- 22 Kasım 2023
- 1.175
- 640
- 43
- 30
- Konu Sahibi Reed Flowers
-
Bende iste daha gormedim o yuzden :) koyulasmaya basladigi an doktora randevu alsam bakarlar mi ki ?Dün araştırdım havus yönünde yazılar çok bu ay yumurtalama görünce yicem teşekkür ederim :) Bence o gun dr a yumurta baktırmakta fayda olur, belki de iyi biseydir büyümüştür catliyordur.. sonucta testler büyüyen yumurtayı görüyor deniliyor.. benim daha teste başlayalı 3-4 gün bende başta silik gördüm dün hiç görmedim bu ay merak ediyorum..
Bakarlar alttan muayene ile hem daha iyi olur boyunu vs söylerler.. yumurta takibi dr eşliğinde olması gerekiyor aslında da ben çok yoruldum dr a gitmekten o yüzden bi kaç ay test ile deniyim dedim..Bende iste daha gormedim o yuzden :) koyulasmaya basladigi an doktora randevu alsam bakarlar mi ki ?
hala boyle cikiyo testlerim o zaman pik olmasina 1 gun kala ben randevu alayim gidim baktirimBakarlar alttan muayene ile hem daha iyi olur boyunu vs söylerler.. yumurta takibi dr eşliğinde olması gerekiyor aslında da ben çok yoruldum dr a gitmekten o yüzden bi kaç ay test ile deniyim dedim..
Bence de baktırın çatlaması için belki biseylee yapar hopppp Allah’ın izniyle bebis gelir hayırlısıylahala boyle cikiyo testlerim o zaman pik olmasina 1 gun kala ben randevu alayim gidim baktirim
İnşallah canim benim Rabbim kimseyi evlatla sınamasınBence de baktırın çatlaması için belki biseylee yapar hopppp Allah’ın izniyle bebis gelir hayırlısıyla
Aminnnnn yumurtlama olduktan sonra insallah hayırlısı ile olur.. bana daha önce dr çatlatma iğnesi yaptı, hamile kaldım sonra yumurta dönmesi oldu ameliyat falan oldum.. hayırlısını istemek lazım olunca şükretmek lazım.. Bebek düştü 6 haftalikken çok üzüldüm ağladım şimdi de regli olunca hep üzülüyorum yine olmadı diye, sonra bi kendime geliyorum.. yeni ay yeni umut hayırlısı olsun insallahhhhhh Allah’ın izniyle olur hepimizin kucağı dolar.. Allah isteyen herkese nasip eder insallah.. sizin mesajlarınıza baktım 8 ay olmuş deneyeli benim gibi acele etmeyin nasip dr lar boşuna 1 yıl bekleyin demiyorlar benim dr acele etti başıma gelmeyecek şeyler geldi..İnşallah canim benim Rabbim kimseyi evlatla sınamasın
Evet benim daha 8 ayim oldu bende hep hayirlisini istiyorum zaten ama kendimi de uzaklaştiramiyorum bu konulardan bakalim ya kader kısmet inşallah Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar verirAminnnnn yumurtlama olduktan sonra insallah hayırlısı ile olur.. bana daha önce dr çatlatma iğnesi yaptı, hamile kaldım sonra yumurta dönmesi oldu ameliyat falan oldum.. hayırlısını istemek lazım olunca şükretmek lazım.. Bebek düştü 6 haftalikken çok üzüldüm ağladım şimdi de regli olunca hep üzülüyorum yine olmadı diye, sonra bi kendime geliyorum.. yeni ay yeni umut hayırlısı olsun insallahhhhhh Allah’ın izniyle olur hepimizin kucağı dolar.. Allah isteyen herkese nasip eder insallah.. sizin mesajlarınıza baktım 8 ay olmuş deneyeli benim gibi acele etmeyin nasip dr lar boşuna 1 yıl bekleyin demiyorlar benim dr acele etti başıma gelmeyecek şeyler geldi..
Gördün mü canım yumurtlama merak ettim seniSende öylesin bebeğim benim sira sira güzel haberler veririz birbirimize
Gordum canim dun ve ertesi gunu bugunde doktor randevum vardi doktorda yumurtlama donemindesin dedi bakalim saat 5de test yapacağım catladi mi catlamadi mi gorucez :)Gördün mü canım yumurtlama merak ettim seniinşallah yumurtlama görmüştür diye girdim
Ayyy hadi inşallah kuşummm çok sevindim inşallah hamile kalırsınGordum canim dun ve ertesi gunu bugunde doktor randevum vardi doktorda yumurtlama donemindesin dedi bakalim saat 5de test yapacağım catladi mi catlamadi mi gorucez :)
İnşallah kuzum benim inşallah bende anneler kervanina katilirim Rabbim o duyguyu bana da yaşatirAyyy hadi inşallah kuşummm çok sevindim inşallah hamile kalırsın
İnşallah birtanem rabbim sağlıklı bir bebeğe hamile kalmanı nasip etsin hepimiz içinİnşallah kuzum benim inşallah bende anneler kervanina katilirim Rabbim o duyguyu bana da yaşatir
Merak ettim nasıl çıkacak diye ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ama pazar günü 19 unda silikti çatlamıştı. 1. fotoğraf bugün yaptığım 2. pazar günü yaptığım. Anlamadım asla anlayamıyorum neden böyle çıkıyor olabilir. Silikte değil koyu tİnşallah kuzum benim inşallah bende anneler kervanina katilirim Rabbim o duyguyu bana da yaşatir
Amin canim Rabbim herkeze nasip etsinİnşallah birtanem rabbim sağlıklı bir bebeğe hamile kalmanı nasip etsin hepimiz için
Vallahi hic anlamıyorum ki kuzum bu ovulasyon da cok asiri bi bilgim yokMerak ettim nasıl çıkacak diye ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ama pazar günü 19 unda silikti çatlamıştı. 1. fotoğraf bugün yaptığım 2. pazar günü yaptığım. Anlamadım asla anlayamıyorum neden böyle çıkıyor olabilir. Silikte değil koyu t
Uf çok enteresan ama ya neyse kokusu çıkar yakında ya adet olacağım ya hamilelik.Vallahi hic anlamıyorum ki kuzum bu ovulasyon da cok asiri bi bilgim yok
İnşallah hamileliktir ve diğer posta gecmek nasip olur level gibi yaaUf çok enteresan ama ya neyse kokusu çıkar yakında ya adet olacağım ya hamilelik.
Hahaha inşallah valla böyle güzel sürprize aşırı ihtiyacım varİnşallah hamileliktir ve diğer posta gecmek nasip olur level gibi yaa
İnşallah kuzum Rabbim gönlüne göre versinHahaha inşallah valla böyle güzel sürprize aşırı ihtiyacım var
Baştan sona okudum ve evet çok güzel pik yapmış testin canımİnşallah kuzum Rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?