Ovulasyon testi hakkında bilgi

omurtrn1406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
154
33
28
37
Merhaba Arkadaslar,
Surelab ovulasyon testi kullanan ya da fikri olan var mı?
Geçen ay yumurtlama tarihimi kaçırdım ve ilk bebek denememizdi:KK43:
Bu ay test siparişi verdim.
Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfeeennn

Canım onu bilmiyorum ama laboquick aldım bende adet imden sonra onu deneyeceğim bugün konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim gerçekten eski konular bayaa ilerlemis:KK16:

Merhaba Arkadaslar,
Surelab ovulasyon testi kullanan ya da fikri olan var mı?
Geçen ay yumurtlama tarihimi kaçırdım ve ilk bebek denememizdi:KK43:
Bu ay test siparişi verdim.
Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfeeennn

arkadaşım ben laboquick kullandım 5 ay. ve sonunda çok şükür hamileyim. bu testi tavsiye ederim.

Bu köyü çizgiyi gördükten sonra hemen ilişkiye girmek gerekiyor mu
Ben bu testleri yapmaya başladım bugün en köyü olduğu gündü dün gece ilişki oldu Dr da gün aşırı veriyor bgn bu çizgiyi gördüm yarın mi tekrar ilişki olması gerekiyor bi topikte koyu çizgiyi görunce ertesi gün hemn ilişki diyordu kafam karıştı normal takvimime göre de asıl yumurtlama cuma gözüküo bu testi ilk kez yaptım teste göre bgn ????????

Arkadaslar kimin ne kadar sorusu varsa yanitlamak icin burdayim
Kendimi ozetliyim
6 ay bebek denedim bunun ilk 3 ayi ovulasyon testi ile oldu
Her ay hayal kirikligi yasadim
Her ay hamileyim sandim bir ay adetim bile 1 hafta gecikti hic gecikmezken
Sonra solugu acilde aldim
Ovulasyon testini o kadar kafama taktimki kizlar bir ay yumurtlama tarihimi geciktirdim psijolojik olarak
4. Ayki sag kasik sancilarim sonucu doktora gittigimde cikolata kistlerine sahip oldugumu ogrendim ve bunlari cozmeden anne olman mumkun degil dedi ustelik kadin bir doktor ve hic beni alistirmadan
Hic unutmuyorum disarda kar yagiyordu ve yanimda benden 7 yas kucuk hamile kiz kardesimle eve geri donerken ne bere takmis ne de montumun dugmelerini kapatabilmistim
Doktorun kist dedigi sey bebek sanmistim ultrasondaki goruntusunden
Umud etmek guzel seydi degil mi
Tek doktorla kalmiyim dedim ruyamda gordugum bahceci kliniginden unlu bir doktora gittim tekrar
Onda tablo acilacagina dahada karardi
Ameliyat olmaliydim sag sol yumurtalik kist icinde kalmisti ve anne olma ihtimalim ise sadece tup bebekti
Bu iki doktoru ve o gunleri unutamam
Esim caddeden karsiya zorla tutarak gecirdi
Neden ben diye agladim cunku cok istemistim anne olmayi herseyden cok
Umutlarim yikilmisti esimde benin yanimda kuklaya donMustu ben hadi diyince iliskiye hazir hale gelen bi adam dusunun ki bazen cok afedersiniz saglikli bu adamin tum cabasina ragmen zorladigim icin iliskiyi tamamlayamadigini biliyorum
Kendimden igrendigim geceler olmustu
Sonra birgun arkadasimi aradim 1 senedir anne olamayan bir arkadasimdi
Bana ben hamileyim canim dediginde kiskandimmi sevindimmi bilemedim kendimi ucurumdan dusmus gibi hissettim
Zaten babam ve esim disinda herkesin gozunde hasta gibi olmustum
Psikolojik sorunlu bir kadin ve belirtilerimde olsa gebelikle ilgili kimse inanmamaya baslamisti
Hamile kalan arkadasim vardi ya hani benim doktor numarasi verecegim iste o bana verdi kendi doktorunu
O doktora gitmeye basladim
Ilk gittigim gun kurtaj yapti birini ordan o ugursuz el bana dokunmasin diye kacip gitmekle gitmemek arasinda savas verdim
Bu doktor benden hsg istedi ve yumurta takibine basladik
Rahim filmi icin beni yureklndirdi
Kist varsa diger yumurtlikla ilerleriz ama film sart dedi hep
Cektirdim arkadaslar
Cikolata kistlerime ragmen rahimimin ters olmasina ragmen fsh amh degerlerimin yuksek olmamasina ragmen o ay film cektirdigim gece hamile kaldim
Ne dualar ettim ne kadar agladim anlatamam
Hep derim inandim basardim ben vazgectigimde esim tuttu elimden olucak diye
Artik var
Yumurta halinin resmi bile var elimde o yumurta su an benim icimde sukurler olsun rabbime
Isteyen herkese versin Allahim
Oyle zordu ki doktora hamileyin diye gittigimde nasil basarabildin dedi inanin
Kafaniza takmayib diyor ya herkes
Hayir arkadaslar takin gce gunduz takin ben tirnaklarimla yirtinarak kazandim bebegimi
Guclu olun
Sunuda soyleyemiycem testte pozitifi hep ovulasyonda gorurum sanan ben cift cizgiyi gorunce hayal sandim esime onaylattim
Hayal gibi gelsin bebekleriniz
Yaralarinizi sarsin
Beni bir kadin olarak bu donemden cok acitan bir donem daha hatirlamiyorum
Uzattim ama bilin istedim zor deselerde imkansiz degil

Bu köyü çizgiyi gördükten sonra hemen ilişkiye girmek gerekiyor mu
Ben bu testleri yapmaya başladım bugün en köyü olduğu gündü dün gece ilişki oldu Dr da gün aşırı veriyor bgn bu çizgiyi gördüm yarın mi tekrar ilişki olması gerekiyor bi topikte koyu çizgiyi görunce ertesi gün hemn ilişki diyordu kafam karıştı normal takvimime göre de asıl yumurtlama cuma gözüküo bu testi ilk kez yaptım teste göre bgn ????????
Canim koyu cizgiyi gordukten sonra yarin bir test dha yap ayni saatte
CiZgi acildiysa yarin gce iliski olsun
Bu sabah mi koyu cikti aksam mi
Dun iliski olduysa yarin olsun gun asiri yni
Bende gun asiri iliskiyle kaldim
Dunden kalan spermler en az 2 gun yasiyor ztn
Bol sans dilerim

Sabh düne göre biraz koyu gibidi ama akşam üzeri 17.30 da ve şimdi yani 00.00 da yaptim kop koyu bu arada bnde Mart 29 unda rahim filmi cekildim

Bu gece kesın ılıskı olsun ve tuvalete falan kalkma sag ya da soluna yat cnm
Ivulasyon testlerıne devam et eger bugunde koyu cıkarsa ona gore konusuruz amabugun bır ılıskı sart

Canım bugun daha koyu cıktıysa yumurta catlayacak duruma gelmıs ama henuz catlamamıstır
Sanırım sende dun geceyle bırlıkte 2 gun ust uste ılıskı oldu
Bende boyle ılerlerdım 5 gece ust uste ılıskı oldugunu bılıyorum
Erkek ıcın zor oluyor
Sen bu geceyı pas gec
Icerde yasayan sperm vardır zaten bırde testlerı cekıp tarıhlerle beraber yuklermısındosya yukle alanından

Kac gunde bır regl oluyorsun ?
Bu gece kesın olmasın ılıskı
Yarın sabah uyandıgınızda yaparsınız belkıde
Sabah ılıskısı daha ıyı oluyor
Benım sabah ılıskısı ıle tuttu

BUU DUN AKŞAM 17.30 DA YAPTIKTAN SONRA CEKMISTIM BUNUN ÜZERİNE DUN GECE 23.00 VE BU SABAH YAPTIM SUAN İŞTE OLDUĞUM İÇİN CEKEMİYORUM O İKİSİNİ FAKAT 26 SI 17.30 DA Kİ KOYULUKTAN DAHA KOYUDU YANI CIKAN ILK CIZGI ILE AYNI NERDEYSE

Eklentiler

• 20160426_191014.webp
    20160426_191014.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 103
Back
X