- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 47
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
dun kacta yapmistin koyu gordugunde? Gunduzse aksamina piklesmistir belki dedimDün ovulasyon testi yaptım .t cizgisi koyulaşmaya başlamıştı ama c çizgisinden hala bir tık açıktı. Bugün daha kirmizilasmistir pike yaklaştığını görürüm diye yaptım ama silinmiş iyice. Piki görmeden neden siliklesti anlamıyorum. 3 gün boyunca gitgide koyulaşıp pik yapardı .
Dün bundan iki derece daha koyuydu ama yeterli gelmedi
10 gibiydi sanırımdun kacta yapmistin koyu gordugunde? Gunduzse aksamina piklesmistir belki dedim
Bu test negatif. Dün ki test varsa arın isterseniz
dun degerlendırıysen guzel olurr. Bugunu kesın degrlendırDeğerlendirsem mi bugünü?
Degerlendirdiysen sorun yok. Bazı aylar çok kısa sürüyor.. sen nasıl anlayabilirsin takvime göre yumurtlama gunlerindeysen 13 14 günler anlaki yumurtlama yaklaşmış testte yapsan hep gün aşırı git ki silinse bile kaçırmazsın ama koyu olmasını beklersen ilişkide olmazsa birden silinir kaçırırsın..Bu çatlamış o zaman dün daha koyuysaDün bundan iki derece daha koyuydu ama yeterli gelmedi
Attım onu maalesef. C çizgisinden açıktı. Ama bundan baya koyuydu.Bu test negatif. Dün ki test varsa arın isterseniz
O zaman idrarın konsantre durumundan dolayı öyle çıkmıştır. Daha pik olmamıştır. Bugün adetinizin kaçıncı günü?Attım onu maalesef. C çizgisinden açıktı. Ama bundan baya koyuydu.
Takvime göre daha 3 gün var yumurtlamaya. Normalde takvimden 1 gün sapabiliyordu ama düzenliydi.son birkaç aydır yumurtlama piki göremiyorum. Yada kaçıyor bilmiyorumDegerlendirdiysen sorun yok. Bazı aylar çok kısa sürüyor.. sen nasıl anlayabilirsin takvime göre yumurtlama gunlerindeysen 13 14 günler anlaki yumurtlama yaklaşmış testte yapsan hep gün aşırı git ki silinse bile kaçırmazsın ama koyu olmasını beklersen ilişkide olmazsa birden silinir kaçırırsın..Bu çatlamış o zaman dün daha koyuysa
11.günü genelde ondört veya onbeşinci gün yumurtlarım ama birkaç aydır hiç pik göremiyorumO zaman idrarın konsantre durumundan dolayı öyle çıkmıştır. Daha pik olmamıştır. Bugün adetinizin kaçıncı günü?
Şuan tek yapıcağın bu geceyi değerlendirmek. Ve yumurtlama günlerin bitene kadar tahmini 15 16.gün teste ve gün aşırı ilişkiye devam etmek. Eğer pik görürsen 2 gün üst üste yaparsın görmezsende 17. Güne kadar gün aşırı devam et. Aklında soru işareti kalmaz. Adet olunca geri 14 gün dön o zaman çıkar hangi gün yumurtladiğınTakvime göre daha 3 gün var yumurtlamaya. Normalde takvimden 1 gün sapabiliyordu ama düzenliydi.son birkaç aydır yumurtlama piki göremiyorum. Yada kaçıyor bilmiyorum
O zaman bence bir doktora görünün. Özellikle lh değerinize baktırın.11.günü genelde ondört veya onbeşinci gün yumurtlarım ama birkaç aydır hiç pik göremiyorum
Aynısını bende yaşadım dün hafif koyuydu bugün pik olur diye düşündüm ama çok silikti bende pek birşey anlamadım ama ne olur ne olmaz diye değerlendiricem bugünü yinedeDün ovulasyon testi yaptım .t cizgisi koyulaşmaya başlamıştı ama c çizgisinden hala bir tık açıktı. Bugün daha kirmizilasmistir pike yaklaştığını görürüm diye yaptım ama silinmiş iyice. Piki görmeden neden siliklesti anlamıyorum. 3 gün boyunca gitgide koyulaşıp pik yapardı .
iyi olur.cunku piki görmeden hamile kalanlar oldu burada.illa yumurtlamadik değil. Benim tüp bebek tedavimden sonra böyle oldu.gelecek ay doktora takip yaptıracağım artık. Neden piki görmediğimi yumurtanın çatlayıp catlamadigini anlarımAynısını bende yaşadım dün hafif koyuydu bugün pik olur diye düşündüm ama çok silikti bende pek birşey anlamadım ama ne olur ne olmaz diye değerlendiricem bugünü yinede
Benim adetim duzensiz.32-34hatta bazen 40gunfe bi adet oluyorum.12ci gunden yapiyorum ovulasyon testini.ama koyulasmadi.bu sanki koyu gibi acaba yumurtlama olmusmu??Aynısını bende yaşadım dün hafif koyuydu bugün pik olur diye düşündüm ama çok silikti bende pek birşey anlamadım ama ne olur ne olmaz diye değerlendiricem bugünü yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?