ovulasyon testi bilgi

ovulasyon testı hangi testi aldın hangi gün basladın nasıl kullanıyosun anlatırmısın bende kullancam catlatma ıgnesi filan yaptırdın mı

ovulasyon testini int sipariş verdim gitti gidiyordan markalar aynı zaten oraya gir görürsün ben 20 tane ov.testi ve 2 tane gebelik testi var icinde 22 tl verdim 2 günde geldi 11.günden beri yapıyorum aynı saatte iki gündür pozitif cıkıyo...yok hicbişey yapmadı doktorum ilac verdi sadece...zaten bu ayda olmassa takibe alcak...

hangi sehirdensin hangi doktora gidiyosun

Merhabalar arkadaşlar....

Ben bi şey soracaktım aranızda rahim filmi çektirenler kanamanız oldu mu?Olduysa nasıldı ,kaç gün sürdü?

Ben bi şey soracaktım aranızda rahim filmi çektirenler kanamanız oldu mu?Olduysa nasıldı ,kaç gün sürdü?

benim rahim filmi cekilince 2 gün kanamam oldu lekelenme seklinde oldu cok asırı kanamam gelmedi

ovulasyon testini doktorun mu al dedi canm
evet canım doktorum onerdi ama ben bir ay yaptım sonra biraktım bu ay yine başladım...ama benim hamiş kalmam zor... yinede allahtan umut kesilmez...
kızlar bende ovilasyon yaptım resmini koyuyorum bugün mü yumurtluyorum acaba? dün halvet oldu bugün oldu yarında olacak gün aşırı olmadı ama tutar inş. :26:
Eki Görüntüle 359339
canım sen 24 yada 36 saat icinde yumurtlıycaksın sanırım 2 martta pozitif cıkmış ovulasyon testin...

canım ben cektirdim ama narkoz aldım benim kanamam olmadı sadece afedersin sarı akıntım oldu biraz fazla...

Son düzenleme:
clearblue ovulasyon testi kullanan varmı yada ovatel ovulasyon testini...bunlar hakkında bilgisi olan bilgi verebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…