- 22 Kasım 2023
- 1.175
- 640
- 43
- 30
- Konu Sahibi Reed Flowers
-
İnnovita dakiler yakin duruyo kuzum kaset testen anlamiyorum ama yarin veya pazar pik olur gibi belirtin varmi benim mesela belim cok ağrırdi kasik agrim olurdu ne alaka bilmiyorum ama bide hafif bi duygusalligim vardiBaştan sona okudum ve evet çok güzel pik yapmış testin canımbana da yardımcı olabilecek olan var mı acaba? Hem kaset ve innovita testi yaptım acaba yumurtlama başlangıcı mı yoksa daha erken mi?
Sadece dün adet olacakmışım gibi ayaklarım ağrıdı bi de çooook hafif anlamsız bi-2snyelik midem ekşidi bulantı diyemem çok. Bunlar belirti ise tabiİnnovita dakiler yakin duruyo kuzum kaset testen anlamiyorum ama yarin veya pazar pik olur gibi belirtin varmi benim mesela belim cok ağrırdi kasik agrim olurdu ne alaka bilmiyorum ama bide hafif bi duygusalligim vardi
Kaç gun sürüyor dongulerin kuzum sivi alimina dikkat ediyorsun dimi bide her zaman aynı saatte yapSadece dün adet olacakmışım gibi ayaklarım ağrıdı bi de çooook hafif anlamsız bi-2snyelik midem ekşidi bulantı diyemem çok. Bunlar belirti ise tabi
Döngü uzun olunca 10.günden koyuluk bi garipsedim canım ay ne bilim ya
Genellikle 38canım. Çok nadir 30oluyor. Evet dediğin gibi sıvı alımına dikkat etmeye çalışıyorum min. 2 saat öncesi kesiyorum. Bugün hastanede işim var diye 11de yaptım normalde 12de yapıyorum canımKaç gun sürüyor dongulerin kuzum sivi alimina dikkat ediyorsun dimi bide her zaman aynı saatte yap
Genellikle 38canım. Çok nadir 30oluyor. Evet dediğin gibi sıvı alımına dikkat etmeye çalışıyorum min. 2 saat öncesi kesiyorum. Bugün hastanede işim var diye 11de yaptım normalde 12de yapıyorum canım
Ay hadi inşallah canım hayırlısıylaaaBen 5 te yapiyorum 3 ten sonra bitiyo bende sivi alimi lavobaya da fazla gitmemeye çalışıyorum 3 bucuga kadar gidiyorum çünkü aldigim sivilari atmak icin vücudumdan sonra tutuyorum :) ben simdi haziranin 3nde test yapicam varsa cikar yoksa Allahin takdiri
Saat aralığı hic farketmiyo kuzum ben gecen gün tuzlu yedim maf etti beni saati bekleyene kadarAy hadi inşallah canım hayırlısıylaaaBen de iş durumlarından dolayı öğlen 12 idealdir dedim. Bi de sıvı almadan duramıyorum çok,gün içinde test yapmak zorlardı beni
Saat aralığı hic farketmiyo kuzum ben gecen gün tuzlu yedim maf etti beni saati bekleyene kadar
eyvah eyvah
İNşallah canım zaten gördüğün yumurtlamayı da değerlendirdinben simdi bi kac gun daha devam edicem teste cok ufak ihtimal bazen 2kez yumurtlama oluyormus belki gorurum
27 28 cok nadir de 29 oluyo mevsimsel gecikmeler falan bakalim yumurtlamanin 3. Gunundeyim dahaİNşallah canım zaten gördüğün yumurtlamayı da değerlendirdindöngün benim gibi uzun değilse bi şeyler netleşiyor aslında
Hadi bakalım canım hayırlısıyla27 28 cok nadir de 29 oluyo mevsimsel gecikmeler falan bakalim yumurtlamanin 3. Gunundeyim dahainşallah sende gün sayarsin kuzum benim
Evet güzel artiyor lh hormonun devam et teste yakinda yumurtlama olucakHadi bakalım canım hayırlısıyla10-11 güne test yaparsın erken gebelik
Bak bugün yaptığım test
Hafif başlamış ama yakinda sende gorursun yumurtlamayi ama saatlerin hep ayni olsunEki Görüntüle 3432283
Benim testlerimide yorumlarmısınız
Son adet 10 mayıs 4-5 gün sürüyo
Ama hala pike yakın göremedim neden acaba
Artık günde iki kere yapmaya mı başlasam acabaHafif başlamış ama yakinda sende gorursun yumurtlamayi ama saatlerin hep ayni olsun
2 kere yapmaya başlasanda kuzum iki testin arasinda 8 saat olmasi lazimArtık günde iki kere yapmaya mı başlasam acaba
Tamamdır2 kere yapmaya başlasanda kuzum iki testin arasinda 8 saat olmasi lazim
Kuzum vallahi bilmiyorum o kadar çok tecrubem yok kimleri heR ay yumurtlama olmuyo diyo ama bilmiyorum ama seninki koyulaşmaya gidiyoTamamdırpik görememe gibi bişey oluyo mu peki korkuyorum çıkmıycak diye
Teşekkür ederimKuzum vallahi bilmiyorum o kadar çok tecrubem yok kimleri heR ay yumurtlama olmuyo diyo ama bilmiyorum ama seninki koyulaşmaya gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?