- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
İlk gebeligimde 5+2 de gördümŞuan gitsemde keseyi göremiyorum 6/7. Haftada anca görülüyor sanırım.
Ayy hadi inşallahOoo bende 4 gün nasıl gecicek diye beklıyorum. Sen iyi degerlendirmissin bence döllendi ondan surekli pik lekekenme geldimi hic sende yerlesme kanaması yani bende o da yokta
2 gün sabret teste devam et 2 gun daha yine atarsın bakarız gebeliktesti alana kadar sabret emi canım benim telaşlanma mutlu ol pozitif düsün insallah rabbim kucagınızı boş bırakmicakAyy hadi inşallahValla canım daha hâl kalmadı ne bende ne eşim de. Lekelenme falan yok ama akıntı var canım.
Benim de böyle çıkan testlerim vardı. Ya sıvı alımına dikkat etmemişsiniz yada çok fazla idrar damlatmıışsınız...Mügeeeeee ben şokbu ne şimdiii
Var sıvı alımına yine dikkat etmem gerekir mi acabaCanım elinde ovulasyon testi var mı? Varsa bitane deneyip atabilir misin, hamilelerde t çizgisi koyu çıkıyor diyorlar. Bu herkes için doğru mu merak ettim
Lekelenme bende de olmadı. Ama ıslak akıntı çok fazlaydı adetime son 3 günAyy hadi inşallahValla canım daha hâl kalmadı ne bende ne eşim de. Lekelenme falan yok ama akıntı var canım.
Sıvı alımına dikkat etmek gerekir mi bilmiyorum ama bı yapar mısın sana zahmetVar sıvı alımına yine dikkat etmem gerekir mi acaba
Canım ben 1.5 saat önceden sıvı alımını bırakıyorum, aldığım yer 1 saat demişti.Benim de böyle çıkan testlerim vardı. Ya sıvı alımına dikkat etmemişsiniz yada çok fazla idrar damlatmıışsınız...
Canım yaptım ama sıvı alımından emin değilim.Canım ben 1.5 saat önceden sıvı alımını bırakıyorum, aldığım yer 1 saat demişti.
Bu testte idrar danlatma yok, 20 saniye içinde belirlenen bölgeye kadar bekletiyorsun sadece
C çok koyu ama t onun okadar koyu değil sanırım. Teşekkür ederim canım, bakalım benim ne çıkacak yarın.Canım yaptım ama sıvı alımından emin değilim.
Yaaa hayırlı Olsun yeni gördüm mesajları darısı bize inşallah dua et bizedeL
Lekelenme bende de olmadı. Ama ıslak akıntı çok fazlaydı adetime son 3 gün
Aaa hala pik inanamıyorumm hemen erken gebelik testi yapalım var mı elinde ya da nöbetci eczane etrafinda ibsallah vardır ay hadiiii
Bak ya yumurtan çatlamıyor ya da gebesin bi test yap gülüm yaa ben çatladım yumurtan çatlamadı yaaaaAldığım sayfayla konuştum dün, yeniden yumurtluyosun dedi. Yarın tekrar yapıp at dedi, bugün de aynısıçok acayip bişey
HahahahaBak ya yumurtan çatlamıyor ya da gebesin bi test yap gülüm yaa ben çatladım yumurtan çatlamadı yaaaa
Erken gebelik 6 gün öncesini gösteriyor o yüzden beklemeye devam ozaman unuttum ben adetine az kaldı sandım haaHahahahayarın bi test alsam çıkar mı ki daha adete yarın 8 gün kalmış oluyor.
Çarşamba, perşembe yaparım artık ama hiç belirti yok ya sadece akıntı var.Erken gebelik 6 gün öncesini gösteriyor o yüzden beklemeye devam ozaman unuttum ben adetine az kaldı sandım haa
Duacınızım dilerim en kısa zamanda güzel haberler alırız sizdenYaaa hayırlı Olsun yeni gördüm mesajları darısı bize inşallah dua et bizede
Yumurtlama döneminde de çok yoğun ve kalın akıntı olurÇarşamba, perşembe yaparım artık ama hiç belirti yok ya sadece akıntı var.
Aynen bende öyle akıntı bile yok bende adet 10 subat adet belirtiside yok olduÇarşamba, perşembe yaparım artık ama hiç belirti yok ya sadece akıntı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?