Yaaa senin adet 17'si değil miydi? Hangi günleri değerlendirmiştin?Dün adet oldummmm
Benm bat 10 şubattı pikleri degerlendrm bitanede çatlamada yaptım bukadar umutlarm tukendiYaaa senin adet 17'si değil miydi? Hangi günleri değerlendirmiştin?
Üzülme canım inşallah birdahaki ay olur, daha çok değerlendir. Bazı insanlar tek ilişkiden bile hamile kalıyor, nasıl oluyor anlamıyorum.Benim 2 gündür sol kasığımda bi ağrı var, akıntılar da devam ediyor. Bat'a 6 gün kaldı, evde de yatılıya misafirler var. Çok yoruluyorumBenm bat 10 şubattı pikleri degerlendrm bitanede çatlamada yaptım bukadar umutlarm tukendi
Kendini cok yormamaya calıs 3 gun sonra da teste basla benceÜzülme canım inşallah birdahaki ay olur, daha çok değerlendir. Bazı insanlar tek ilişkiden bile hamile kalıyor, nasıl oluyor anlamıyorum.Benim 2 gündür sol kasığımda bi ağrı var, akıntılar da devam ediyor. Bat'a 6 gün kaldı, evde de yatılıya misafirler var. Çok yoruluyorum
13 yada 14 Şubat'ta yapacağım büyük ihtimalle erken gebelik testi. İnşallah vardır, eşime hediyem olur. Çok istiyorum ama burada okuduklarim yüzünden de umudum çok kırılıyor. Rabbim büyük, en hayırlısı neyse onu nasip eder inşallahKendini cok yormamaya calıs 3 gun sonra da teste basla bence
Bende soğan suyuna baslicam adetim biter bitmez. Ama yumurtlarsam zarar verir mi yumurtama diyede düşünüyorum13 yada 14 Şubat'ta yapacağım büyük ihtimalle erken gebelik testi. İnşallah vardır, eşime hediyem olur. Çok istiyorum ama burada okuduklarim yüzünden de umudum çok kırılıyor. Rabbim büyük, en hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah
Sen ne kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir hamilelik düşünüyorsun. İncir havuç kürü çok iyi diyorlar.Bende soğan suyuna baslicam adetim biter bitmez. Ama yumurtlarsam zarar verir mi yumurtama diyede düşünüyorum
1bucuk yıl olacak beraberiz 6 aydırda evliyiz 6 aydır düsünüyorum ama geçmişe bakarsak cok karısık 9 yıl once hamile kaldım ilk defa oldu aldırmak zorunda kalmıstım demekki buda benim cezamSen ne kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir hamilelik düşünüyorsun. İncir havuç kürü çok iyi diyorlar.
Öyle düşünme canım, belki de çok zor durumda olduğun için böyle birşey yapmak zorunda kalmışsındır. Canını sıkma, olur inşallah. Yeter ki Rabbim ol desin.1bucuk yıl olacak beraberiz 6 aydırda evliyiz 6 aydır düsünüyorum ama geçmişe bakarsak cok karısık 9 yıl once hamile kaldım ilk defa oldu aldırmak zorunda kalmıstım demekki buda benim cezam29 yasındayım buarada
Evet Allah biliyor cahillikti cok pişmanım tövbeler ettim hep dua ettim inşallah afolmuşturÖyle düşünme canım, belki de çok zor durumda olduğun için böyle birşey yapmak zorunda kalmışsındır. Canını sıkma, olur inşallah. Yeter ki Rabbim ol desin.
İnşallah canım benim. Soğan kürü galiba yumurtlamaya kadar kullanılıyor.Evet Allah biliyor cahillikti cok pişmanım tövbeler ettim hep dua ettim inşallah afolmuşturincir havuc kürünğ soğandam sonra denicem aklımda saol kuzum
Ama benm yumurtlama adetin 8. Günü nasıl olcak ki yapamicam ozamanİnşallah canım benim. Soğan kürü galiba yumurtlamaya kadar kullanılıyor.
Nasıl yani adet biter bitmez yumurtlama mı oluyorAma benm yumurtlama adetin 8. Günü nasıl olcak ki yapamicam ozaman
Yumurtlama yu görene kadar devam et pik görünce bırak bence söktürücü özelliği var sonuçtaBende soğan suyuna baslicam adetim biter bitmez. Ama yumurtlarsam zarar verir mi yumurtama diyede düşünüyorum
Evet adet zaten 4 gün sürüyo 8.9. 10 günleri yumurtlama çatlama işteNasıl yani adet biter bitmez yumurtlama mı oluyor
Adetin 8. Günü yumurtlama oluyo cok sacma işte yani 3 günmü içicem 3 gun fayfası olmazkiYumurtlama yu görene kadar devam et pik görünce bırak bence söktürücü özelliği var sonuçta
Yani aslında 3 günde faydası kayabilir ama her ay düzenli mı ki yumurtlama ben de hep değişir o yüzden basla bence ne kaybedersin kiAdetin 8. Günü yumurtlama oluyo cok sacma işte yani 3 günmü içicem 3 gun fayfası olmazki
Yani aslında 3 günde faydası kayabilir ama her ay düzenli mı ki yumurtlama ben de hep değişir o yüzden basla bence ne kaybedersin ki
Hadi ins faydasını görürsün benimde reglim bı gun bitiyor bende başlarım büyük ihtimalle PCO var faydası oluyorBugun sabah başladım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?