Ovülasyon sonucum, hamile olabilir miyim?

turuncuportakall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.037
3.109
53
30
Yumurtlamanın 8. Gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı.
Yumurtlamanın 9. Gününde laboquick kaset test yaptım o da negatif çıktı.
Bugün 10. Gün. Reglime de 4 gün var. Evde Ovülasyon testi vardı onu yaptım böyle çıktı. Hamile olabilir miyim sizce

Eklentiler

• C1FCED7F-B71F-45B2-9E61-F53623B4C729.webp
    184,2 KB · Görüntüleme: 377
  • 9A71517B-97CA-4F13-AA62-C52EC2BD25BB.webp
    186,8 KB · Görüntüleme: 369
Belli çizgi evet var hamilelik diye düşünüyorum

Benim de erken gebelik testim iki çizgi çıktı ama biri silik şekilde

Yumurtlama dönemimde pik yapıp en koyu çıktığı üstteki. Alttaki de Reglime 4 gün kala . 16 nisanda normalde t çizgisi tamamen silinmişti

Eklentiler

• FEBF2786-D856-41F9-B490-FAA3FDEC9995.webp
    141,3 KB · Görüntüleme: 346
Pik değil, normal günlerde böyle cıkıyor zaten silik ikinci cizgi
Benim bir aylık döngüde en koyu çıkan üstteki testti daha koyusu olmadı sonrada düşmeye başladı zaten tamamen silindi t çizgisi. Bugünde Reglime 4. Gün kala böyle oldu

Benim bir aylık döngüde en koyu çıkan üstteki testti daha koyusu olmadı sonrada düşmeye başladı zaten tamamen silindi t çizgisi. Bugünde Reglime 4. Gün kala böyle oldu
Merhaba sonuç ne acabaa hamile msiniz merak ettim, benim de şuan 7 gün var reglime dayanamayıp yaptm silik cikti Bi umut sorayım dedm

Adeta yakın lh hormonu yükselebilir gebelik olması için c çizgisi silik t çizgisi koyu olmalı

Arkadaşlar merhaba, bugün yumurtlamanın 11. Günü sabay birebeningünlüğü gebelik testi yapmıştım ama ilk 1 saat bir şey göremeyince çöpe atmıştım. Akşam bi baktım yanında silik bi çizgi belirmiş hemen su damlattım ama nr dağıldı ne de gitti çizgi. Bir de ben bir buçuk yıldır sürekli test yapıyorum kuruma çizgisi bile daha hiç görmedim ilk kez silik de olsa ikinci çizgi görüyorum. Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı acaba ?

Eklentiler

• IMG_20230517_211429.webp
    8 KB · Görüntüleme: 212
Ovulasyon testi ile hamilelik öğrenilebilir ben de bu şekilde öğrenmiştim ama henüz çok erken idrara karışması için benim yumurtlamadan 10 gün sonra kanda çıkmamıştı adetten bir hafta sonra ovulasyon testi ile öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…