Q QueeNe0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2025 78 17 3 27 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi QueeNe0 #1 Merhaba Gece 2 de yaptığım ovulasyon testinde pik gördüm bir saat öncesinde bıraktım sıvı alımını saatin bir önemi var mı acaba bilginiz var mı
Merhaba Gece 2 de yaptığım ovulasyon testinde pik gördüm bir saat öncesinde bıraktım sıvı alımını saatin bir önemi var mı acaba bilginiz var mı
mimisabu Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2025 500 874 18 27 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi QueeNe0 #2 QueeNe0 .!.: Merhaba Gece 2 de yaptığım ovulasyon testinde pik gördüm bir saat öncesinde bıraktım sıvı alımını saatin bir önemi var mı acaba bilginiz var mı Eki Görüntüle 3649845 Genişletmek için tıkla... 2 numara çok net pik. Ben de akşam yapıyordum genelde. Sabah ikinci idrar diyorlar ama ne fark eder ki pik işte.
QueeNe0 .!.: Merhaba Gece 2 de yaptığım ovulasyon testinde pik gördüm bir saat öncesinde bıraktım sıvı alımını saatin bir önemi var mı acaba bilginiz var mı Eki Görüntüle 3649845 Genişletmek için tıkla... 2 numara çok net pik. Ben de akşam yapıyordum genelde. Sabah ikinci idrar diyorlar ama ne fark eder ki pik işte.
Q QueeNe0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2025 78 17 3 27 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi QueeNe0 #3 mimisabu .!.: 2 numara çok net pik. Ben de akşam yapıyordum genelde. Sabah ikinci idrar diyorlar ama ne fark eder ki pik işte. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm ama düzenli yapmayınca bı soruyum yine de dedim çok teşekkür ederim
mimisabu .!.: 2 numara çok net pik. Ben de akşam yapıyordum genelde. Sabah ikinci idrar diyorlar ama ne fark eder ki pik işte. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm ama düzenli yapmayınca bı soruyum yine de dedim çok teşekkür ederim
Q QueeNe0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2025 78 17 3 27 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi QueeNe0 #4 mimisabu .!.: 2 numara çok net pik. Ben de akşam yapıyordum genelde. Sabah ikinci idrar diyorlar ama ne fark eder ki pik işte. Genişletmek için tıkla... Siz nasıl sonuç aldınız var mı bebiş varsa kaçıncı denemede hamile kaldınız
mimisabu .!.: 2 numara çok net pik. Ben de akşam yapıyordum genelde. Sabah ikinci idrar diyorlar ama ne fark eder ki pik işte. Genişletmek için tıkla... Siz nasıl sonuç aldınız var mı bebiş varsa kaçıncı denemede hamile kaldınız
mimisabu Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2025 500 874 18 27 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi QueeNe0 #5 Maalesef benim kayıplarım oldu. Ben 4 defa gebe kaldım ama rahim şekil bozukluğundan dolayı yasamadilar. Bu ay yeniden denemek istiyorum inşallah QueeNe0 .!.: Siz nasıl sonuç aldınız var mı bebiş varsa kaçıncı denemede hamile kaldınız Genişletmek için tıkla...
Maalesef benim kayıplarım oldu. Ben 4 defa gebe kaldım ama rahim şekil bozukluğundan dolayı yasamadilar. Bu ay yeniden denemek istiyorum inşallah QueeNe0 .!.: Siz nasıl sonuç aldınız var mı bebiş varsa kaçıncı denemede hamile kaldınız Genişletmek için tıkla...
Q QueeNe0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2025 78 17 3 27 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi QueeNe0 #6 mimisabu .!.: Maalesef benim kayıplarım oldu. Ben 4 defa gebe kaldım ama rahim şekil bozukluğundan dolayı yasamadilar. Bu ay yeniden denemek istiyorum inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah Allah kucağınızı boş bırakmasın
mimisabu .!.: Maalesef benim kayıplarım oldu. Ben 4 defa gebe kaldım ama rahim şekil bozukluğundan dolayı yasamadilar. Bu ay yeniden denemek istiyorum inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah Allah kucağınızı boş bırakmasın