• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi hakkında bilgi verebilir misiniz

busendnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2025
6
1
1
25
Genel.olarak düzenli bir reglim var bazen 3 4 gün gecikmelerim olur fakat genelde 30 32 gün süren bir dongum var. Ben bu döngüde ovulasyon testini nasıl kullanacağım yani yumurtlama günümü hesaoladiktan sonra yumurtlama gününden kaç gün önce test yapmaya başlamam gerekiyor

Reglin bittikten sonra yapmaya başlaman lazım canım her gün aynı saatte sıvı alımını azaltarak

Genel.olarak düzenli bir reglim var bazen 3 4 gün gecikmelerim olur fakat genelde 30 32 gün süren bir dongum var. Ben bu döngüde ovulasyon testini nasıl kullanacağım yani yumurtlama günümü hesaoladiktan sonra yumurtlama gününden kaç gün önce test yapmaya başlamam gerekiyor
Benimde düzenli olur 28 de bir. Başladığı ilk günden sayarak ben 7. Gün başladım 10 Ekimde oldum regl. 17 ekimde başladım yapmaya. 23 Ekim hafif koyu gördüm 24 25 pik. 26 27 silik. Ben ondan sonra da hiç yapmadım Ovulasyon testi. Senin 30 32 ise bence sende 7. Veya 8. Gün başla derim ama yinede yapmak istiyorum diyorsan yapabilirsin.

Back
X