- 7 Kasım 2020
- 277
- 663
- 53
- 33
- Konu Sahibi helenistic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 mayıs olmuş gibi yumurtlama ama tam da aynı koyulukta değil gibi de bilemedim. İlk 10 dk da nasıl çıktığı önemli aslındaDün öğlen yaptığım test ,dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test bu şekilde.Dün öğlen yaptığım daha koyuydu bugün15.00 soluk çıktı biraz önce saat 19.30 da yaptım iyice soluk çıktı Eki Görüntüle 2841467 anlayamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz?Lütfen yardımcı olur mısınızÇatlamamı olmuş dün
Şöyle olması gerekiyor kızlar bu yumurtlama
Canım kaç günde bir adet oluyorsun? Daha olmamış sanki ben yumurtlama göremedim. 1 mayısta dağılmış ama en koyu da orda görünüyor. BilemedimEki Görüntüle 2841411 merhaba ovülasyon testi ilk defa bu ay deniyorum en yüksek 25 nisanda görüşmüştük sizce olmuş mu yumurtlama
Beş dk içerisinde çektim canım işte ben de anlayamadım evet o kadar çok koyu değildi ama o koyuluktan sonra silikleşmedi kafamı karıştırdı3 mayıs olmuş gibi yumurtlama ama tam da aynı koyulukta değil gibi de bilemedim. İlk 10 dk da nasıl çıktığı önemli aslında
Yumurtlamamış olabilirsin bu ay. Bazı aylar boş geçiyor çünkü ben de yeni öğrendim. İki kere de gördüm yumurtlama olmayan ayı kendimde. Ama test de tam göstermemiş olabilir değerlendir yine de canımBeş dk içerisinde çektim canım işte ben de anlayamadım evet o kadar çok koyu değildi ama o koyuluktan sonra silikleşmedi kafamı karıştırdı
Dün öğlen yaptığım test ,dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test bu şekilde.Dün öğlen yaptığım daha koyuydu bugün15.00 soluk çıktı biraz önce saat 19.30 da yaptım iyice soluk çıktı Eki Görüntüle 2841467 anlayamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz?Lütfen yardımcı olur mısınızÇatlamamı olmuş dün
Tamamdır canım teşekkür ederimYumurtlamamış olabilirsin bu ay. Bazı aylar boş geçiyor çünkü ben de yeni öğrendim. İki kere de gördüm yumurtlama olmayan ayı kendimde. Ama test de tam göstermemiş olabilir değerlendir yine de canım
Canım kaç günde bir adet oluyorsun? Daha olmamış sanki ben yumurtlama göremedim. 1 mayısta dağılmış ama en koyu da orda görünüyor. Bilemedim![]()
Aralık ayında covid19 a yakalandım sonra ilaçlar sanırım yan etki yaptı diye düşünüyorum reglm düzensizleşti en son 26 martta regl oldum şimdi tekrar bugün adet düzenleyici ilaca başladım bitince adet günüm başlayınca klomen hapına başlayacağım doktor tavsiyesiyleCanım kaç günde bir adet oluyorsun? Daha olmamış sanki ben yumurtlama göremedim. 1 mayısta dağılmış ama en koyu da orda görünüyor. Bilemedim![]()
Canım 3 mayısta yumurtlamışsınKızlar bana da yardımcı olun lütfen yumurtalama olmuş sanırım ama henüz çok silikleşmemesi normal miEki Görüntüle 2843428
3 Mayıs yumurtlama ertesi çatlama sankiKızlar bana da yardımcı olun lütfen yumurtalama olmuş sanırım ama henüz çok silikleşmemesi normal miEki Görüntüle 2843428
Çoğu test sanki fazla idrar damlatılmış gibi dağılmış sanki, iki üç damla yeterli oluyor, hatta ben yaparken bir damlatıp bekliyorum, ilerleme olmazsa ikinci damlayı damlatıp yine bekliyorum, böylece çok daha doğru sonuç veriyor, ayrıca hepsini aynı saatte ve en az 2 saat önce son idrarı yapıp sıvı tüketmeden yapıyorum. eklediğim gibi çıkıyor öyle oluncaEki Görüntüle 2841411 merhaba ovülasyon testi ilk defa bu ay deniyorum en yüksek 25 nisanda görüşmüştük sizce olmuş mu yumurtlama