- 18 Kasım 2019
- 5.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.098
- 198
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
Tabiki edicez rabbim inşallah çift görmeyi nasip etsin ama ovulasyon testin var diyor içime öyle doğuyor sıvı tüketme beklemedeyizYa göremezsem diye korkuyorum canım tamam sıkışık olunca yapıyım haber veriyim dua edin nolur
BekliyorummKızlar o kadar umutlandırdınız ki beni size anlatamam Allah bin kere razı olsun yapar yapmaz haber vericem çoj teşekkür ederim ☺
Ayni durumdayiz ben de merak icindeyim benim gebelik testi negatif cikti ama ovulasyon boyleydi bugunSelam kızlar bugün çatlamadan 10. Günüm adete 6 gün var ovulasyon gününden iki gün sonra kan verdim sonuç 2 çıktı bir günlük bi kanama yaşadım idrardan sonra gelen bi kanama soruma geliyim 6 gün önceden ovulasyon testi yaptım teste bakarmısınız testi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı sizce bu ay bi şansım var mı Eki Görüntüle 2660899
Senin pik sonrası kaçıncı gününAyni durumdayiz ben de merak icindeyim benim gebelik testi negatif cikti ama ovulasyon boyleydi bugun
Benim ust uste iki gun pik oldu 30 haziran ve 1 temmuzSenin pik sonrası kaçıncı günün
İlk pikten 12 olmuş ya varsa hayali de olsa çıkması gerekirdi yinede geç döllenme olabilir biraz daha bekleyin inşallah vardırBenim ust uste iki gun pik oldu 30 haziran ve 1 temmuz
Gebelik testimde hayali cizgi sanki var ama icini acinca gördüm icini de 15 dk sonra filan acmistimİlk pikten 12 olmuş ya varsa hayali de olsa çıkması gerekirdi yinede geç döllenme olabilir biraz daha bekleyin inşallah vardır
Canım var gördüm ben yaaaGebelik testimde hayali cizgi sanki var ama icini acinca gördüm icini de 15 dk sonra filan acmistim
Daha ne olsun arkadaşım test yemin mi etsin maşallah subhanallah darısı bize kan ver kızGebelik testimde hayali cizgi sanki var ama icini acinca gördüm icini de 15 dk sonra filan acmistim
Hadi gelmedimi tuvaletin kız yap çatladıkCanım var gördüm ben yaaaaayy çok sevindim canım benim darısı bana inşallah isteyen herkese
Ovulasyon testi mi bu gebelik testi miSuna bakar msnz lütfen ne demek
Eki Görüntüle 2661031
OvulasyonOvulasyon testi mi bu gebelik testi mi
Anlamadım ya ikiside aynı renkOvulasyon
O zaman pik günü bugün değerlendir bugünü mutlaka canımAnlamadım ya ikiside aynı renk
Çok koyu olması gerekiyor mu biliyor msn canm :)O zaman pik günü bugün değerlendir bugünü mutlaka canım
İkisi aynı koyulukta olduğu zaman yumurtlama sayılır canım biliyorum yaklaşık 6 ay falan denedim ovulasyon testi piri oldum artıkÇok koyu olması gerekiyor mu biliyor msn canm :)
Çok thanks canım benm :))) çatlama olduğunu nasıl anlcm pekiİkisi aynı koyulukta olduğu zaman yumurtlama sayılır canım biliyorum yaklaşık 6 ay falan denedim ovulasyon testi piri oldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?