Yaaa çok sevindim Rabbım inşallah benimde kıstım yok eder 4.5 cm de benim var abla tek taraflıBence Bi araştır başla çok kişi ye fayda oldu benim kuzenim bile üstüne hamile kaldı komşumun arkadaşı 2 yıllık evliydim rahmin de enfeksiyon ve 5 cm kisti varmış o soğan suyu denemiş Bi kaç ay sonra rahim temizlenmiş kistte yok olmuş ve üstüne hamile kalmış,
Başla benceYaaa çok sevindim Rabbım inşallah benimde kıstım yok eder 4.5 cm de benim var abla tek taraflıadetim bitsin hemen başlarım bende inşallah
İnşallah 24 yaşındayım 6 aylık evliyim daha yeni ama Rabbım büyük kendiliğinden olmasını bekliyor doktorlar ve bizBaşla bencefaydasını görürsün inşallah yaş kaç bu arada,
Aynı yaştayız,İnşallah 24 yaşındayım 6 aylık evliyim daha yeni ama Rabbım büyük kendiliğinden olmasını bekliyor doktorlar ve biz
Yaaa inşallah kuzucum inşallah Rabbım isteyen herkese versinAynı yaştayız,olur inşallah
Amin inşallah canım benim inşallahYaaa inşallah kuzucum inşallah Rabbım isteyen herkese versin
Adetin biter bitmez başla hergun aynı saatte ara vermedenKızlar trendyoldan sipariş ettim bugün ovülasyon testini de ne zaman yapcm onu acaba kullananlar bilgi verebilir mi
Adetim bitti sayılır bi iki gün geçse sıkıntı olur mu kiAdetin biter bitmez başla hergun aynı saatte ara vermeden
Bazen erken yumurtlama olabiliyor geldiği gibi hemen başla ozaman inş güzel sonuçlar alırsın canımAdetim bitti sayılır bi iki gün geçse sıkıntı olur mu kikargonun gelmesi var ya hani
İnşallah Rabbım büyük bakalım ilk defa deniycemBazen erken yumurtlama olabiliyor geldiği gibi hemen başla ozaman inş güzel sonuçlar alırsın canım
Ortalama hesaplamada öyle çıkıyor, ama çoğu kişinin o hesaplamaya denk gelmiyor malesef. C ve t çizgisi aynı koyulukta. Yada t çizgisi C den daha koyu olduğunda testin pozitif olmuş oluyor. Yani yaklaşık 24 saat içinde yumurta çatlayacak demek. Pozitifi gördüğün gün ve peşindeki 3 gün ilişkide olacaksın. Ama gün aşırı ilişkiye devam edin yumurtlama olmasa bile. Çünkü uzun süre erkekteki sperm boşalmayınca spermler ölebiliyor kendini yenilemesi için yumurtlama zamanına kadar ilişkide bulunmakta fayda varİnşallah Rabbım büyük bakalım ilk defa deniycembide bu ovülasyon yani yumurtlama hesaplama o nedir netten baktım ama 14.gun yumurtlama çatlar diyo 28 gün de bir adet olunuyorsa benim adetimin arası 26 oluyor genelde
Anladım canım sağol bide şey diyorlar günü birlik ilişkiye girildiği zaman sperm kalitesi düşüyor diyorlar bu da insanın aklını karıştıryorOrtalama hesaplamada öyle çıkıyor, ama çoğu kişinin o hesaplamaya denk gelmiyor malesef. C ve t çizgisi aynı koyulukta. Yada t çizgisi C den daha koyu olduğunda testin pozitif olmuş oluyor. Yani yaklaşık 24 saat içinde yumurta çatlayacak demek. Pozitifi gördüğün gün ve peşindeki 3 gün ilişkide olacaksın. Ama gün aşırı ilişkiye devam edin yumurtlama olmasa bile. Çünkü uzun süre erkekteki sperm boşalmayınca spermler ölebiliyor kendini yenilemesi için yumurtlama zamanına kadar ilişkide bulunmakta fayda var
Hergün değil ama yumurtlamaya kadarda bekletmemek lazımAnladım canım sağol bide şey diyorlar günü birlik ilişkiye girildiği zaman sperm kalitesi düşüyor diyorlar bu da insanın aklını karıştıryor
Tamam kuzu hayırlısı test bi an önce gelir umarımHergün değil ama yumurtlamaya kadarda bekletmemek lazım
Bnmkinede bakarmsnz pik oldumu yakinmiMerhaba çikolata kisti gidermek için hiç soğan suyu denediniz mi eğer gebe kalmanıza engel sadece o kist ise soğan suyu yapın derimkist gider büyük bir ihtimalle içinizi temizler o soğan suyu
Senin t çizgisinin koyulasmasıda mi bugün oldu kuzuBnmkinede bakarmsnz pik oldumu yakinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?