- Konu Sahibi nazkurtsss
-
Şansım var mı hala yani?Erken olmuştur o zaman test için. Adetini bekle bence canım daha adetine de var.
Olsa silik bile çıkmaz mıydı pekiErken olmuştur o zaman test için. Adetini bekle bence canım daha adetine de var.
Yani fotoğrafını attığım testi, çatlamanın 11.günü yapmıştım ben canım. Yani ilişkiden 11 gün sonra çıktı ama herkeste aynı olmuyor süre. Geç döllenme olabiliyor. Şansın hala var mı ben onu bilemem canım ama hamile olursan geç döllenme olur. Sen negatif gibi düşünOlsa silik bile çıkmaz mıydı peki
Canım doktor değilim tabi tut, tutma demem. Ama mantıken hamile olduğunu bilmeyen insanlar bilmediği için tutuyordur mesela, bu yüzden bebeğine zarar geleceğini sanmıyorum.Şansım var mı hala yani?
Ya bir de bir şey soracaktım size şimdi ben gebe olup olmadığımı bilmiyorum oruç tutabilir miyim tutmak istiyorum
Peki teşekkür ederimYani fotoğrafını attığım testi, çatlamanın 11.günü yapmıştım ben canım. Yani ilişkiden 11 gün sonra çıktı ama herkeste aynı olmuyor süre. Geç döllenme olabiliyor. Şansın hala var mı ben onu bilemem canım ama hamile olursan geç döllenme olur. Sen negatif gibi düşünpozitife dönerse ekstra mutlu olursun.
Tamam teşekkür ederimCanım doktor değilim tabi tut, tutma demem. Ama mantıken hamile olduğunu bilmeyen insanlar bilmediği için tutuyordur mesela, bu yüzden bebeğine zarar geleceğini sanmıyorum.
Kaçıncı ayınızda tuttu inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur :) ovülasyon testi ile mi yoksa sık değerlendirmeler yaparak mı olduBende adetime 3 gün kala ovi testinde koyu çizgi gördüm ve hemen gebelik testi yaptım çift çizgi hemen test yapın yada kan verin ben ertesi sabah kan verdim beta 477 2 gün sonra 1500 çıktı pazartesi doktorum randevu verdi keseyi görmek için şuan 4+5 hamileymişim hala inanamıyorum
Aslında hayırKaçıncı ayınızda tuttu inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur :) ovülasyon testi ile mi yoksa sık değerlendirmeler yaparak mı oldu
Ne kadar güzel Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin :) bende bu ay ovülasyon testi ile takip yapıyorum adet bittikten sonra iki günde bir değerlendirme yapıyorum inşallah denk gelir bizimde 4ncü ayımız :)Aslında hayırüç aydır bebek deniyoruz ama şöyle bir şey var ki birinci ayında çok büyük bir salgın a yakalandım o yüzden kortizon iğnesi olmak zorunda kaldım ikinci ayında ise antibiyotikler vesaire kullanmak zorunda kaldım üçüncü ayında ovülasyon testi kullandım ve ilk denemede oldu ama benim Prolaktin hormonum yüksekti ikinci ayında bu hormonu düşürmek için ilaç kullandım ve ilk ayda gebe aldım doktoruma sordugumda evet bu hormonu düşürmeseydik hamile kalman zorlaşabilirdi dedi Allahın işi hiçbirinizin eli boş kalmasın inşallah şu an tam beş haftalığı pazartesi günü inşallah keseyi görmeye gideceğiz bir sorun yoktur
İnşallah aminnnnNe kadar güzel Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin :) bende bu ay ovülasyon testi ile takip yapıyorum adet bittikten sonra iki günde bir değerlendirme yapıyorum inşallah denk gelir bizimde 4ncü ayımız :)
Hayırlı olsunBende adetime 3 gün kala ovi testinde koyu çizgi gördüm ve hemen gebelik testi yaptım çift çizgi hemen test yapın yada kan verin ben ertesi sabah kan verdim beta 477 2 gün sonra 1500 çıktı pazartesi doktorum randevu verdi keseyi görmek için şuan 4+5 hamileymişim hala inanamıyorum
Merhaba dönüş öğrendiniz mi bende şüpheleniyorum oruç tutuyorumŞansım var mı hala yani?
Ya bir de bir şey soracaktım size şimdi ben gebe olup olmadığımı bilmiyorum oruç tutabilir miyim tutmak istiyorum
Adetten 3 gün onceHayırlı olsunkaçıncı günde test pozitif cikti
Ben oruç tutuyordum ama adet oldumMerhaba dönüş öğrendiniz mi bende şüpheleniyorum oruç tutuyorum
Merhaba benim de adetime 1 gün kala ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sizce gebelik var mıdırOlabilir canım benim hamilelik testim pozitifken ovulasyon testim bu şekilde pozitifti
Gebelik olup olmadığını anlamak için birde gebelik testi yapın bence ovulasyon testi tek başına yeterli olmayabilirMerhaba benim de adetime 1 gün kala ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sizce gebelik var mıdır
Tamam teşekkür ediyorumGebelik olup olmadığını anlamak için birde gebelik testi yapın bence ovulasyon testi tek başına yeterli olmayabilir
Sonuç nedir:)Merhaba bende az önce Ovulasyon testi yaptım t koyu çıktı c de sonradan koyulasti acaba gebelik var mıdır adetimde bugün 2 gün gecikti ve ağrı var kasiklarimda
Nasıl gidiyor hamilelik inşallah sağlıkla kucağına alırsın nazar değmesinBende adetime 3 gün kala ovi testinde koyu çizgi gördüm ve hemen gebelik testi yaptım çift çizgi hemen test yapın yada kan verin ben ertesi sabah kan verdim beta 477 2 gün sonra 1500 çıktı pazartesi doktorum randevu verdi keseyi görmek için şuan 4+5 hamileymişim hala inanamıyorum
Bu sabah test yaptım gebelik testi erken gebelik olanlardan negatif çıktı adetim 6 gün var
sonuç nedir inşallah adet olmadınızBu sabah test yaptım gebelik testi erken gebelik olanlardan negatif çıktı adetim 6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?