- 26 Ocak 2021
- 180
- 93
- 13
- 37
Testleri toplu atarsanız daha anlaşılır olur. Tek teste bakarak yorum yapmak çok zor.Bugün dün ki ile aynı saatte yaptığım ovülasyon testim. Yumurta çatlamış galiba silik çıktığına göre değil mi arkadaşlar ?
Daha vakti var devam edin
Bana da bakar mısın canım?Yumurtlama bugün
Daha değil canımBana da bakar mısın canım?
Testleri toplu atarsanız daha anlaşılır olur. Tek teste bakarak yorum yapmak çok zor.
Ya işte bende ondan emin olamıyorum ya. Hangi gün net pik yaptım mesela dün ki pik yapanında bugün rengi baya solmuş.dün yumurtladım derken bugün tekrar değil sanırım dedim ama bugün ki de biraz daha silikleşmiş. Yumurtlama gerçekleşince çok mu silik oluyor?Ya senin bütün testlerin koyu neden acaba
İnşallah değerlendirdik bakalım şu günleri. Bir 3. Gün eğer yumurtlama olduysa o gün tam gününde değerlendirme olamadı eşim yanımda olmadığı için. İnşallah sağlıkla bir hamilelik nasip eder rabbim bu ay10-11 yunurtlama 12 çatlama gibi
Benimde koyu gibiydi aslında, ama bende PCO yok. Sıvı almamak gerekmiş 1-2 saat evvelinde o etkiliyor dedi burada bir arkadaşMerhaba arkadaşlar bende ovulasyon testi deniyorum ama testlerim hep koyu çıkıyor anlayan arkadaşlar bı bakıp yorumlayabilir mi bende PCO var acaba ondan mı
Ben ona çok dikkat ediyorum zaten oruç tutuyorum ilk idrarlada da yapmıyorum devreler yandı bende resmenBenimde koyu gibiydi aslında, ama bende PCO yok. Sıvı almamak gerekmiş 1-2 saat evvelinde o etkiliyor dedi burada bir arkadaş
Sanki olmamış gibi ama bence değerlendirin bugünü ben baya koyuya yakın çıkan günleri değerlendirdim. Şuan adetime bir gün var ve idrar testi hafif silik çift çizgi çıktı. Sanırım hamileyim.Kızlar selam. 2 saat önce yaptığım test. Pik olmuş mu sizce ?
Canım hayırlı olsun, çok sevindim senin adınaSanki olmamış gibi ama bence değerlendirin bugünü ben baya koyuya yakın çıkan günleri değerlendirdim. Şuan adetime bir gün var ve idrar testi hafif silik çift çizgi çıktı. Sanırım hamileyim.
İnanılmaz sarımsı akıntım vardı 2 gündür gün boyunca ıslaklık hissetim hasta oldum sandım hatta hep.
Birde 2 gündür çok gaz vardı.
İştahsızdım ama iki gündür hatta üç gündür çok acıkıyorum kıtlıktan çıkmış gibi yemeye başladım.
Birde dün ve bugün hep uyukladım.
Ovülasyon testini ilk denemede sanırım başarılı oldum. Deneyin arkadaşlar dilerim en hızlı ve sağlıklı sonuçu alırsınız
Sanki olmamış gibi ama bence değerlendirin bugünü ben baya koyuya yakın çıkan günleri değerlendirdim. Şuan adetime bir gün var ve idrar testi hafif silik çift çizgi çıktı.Kızlar selam. 2 saat önce yaptığım test. Pik olmuş mu sizce ?
teşekkür ederim asicadi44Canım hayırlı olsun, çok sevindim senin adınaRabbim bana da nasip eder inşaallah. Senin kaç gün yumurtlama oldu? Ve hangi günleri değerlendirdin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?