Ovulasyon pik olmuş muuuuu🥹

Ya bende de hala böyle benimde 10 günüm kaldı dünden beri kasıklarımda batma birde ara ara adet sancısı gibi giriyor kesin bugün pik yapar yakalarım dedim ama sonuç yine aynı
Ya belki testin hassasiyeti böyledir

Ama çoğu insanda görüyorum baya belirgin iki çizgi var bende sürekli silik böyle olursa nerden anlayacağız ki olmuş mu olmamış mı
Bende de öyle cikti hep gerektiği kadar buyumedigini anlamaliyiz sanırım bende kop koyu olan gördüm biride şey yazmıştı o eşit olsa yeter demişti

Ama o zaman regli gelmez o ay öyle olmuyor mu ki
Instagram da Bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda son postta yazıyor sadece yumurta olgun boyuta gelmeden çatlıyormuş biz görmemiş oluyormuşuz ama yinede adet oluyormuşuz

Instagram da Bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda son postta yazıyor sadece yumurta olgun boyuta gelmeden çatlıyormuş biz görmemiş oluyormuşuz ama yinede adet oluyormuşuz
Takibe alayım o sayfayı bilgi edineyim bende teşekkür ederimmmm

Ama çoğu insanda görüyorum baya belirgin iki çizgi var bende sürekli silik böyle olursa nerden anlayacağız ki olmuş mu olmamış mı

Benimkini de yorumlar mısınız bugün böyle çıktı yine sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_1161.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 31
Ya bende de hala böyle benimde 10 günüm kaldı dünden beri kasıklarımda batma birde ara ara adet sancısı gibi giriyor kesin bugün pik yapar yakalarım dedim ama sonuç yine aynı
Kızlar sabırla testleri yapmaya devam edin ben adet olucam derken günüm geçti ve tam 6 gün sonra pik gördüm iki gün sonra da yumurta çatladı

Benimkini de yorumlar mısınız bugün böyle çıktı yine sizce nasıl
Fotoğraflar net değil ama çift çizgi belirgin duruyor yumurtlama gününüzde olabilirsiniz eğer çizgiler netse 3 gün üst üste değerlendirin çatlayana kadarda yani silikleşene kadar teste devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…