Pik olmakla olmamak arasında şuanEn sondaki bugün zaten tarihi belirttim adetim 28 günde bir olur düzenlidir en son adet tarihim 9 Ekim ilk kez Ovulasyon kullanıyorum yardımcı musunuz takvimim 14.gün yumurtlama gösteriyor ama test böyle çıktı ve bugün 12.gün sizdice yumurtlama mı?
Yanıtladığınız için çok teşekkür ederim 3 gündür düzenli ilişki oluyor testi saat kaç gibi tekrarlamalıyım arasından kaç saat geçmesi gerek saat 17:00 da yaptımPik olmakla olmamak arasında şuan
Gece bir daha tekrarlayın testi
Silik çıktığında yumurtlama gerçekleşmiş olacak
Pik çıkması yumurta çatlamak üzere demek
Çok abanmışsınız ilişkiyeYanıtladığınız için çok teşekkür ederim 3 gündür düzenli ilişki oluyor testi saat kaç gibi tekrarlamalıyım arasından kaç saat geçmesi gerek saat 17:00 da yaptı
1 yıllık eviliyim geri çekilmeyle korunuyorduk kadın doğum doktorum adet başlangıcından sonra 9.gün başla dedi onu dinledim hahaÇok abanmışsınız ilişkiyeHergğn yapılan ilişkide sperm sayısı az olur
Akşam 10-11 gibi yapın bakalım bilmem ki
Evet ama gün aşırı yap bir dolu bir boş1 yıllık eviliyim geri çekilmeyle korunuyorduk kadın doğum doktorum adet başlangıcından sonra 9.gün başla dedi onu dinledim haha
Bakar mısın bugünde yaptım Ovulasyon testi bu şekilde çıktıEvet ama gün aşırı yap bir dolu bir boşdoktorlar da böyle söyler genelde
Pik olan bu canım diğerleri değil bugünüde değerlendirBakar mısın bugünde yaptım Ovulasyon testi bu şekilde çıktı
Tam Pik olmuş daha çatlamamış amaBakar mısın bugünde yaptım Ovulasyon testi bu şekilde çıktı
Alttaki bugün yaptığım sanki silikleşme var gibi emin olamadım yumurtlama olmuş mu? Dün daha pik gibiTam Pik olmuş daha çatlamamış ama
Bu koyuluktan sonra
Silik çıkarsa çatlamış demektir ilişki şart
Akşam bir daha yapsanıza emin olamadım açıkçasıAlttaki bugün yaptığım sanki silikleşme var gibi emin olamadım yumurtlama olmuş mu? Dün daha pik gibi
Bende emin olamadım akşama 23:00 gibi tekrar yapıcam teşekkür ederimAkşam bir daha yapsanıza emin olamadım açıkçası
Test yaptınız mı acabaBende emin olamadım akşama 23:00 gibi tekrar yapıcam teşekkür ederim
Akşam bir daha yapsanıza emin olamadım açıkçası
Evet silik çizgi gördüm ve yumurtlamamın olduğunu anladımTest yaptınız mı acaba
Sizce çatlama olmuş mudur alttakini yeni yaptımEvet silik çizgi gördüm ve yumurtlamamın olduğunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?