Ovülasyon takip

Burda tüm yerde aynısı var cnm
Fazla koyulasmiyor bekledikçe koyulasiyor o yüzden dedim kendi ovülasyon testimi atayım en fazla 15 yazanın altinda olan koyulasma oldu

Eklentiler

• 20230319_232015.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 41
Nasıl takip ettin sonradan başka bir yerde yokalsf olan yerledrde hepsin aynısını satyr

Nasıl takip ettin sonradan başka bir yerde yokalsf olan yerledrde hepsin aynısını satyr
Takibi bıraktım bizim burada hep aynı vardı 4 gün oncede trend yoldan sipariş verdim bugün geldi hemen yaptım pik olcak birkaç gün sonra inşallah

Atarmsn bugün yptgmi cnm rica etsem aynıyız senlen glipa son adet tarihin nezmn

En üste olanı saat 12 de yaptım altta olanı da 2 saat önce yaptım son adet tarihim 28 şubat

Atarmsn bugün yptgmi cnm rica etsem aynıyız senlen glipa son adet

Kızlar merhaba ramazan da ovulasyon testini nasıl yapıyorsunuz acaba?

Merhaba. Bu ay doktorumla Yumurta takibi yaptık. 24 Martta doktorum 1 adet 18.35 mm boyutunda yumurta gordu. Sadece letu isimli ilaci kullandim, yumurtamin buyumesi icin.
25 martta sabah 11 de catlatma ignesi ovitrelle vuruldum. 4 Nisan da yani igne vurulduktan sonra 10. Gun kan verdim. Beta hcg ( 0.848 ) cikti. Bu değere göre hamile değilim. Henüz regl olmadim. Doktorum 10 Nisan da yeniden kan vermemi soyledi. Bu şekilde bir durun yaşayan, ve hamile kalan var mı? Herkese bu gebelik yolunda kolaylıklar dilerim.

Ovulasyn testnden anlayan varsa yardmci olrmsnz

Eklentiler

• Screenshot_20230407-180636_Instagram.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…