Ovülasyon takip

haticehanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
18
3
1
25
Arkadaşlar merhaba ben 4 gündür test yapıyorum hep biraz daha silik çıkıyordu geçen ay 18 adet oldum bu ay 18 oldum ve şuan doğuranlığımın orta günlerindeyim ovülasyon testi yapıyorum test silik çıkıyordu ama bugün biraz daha belirgin oldu sizce yarın yumurtlama günüm mü ? Bir de otuz günde bir mi adet olmuş oluyorum illa önümüzdeki adetten 14. GÜn mü yumurtlama olmak zorunda

Ah canım bende bı anlasam su testlerden sen uygulmadanmi takip edyorsun

Yumurtlama olmuş canım bugünü ve yarını kesin değerlendir kaçırma :) illa 14. Gün yumurtlama olacak diye birşey yok herkesin her ay bile aynı olmuyor oyüzden testlerden takip etmek en sağlıklısı

Yumurtlama olmuş canım bugünü ve yarını kesin değerlendir kaçırma :) illa 14. Gün yumurtlama olacak diye birşey yok herkesin her ay bile aynı olmuyor oyüzden testlerden takip etmek en sağlıklısı
Bu testi gördüğümden bir gün sonra test yokk denilecek kadar silik çıktı herhalde çatladı mı demek oluyor

pink olmuş canım, illa 14 ğün sonra olacak diye bir şey yok canım

Kizlar benimkinie bakarmsnz rica etsem iki gün öncede akıntım oldu af edersiniz ishal oldum iki gün sürdü sayılır sonra bitti ozman test yapmdm dye hatrliyorum ama 1 inde yptgim daha net bugün yaptigima göre

Eklentiler

• 1680522904716299308350004943432.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar benimkinie bakarmsnz rica etsem iki gün öncede akıntım oldu af edersiniz ishal oldum iki gün sürdü sayılır sonra bitti ozman test yapmdm dye hatrliyorum ama 1 inde yptgim daha net bugün yaptigima göre
Pik olsa bile bu testte çok zor görürsünüz tavsiyem başka test kullanmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…