Ovulasyon pik olmuş muuuuu🥹

Benimki de seninki gibi aynı ama herkes pik olmamış dedi eşit renkleri lh olan çizgi daha koyu olacakmış dediler ama bakalım

Bence var yumurtlama değerlendirdiğimizde mi peki bundan sonraki günde önemliymiş siliklestigi gun
Biz dün ilişkiye girmiştik bugün girmedik koyu görsemde.çünkü 1 gün ara daha iyi oluyormuş spermin kalitesi için yarın artık. Ama koyu çıktığı gün bir de diğer silikleştiği gün diyorlar genelde

Ya yumurtladık ya da biraz daha olgunlaşması gerekiyor yumurta çatlatma iğnesi denedin mi hiç herkes yazıyor ama ben hiç gitmedim doktora acaba ben de onu mu denesem
Denemedim ama bu ay olmazsa tedaviye başlanacak pcos olustu bende çocuk denemeye başlayınca şans eseri öğrendim daha öncesinde yoktu eminim kilo aldım ondan sonra başladı duphaston kullanıyorum temmuzdan beri doktor son kez yazdı dene dedi Nisan da bakcaz dedi bende de tutmadı bu zamana kadar işte.. Bu ay hayit tohumu suyu içtim incir havuc yedim bol bol bakalım artık 1 hafta var reglime

Bende de pcos var

Bende de pcos var
Nane cayi öneriyorlar pcos için testosteron yüksek oluyor ya genelinde 1 rakam düşmüştü bence içmiştim de. Ben pcos olduğunu öğrenmeden 2 ay önce gereksiz sebepten gittigim de ne pcos görüntüsü vardı ne başka birsey hatta hazırda büyümüş yumurtam varmış o zamanlar korunuyordum tabi 2 ayda oldu olan şimdi aylardır uğraşıyorum Rabbım ikimize de her isteyene de nasip etsin

Kaçtı senin testesteron ve kaç olmalı

Yakalayabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…