- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi turuncuportakall
-
Belli çizgi evet var hamilelik diye düşünüyorumYumurtlamanın 8. Gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı.
Yumurtlamanın 9. Gününde laboquick kaset test yaptım o da negatif çıktı.
Bugün 10. Gün. Reglime de 4 gün var. Evde Ovülasyon testi vardı onu yaptım böyle çıktı. Hamile olabilir miyim sizce
Benim de erken gebelik testim iki çizgi çıktı ama biri silik şekildeYumurtlamanın 8. Gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı.
Bugün 10. Gün. Reglime de 4 gün var. Evde Ovülasyon testi vardı onu yaptım böyle çıktı. Hamile olabilir miyim sizce
Ama Ovülasyon testi bu yine de gebelik olabilir miBelli çizgi evet var hamilelik diye düşünüyorum
Benim erken gebelik yok diye Ovülasyon yaptımBenim de erken gebelik testim iki çizgi çıktı ama biri silik şekildeEki Görüntüle 3238484
Benim bir aylık döngüde en koyu çıkan üstteki testti daha koyusu olmadı sonrada düşmeye başladı zaten tamamen silindi t çizgisi. Bugünde Reglime 4. Gün kala böyle olduPik değil, normal günlerde böyle cıkıyor zaten silik ikinci cizgi
Merhaba sonuç ne acabaa hamile msiniz merak ettim, benim de şuan 7 gün var reglime dayanamayıp yaptm silik cikti Bi umut sorayım dedmBenim bir aylık döngüde en koyu çıkan üstteki testti daha koyusu olmadı sonrada düşmeye başladı zaten tamamen silindi t çizgisi. Bugünde Reglime 4. Gün kala böyle oldu
Ay evet 6+3 oldum bileeee:))) bu başlığı açtığımın ertesi günü test yaptırdımMerhaba sonuç ne acabaa hamile msiniz merak ettim, benim de şuan 7 gün var reglime dayanamayıp yaptm silik cikti Bi umut sorayım dedm
Adeta yakın lh hormonu yükselebilir gebelik olması için c çizgisi silik t çizgisi koyu olmalıYumurtlamanın 8. Gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı.
Çok sevindim , sağlıkla alin kucağınıza, benim de 6 günüm var adet günüme , şiddetli bel ağrım var bakalm bekliyormAy evet 6+3 oldum bileeee:))) bu başlığı açtığımın ertesi günü test yaptırdım
Bu hangi marka test acaba ?Yumurtlama dönemimde pik yapıp en koyu çıktığı üstteki. Alttaki de Reglime 4 gün kala . 16 nisanda normalde t çizgisi tamamen silinmişti
LaboquickBu hangi marka test acaba ?
Teşekkür ederimLaboquick
Merhaba sizin soncuunuz ne çıktı acaba ,benim de erken gebelik testim silik suanBenim de erken gebelik testim iki çizgi çıktı ama biri silik şekildeEki Görüntüle 3238484
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?