Ovulasyon testi+erken gebelik testi !!!

Kızlar selam. Ben ovulasyon testi yaptım bugün ilk kez. Reglim bittikten sonra 4. Gün yapmış oldun yani. Yumurtama gerçekleşmiş mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_5015.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 36
Canım Ovülasyon testi bariz C çizgisi kadar koyu olmalı bak sana atayım ben böyle öğrendim gebeliğimi t çizgisi günlerce c den koyu çıkıyor

Eklentiler

• IMG_6392.webp
    37 KB · Görüntüleme: 37
Adet olmuştu sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Peki size bisey sorabilirmiyim dıs gebelik geçirdim 70 gün olucak nerdeyse iğneyle düsuk yaptim doktor en az 3 ay bekle riske girme sakin demisti biz bi salaklik ettik korunamadık sol kasigimda hafif agri vardi korunamadan 2 gun sonra uykumdan uyandirdi şiskinlik var şuan ovulasyon testi vardi elimde yaptim böyle çiktı 3 dakika icinde boyle cikti çok korkuyorum psikolojik olarakta bedenende hazir hissetmiyorum kendimi zor günler gecirdim adetime 4 gün var

Eklentiler

• 1000055388.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000055386.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 26
Gebelik olduğunu düşünmüyorum gebelik durumunda T çizgisi daha koyu çıkar çünkü Rabbim kalbine göre versin inşallah hayırla doğru zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…