Güzel haberi aldığında tüm şikayetlerin ağrıların son bulacak bir süreEvet benim şehir dışına çıkmam lazım o yüzden erken yapıyorum ya. Bir de dayanılmaz göğüs ağrısı olmaya başladı 2 gündür. Doğum kontrol hapı kullanırken de bende böyle olmuştu. Ağrısı koltuk altıma kadar vuruyor. En azından sebebini anlarım
Bebiş çoğu konu da seni görüyorum idrar testi yapmış mıydın:)Seni o kadar iyi anlıyorum kiher gün gün saydım çok zor geçiyor. Yumurtlamanın pik olduğu günün 11. Gününe kadar anca dayandım. Varsa da çıkar inşallah. Daha beklemeye gücüm yok
Her yerde varım bu ara yaa heyecandan her yere yazıyorumBebiş çoğu konu da seni görüyorum idrar testi yapmış mıydın:)
Niye yapmadıııınnnHer yerde varım bu ara yaa heyecandan her yere yazıyorum3 gündür yapmadım öncesinde yapmıştım ama erken dediler. Awox yaptım bir tane silik çıktı sonra gitti çizgi. Daha da yapmadım
Fotoğrafını attığım testten sonraki yaptıklarım negatif çıkınca karamsar olmak istemedim ya zaten 2 gün sonra kan verecem kanda daha erken çıkıyo diyeNiye yapmadıııınnn
Merhaba kan verdiniz mi acabaTabii ki mutlaka yazarımmilk gebeliğim olacak olursa. 25 yaşındayım. Pco var adet düzenim sıfır. Bazen 3 ay bazen 1 buçuk ay çok değişiyor. Ovülasyon testi olmasa asla bulamazdım herhalde o günü
İnşallah canm artar değerlerinSonucum çıktı. 0.7 çıktı ama önceki yaptırdığım testlerde hep 1.2 den küçük diye gösteriyordu. 0.7 sayı olarak çıkınca belki artar diye ümidimi kesmiyorumçatlamanın üstünden 9 gün geçti yarın tekrar kan vereceğim. Ama eski tahlillerimi başka yerde yaptırmıştım. Yarın da yine orada yaptıracağım. Baştaki eski tahlil. İkincisi yeni tahlil
Evet çatlamanın 9. Günü verdim 0.7 çıktı ya erken verdim ya da olmadı bu ayMerhaba kan verdiniz mi acaba
Yumurtlamanın 13. Gününe girdim sanırım adet olacam ya karnım o kadar şiş ki patlayacam sankiİnşallah canm artar değerlerin
sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim. Ben de evlat hasretiyle bekliyorum bana da dua eder misiniz….Herkese merhaba benim sonucum pozitif çıktı rabbim isteyen tüm kardeşlerimize nasip eylesin
İnşallah tüm isteyenlere tüm kalbimle çokça dua ediyorumdağlıkla kucağınıza
sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim. Ben de evlat hasretiyle bekliyorum bana da dua eder misiniz….
MerhabaHerkese merhaba benim sonucum pozitif çıktı rabbim isteyen tüm kardeşlerimize nasip eylesin
Merhaba erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı daha sonra kan testi verdim orda da değer düşük ancak pozitifMerhaba
Bat 17 şubat demişsiniz benimde 17 şubat bu kadar erken nasıl öğrendiniz belirtiniz neydi
Hangi marka testle yaptınız ben predictor ile yaptım bata 8 kala negatif çıktı siz kaç kala yaptınızMerhaba erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı daha sonra kan testi verdim orda da değer düşük ancak pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?