Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımBenim de böyle çıkmıştı evet hamilesiniz bence
Büyük ihtimal hamilesinizSelamlar adetim 2 gün geçti şu an elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile yaptım anında böyle çıktı sizce gebelik varmı ?? T kısmı çok koyu çıktı cevaplarsanız çok sevinirim![]()
Merhaba ilaçlar kaynaklı birşey olabilir mi üst üste normalde imkansız pik olması anlayamadım açıkçasıHanımlar merhaba amh düşüklüğü nedeniyle prp eksozom tedavisi yapıldı tedaviden 3 gün sonra eşimle mümkün olduğunca değerlendirmeye çalıştık ve bu süreçte Ovülasyon testleri yaptım adet düzensizliğimde var cyclo progynova kullanıyorum bitirmeme son 2 tablet kaldı yaptığım testlerde hep t çizgisi daha koyu bunun sebebi nedir acaba testleride ekliyorum
Amin hepimizin inşallahMerhaba ilaçlar kaynaklı birşey olabilir mi üst üste normalde imkansız pik olması anlayamadım açıkçasıAllah gönlünüze göre versin
![]()
Evet canım hamileyimBüyük ihtimal hamilesiniz![]()
Bugün yumurtlama olmuş canım yarın çatlarBenim ovulasyon testime bakar mısınız acaba çatlamıs mı
Teşekkür ederim 3 yıldır çocuk istiyoruz bir arkadaşım bu ovulasyon testini önerdiBugün yumurtlama olmuş canım yarın çatlar
Hamilesinn benceSelamlar adetim 2 gün geçti şu an elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile yaptım anında böyle çıktı sizce gebelik varmı ?? T kısmı çok koyu çıktı cevaplarsanız çok sevinirim![]()
Bugün yarın ve diğer günü değerlendirin muhakkak .Benim ovulasyon testime bakar mısınız acaba çatlamıs mı
Ayyy gözünüz aydınEvet canım hamileyimŞükürler olsun Allah’ıma
İnşallah canım benim çok teşekkürlerAyyy gözünüz aydınsağlıkla gelsinn
![]()
Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah canım darısı benim başıma 2 aydır deniyoruz olmadı bu aya nasip artıkEvettt hamileyim canım![]()
Kızlar benimde 2-3 Şubat pikti ovulasyonum, 2 kere. Test yaptım hamilelik yoktu ( en son 5 gün önce yaptım testi) bugünde adet olmaya gerekir ama benim döngüm 30-35 gün sürüyor. Ovülasyon testi yapayim dedim sizce ne olabilir.testi ekliyorumEvettt hamileyim canım![]()
Merhaba arkadaşım Amh ın kaç ? Bunun 2 sebebi oluyor birincisi gebeysen bu şekilde çıkar ikincisi eğer gebe değilsen Fsh ciddi manada yükseldiğinde Lh de yükseliyor ve bu sebepten test bu şekilde çıkıyor benimde Amh Düşğk Fsh yüksek başıma geldiği için net yorum yapabiliyorum. Fsh sorunun varmıydı ?Hanımlar merhaba amh düşüklüğü nedeniyle prp eksozom tedavisi yapıldı tedaviden 3 gün sonra eşimle mümkün olduğunca değerlendirmeye çalıştık ve bu süreçte Ovülasyon testleri yaptım adet düzensizliğimde var cyclo progynova kullanıyorum bitirmeme son 2 tablet kaldı yaptığım testlerde hep t çizgisi daha koyu bunun sebebi nedir acaba testleride ekliyorum