dedi Nisan da bakcaz dedi bende de tutmadı bu zamana kadar işte.. Bu ay hayit tohumu suyu içtim incir havuc yedim bol bol bakalım artık 1 hafta var reglime
Nane cayi öneriyorlar pcos için testosteron yüksek oluyor ya genelinde 1 rakam düşmüştü bence içmiştim de. Ben pcos olduğunu öğrenmeden 2 ay önce gereksiz sebepten gittigim de ne pcos görüntüsü vardı ne başka birsey hatta hazırda büyümüş yumurtam varmış o zamanlar korunuyordum tabi 2 ayda oldu olan şimdi aylardır uğraşıyorum Rabbım ikimize de her isteyene de nasip etsinBende de pcos var
Kaçtı senin testesteron ve kaç olmalıNane cayi öneriyorlar pcos için testosteron yüksek oluyor ya genelinde 1 rakam düşmüştü bence içmiştim de. Ben pcos olduğunu öğrenmeden 2 ay önce gereksiz sebepten gittigim de ne pcos görüntüsü vardı ne başka birsey hatta hazırda büyümüş yumurtam varmış o zamanlar korunuyordum tabi 2 ayda oldu olan şimdi aylardır uğraşıyorum Rabbım ikimize de her isteyene de nasip etsin
Yakalayabildiniz mi?Hanımlar pik olmuş mu sizce yoksa daha var mı pcosum var yumurta yeterince büyüyünce mi pik oluyo ben çünkü fazla yumurtluyorum küçük kalıyor hepsi bu pikse büyümüş demek midir 6 aydir deniyorum bu ay ovulasyon başladım en koyu bu testim gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?