- 17 Temmuz 2023
- 142
- 62
- 18
- 32
- Konu Sahibi Meryem2110
-
Ovulasyondan 5 gün sonra çok erken bence ilişkinin üzerinden 15 gün geçmesi lazım aslında ..Kızlar ovülasyondan sonra bugün 5. Günüm ve 2-3 gündür çok gazım oluyor ovülasyondan sonra hemen göğüs yanlarında ağrı ve hassasiyet başladı bugün ise sabah ve akşam sarı akıntı geldi gebelik olabilir mi yaşayan var mı?
5 gün erken. En az iki hafta geçmeli. Enfeksiyon falan olmasın sarı akıntı çok normal gelmedi bana.Kızlar ovülasyondan sonra bugün 5. Günüm ve 2-3 gündür çok gazım oluyor ovülasyondan sonra hemen göğüs yanlarında ağrı ve hassasiyet başladı bugün ise sabah ve akşam sarı akıntı geldi gebelik olabilir mi yaşayan var mı?
Erken gebelik testi yaptım sanırım pozitif5 gün erken. En az iki hafta geçmeli. Enfeksiyon falan olmasın sarı akıntı çok normal gelmedi bana.
Fitil sonucu etkilemez. İnşallah pozitiftir hayırlı olsun. Test silik mi çıktı net miErken gebelik testi yaptım sanırım pozitifvajinal fitil kullandım gece idrarı etkilemiş olabilme ihtimali var mıdır?
Maşallah baya net hayırlı olsunTestim
Reglinize kaç gün vardı acabaMaşallah baya net hayırlı olsun
5 dk silik bir çizgi çıktı bu kadar net değildi inşallah teşekkür ederimMaşallah baya net hayırlı olsun
4 gün vardı bat 7Reglinize kaç gün vardı acaba
Siz idrar testi yapmışmıydınız
Çok çok silik çizgi var ama teste de güvenemedim geçen ay da silik çıktı regl oldumSiz idrar testi yapmışmıydınız
Hangi testi kullanmıştın sende de kuruyunca benim resimdeki gibi belirginleşti mi pekiÇok çok silik çizgi var ama teste de güvenemedim geçen ay da silik çıktı regl oldum
Oncomed di markası. Evet ama çok çok çok silikti gün gün tekrarladım koyulastiHangi testi kullanmıştın sende de kuruyunca benim resimdeki gibi belirginleşti mi peki
Benim arkadaşım da o testten ilk yaptığında pozitif çıktı sonra kanda çıkmadı ama 2 ay sonra övülasyon ile takip ettik tekrar o testten aldı kop koyu çıktı normal gebelik testi aldı o da koyu çıktı şuan 2 aylık hamileHangi testi kullanmıştın sende de kuruyunca benim resimdeki gibi belirginleşti mi peki
Beta hcg 51 çıktı dün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum inşallah sağlıkla sıhhatle sizede nasip olsun en kısa zamandaOncomed di markası. Evet ama çok çok çok silikti gün gün tekrarladım koyulasti
Çok iyi maşallah inşallah sağlıkla kucaklarsinBeta hcg 51 çıktı dün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum inşallah sağlıkla sıhhatle sizede nasip olsun en kısa zamanda
Amin hayırlısıyla inşallahÇok iyi maşallah inşallah sağlıkla kucaklarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?