Ovulasyon testi bakar mısınız?

Ooo bende 4 gün nasıl gecicek diye beklıyorum. Sen iyi degerlendirmissin bence döllendi ondan surekli pik lekekenme geldimi hic sende yerlesme kanaması yani bende o da yokta
Ayy hadi inşallah Valla canım daha hâl kalmadı ne bende ne eşim de. Lekelenme falan yok ama akıntı var canım.

Ayy hadi inşallah Valla canım daha hâl kalmadı ne bende ne eşim de. Lekelenme falan yok ama akıntı var canım.
2 gün sabret teste devam et 2 gun daha yine atarsın bakarız gebeliktesti alana kadar sabret emi canım benim telaşlanma mutlu ol pozitif düsün insallah rabbim kucagınızı boş bırakmicak

Benim de böyle çıkan testlerim vardı. Ya sıvı alımına dikkat etmemişsiniz yada çok fazla idrar damlatmıışsınız...
Canım ben 1.5 saat önceden sıvı alımını bırakıyorum, aldığım yer 1 saat demişti.
Bu testte idrar danlatma yok, 20 saniye içinde belirlenen bölgeye kadar bekletiyorsun sadece

Canım ben 1.5 saat önceden sıvı alımını bırakıyorum, aldığım yer 1 saat demişti.
Bu testte idrar danlatma yok, 20 saniye içinde belirlenen bölgeye kadar bekletiyorsun sadece
Canım yaptım ama sıvı alımından emin değilim.

Eklentiler

• 329514FC-2745-4A6B-A8DC-D6469E96452E.webp
    13 KB · Görüntüleme: 32
Aaa hala pik inanamıyorumm hemen erken gebelik testi yapalım var mı elinde ya da nöbetci eczane etrafinda ibsallah vardır ay hadiiii

Aldığım sayfayla konuştum dün, yeniden yumurtluyosun dedi. Yarın tekrar yapıp at dedi, bugün de aynısı çok acayip bişey

Eklentiler

• 20210207_141920.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 20210207_141845.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 20210207_141626.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…