- 21 Mayıs 2024
- 145
- 37
- 18
- Konu Sahibi umudayolculuk6155
-
Yalancı pozitif veren çok fazla marka var 2 gün sonra güvenilir bir markayla tekrar test yapın. Ovulasyon testi hangisi anlayamadım onun da pik çıkması lazım ama her pik hamileliği göstermez belki tekrar yumurtlama görüyor da olabilirsinMerhaba kızlar
Size danışmak istediğim bir konu var adetime şuan 4 gün var. Gebelik ile ilgili tüm belirtileri yaşadığım için dün erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım ovulasyon çift çizgi çıktı erken gebelik te ikinci çizgi silik çıktı. Bugün tekrar yaptım ama ovulasyon yine çift çizgi görüntüsünü ekledim ama gebelik testi negatif bu durumu yaşayıp ta hamile olduğunu öğrenen var mı kafam çok karıştı önce pozitif olup ertesi gün nasıl negatif çıkar anlamadım
Teşekkür ederim canım yorumun için ekteki resim ovulasyon testinin resmi ikinci eklediğim siyah beyaz olan yaptığım gebelik testinin tüm belirtileri yaşıyorum aslında mide bulantısı uyku hali kasıklarımda batmalar oluyor ama hayırlısı herşeyin ya inşallah hamileyimdirYalancı pozitif veren çok fazla marka var 2 gün sonra güvenilir bir markayla tekrar test yapın. Ovulasyon testi hangisi anlayamadım onun da pik çıkması lazım ama her pik hamileliği göstermez belki tekrar yumurtlama görüyor da olabilirsin
Amin canım inşallah hamilesindirTeşekkür ederim canım yorumun için ekteki resim ovulasyon testinin resmi ikinci eklediğim siyah beyaz olan yaptığım gebelik testinin tüm belirtileri yaşıyorum aslında mide bulantısı uyku hali kasıklarımda batmalar oluyor ama hayırlısı herşeyin ya inşallah hamileyimdirRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağol canımAmin canım inşallah hamilesindirovulasyon testinde ikinci çizgi silik çıkabilir önemli olan pik olması o yüzden şu an için testlerin negatif gözüküyor maalesef. Belki erken test yapmışsındır gününü bekle bence
Bu ovalüsyonsa koyu deil canımMerhaba kızlar
Size danışmak istediğim bir konu var adetime şuan 4 gün var. Gebelik ile ilgili tüm belirtileri yaşadığım için dün erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım ovulasyon çift çizgi çıktı erken gebelik te ikinci çizgi silik çıktı. Bugün tekrar yaptım ama ovulasyon yine çift çizgi görüntüsünü ekledim ama gebelik testi negatif bu durumu yaşayıp ta hamile olduğunu öğrenen var mı kafam çok karıştı önce pozitif olup ertesi gün nasıl negatif çıkar anlamadım
Evet canım ovulasyonBu ovalüsyonsa koyu deil canım
Valla canım pek güvenilir olduğunu düşünmüyorum bana bir gün arayla önce pozitif sonra negatif sonuç verdiKızlar freely erken gebelik guvenilir mi ilk 5 6 dk da çok silik bir çizgi çıktı
Sonucunuz ne oldu?Merhaba kızlar
Adet oldum maalesefSonucunuz ne oldu?
Maalesef adet oldumPeki ne yaptınız pozitif oldu mu sonrasında
Gri gibi kuruma olabilirkızlar sizce kuruma çizgisi mi bu Eki Görüntüle 3599411
Var gibi duruyor silik ikinci çizgiyi görüyorumkızlar benimkine de bakarsın adetime 4 gün var
inşallah hastalanmasam bayramdan sonra kan vericemVar gibi duruyor silik ikinci çizgiyi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?