Tüp Bebek Merkezleri Ovulasyon testi bozuk mu

Kubradogan06

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
181
114
23
26
Adetime 2 gun var ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı hiç böyle denk gelmemişti bozuk olabilir mi

Eklentiler

• 20200505_170152.webp
    20200505_170152.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 78
Adetime 2 gun var ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı hiç böyle denk gelmemişti bozuk olabilir mi
Hayır bozul değil canım pik çıkmış hamile olma ihtimalin var daha önce yumurtlamayı yakaladınmı

İnsanlar gebeliği de öğreniyormus böyle burda çok okudum hatta evde gebelik testi yoksa ovuluasyonda da çıkıyor onunla test yapın deniyor sanırım gebesiniz

Bu ay takip etmedim kuzum bilmiyorum geçen aylar hep duzenliydi çoktan geçmiş olması lazim
Canım yumurtlama da olabilir böyle koyu çıkıp çok hamile olan var umut vermek gibi olmasın ama varsa gebelik testi yap yoksa değerlendir yumurtlama her ay farklı zamanlar da olabiliyor hayırlı haberler inşallah 🙏🤗

Canım yumurtlama da olabilir böyle koyu çıkıp çok hamile olan var umut vermek gibi olmasın ama varsa gebelik testi yap yoksa değerlendir yumurtlama her ay farklı zamanlar da olabiliyor hayırlı haberler inşallah 🙏🤗
Yarin sabah gebelik yapcam bakalım 6 aydir uğraşıyorum bu ay salmıştım

Back
X