gec dollenme yumurtlamanın olması gereken tarıhte degıl de sonrasında gerceklesıp dollenme olması yanı 28 gunluk adette 14. gun degıl de 21. gun olması gıbı. sızın catlama gunu bellı . gec yerlesır mı yerlesebılır ovulasyondan sonra 13. gun ılk pozıtıfı alıyo mısal ya da 16. gun. neden olur bi bılgım yok.Merhaba hanımlar bir sorum olacak 4 mayıs pik 5 mayıs çatlama gördüm ve o günleri değerlendirdik eğer gebelik olsaydı bu zamana kadar çıkar mıydı yoksa geç döllenme olmuş olabilir mi yumurtlamadan 1 hafta sonra bel ve kasık ağrımdan dolayı 3 4 gün eğilemedim kaset test yapıyorum ama sonuç hep negatif erken mi yapıyorum yoksa cıkması lazım mıydı bu zamana kadar sizlere sormak istedim..
Laboquick kaset test 5-50 birim arası yazıyor bide 4 mayıs pik te bide 6 mayıs sabahını değerlendirdik ama regli de olmadım ağrım da yok regliye dair çok üşürdüm reglimden 1 2 gün önce şimdi tam tersi sıcak basıyo kasık batması var 1 sene önce bebeğimin 3 aylıkken kalbi durdu Bi ümit işte bekliyorumgec dollenme yumurtlamanın olması gereken tarıhte degıl de sonrasında gerceklesıp dollenme olması yanı 28 gunluk adette 14. gun degıl de 21. gun olması gıbı. sızın catlama gunu bellı . gec yerlesır mı yerlesebılır ovulasyondan sonra 13. gun ılk pozıtıfı alıyo mısal ya da 16. gun. neden olur bi bılgım yok.
testının hassasıyetı ne? benım kullandıgımkı 20bırım yazıyor mısal bazı testler için bu 50 birim.
Yani ilişkinin üstünden bugün 14. Gün hala bir umut var mı diyosunuz gerçekten çok zor ve ümitle bekliyorumBen 15. Gün net pozitif almıştım. 12 günden sonra genelde sonuç alınıyor.
laboquick hassas testlerden daha ıyı benım gozumde deneyımlerim ıyı yondeydı. genelde erkencıkten tespıtte ıyıdır bu test. rabbım hayırlı saglıklı evlatlar versın hepımıze. cok beklemeden kan ver sen.Laboquick kaset test 5-50 birim arası yazıyor bide 4 mayıs pik te bide 6 mayıs sabahını değerlendirdik ama regli de olmadım ağrım da yok regliye dair çok üşürdüm reglimden 1 2 gün önce şimdi tam tersi sıcak basıyo kasık batması var 1 sene önce bebeğimin 3 aylıkken kalbi durdu Bi ümit işte bekliyorum
Bugün test yapın varsa çıkar. Daha fazla beklemeye gerek yok.Yani ilişkinin üstünden bugün 14. Gün hala bir umut var mı diyosunuz gerçekten çok zor ve ümitle bekliyorum
Umarım canım beklemedeyim umudumu kaybetmekte istemiyorum olsun da 2 3 gün sonra sonuç alsam da olurYumurtlamadan 17gun sonra gebelik testi net çıkar bana söylenen bu yönde canım Allah gönlüne göre versin
Amin hepimize inşallah canımlaboquick hassas testlerden daha ıyı benım gozumde deneyımlerim ıyı yondeydı. genelde erkencıkten tespıtte ıyıdır bu test. rabbım hayırlı saglıklı evlatlar versın hepımıze. cok beklemeden kan ver sen.
Sabah yaptım negatif inşallah yarın sabah tekrardan yapacağım şimdi yapsam olmaz sanırımBugün test yapın varsa çıkar. Daha fazla beklemeye gerek yok.
Ben umut kırmak istemem ama olsaydı çıkardı. Bence regl bekleyin. Yok yere umutlanmak beni daha çok yıpratıyordu.Sabah yaptım negatif inşallah yarın sabah tekrardan yapacağım şimdi yapsam olmaz sanırım
Haklısınız gerçekten umut ediyorum ama yinede kendimi her ihtimale hazırlamaya alıştım Rabbim hayırlısını versin inşallahBen umut kırmak istemem ama olsaydı çıkardı. Bence regl bekleyin. Yok yere umutlanmak beni daha çok yıpratıyordu.
laboquick bu. 8. Gun kanda negatif. 9. Gun ılk pozıtıf. 11. Ve 13. Gunler. (Amin hepimize inşallah canımidrar da çıkmadan kan vermekten korkuyorum malum hayal kırıklığı olacak diye
Demek ki bu ayda nasip değil artık diğer aya nasipten ötesi yok gerçektenlaboquick bu. 8. Gun kanda negatif. 9. Gun ılk pozıtıf. 11. Ve 13. Gunler. (olsa gercekten cıkar aslında)
Canım olmadiysa bu ay doğru zaman değildir sakin moralini bozma. Allah bizim için en doğru zamanda verecek unutmaDemek ki bu ayda nasip değil artık diğer aya nasipten ötesi yok gerçekten
İnşallah canım bu ay ovulasyon testi yapıcam ama ekstra bişey yapmayı düşünmüyorum kendi haline bıraktım o zamanında gelecek inşallahCanım olmadiysa bu ay doğru zaman değildir sakin moralini bozma. Allah bizim için en doğru zamanda verecek unutma
Regl oldun muİnşallah canım bu ay ovulasyon testi yapıcam ama ekstra bişey yapmayı düşünmüyorum kendi haline bıraktım o zamanında gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?