ovulasyon testi hk..

nildunnyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
14
46
3
38
onumuzdekı ay ıcın ovulasyon testı almayı dusunuyorum arkadaşlar.. sızce ne zaman almalıyım ve ne zaman kullanmalıyım bır kerede onu denemek ıstıyorum bılgısı olan ya da kullanmıs arkadaslar bılgı verırse cok sevınırım.. şimdiden herkese teşekkürler..

Normal bir adet döngüsü varsa Adetin 1.gününden sayarak 11 12 .gün ovulasyon testini kullanmaya başlayın ...pko ya da düzensiz adet döngüsü varsa ona göre daha erken başlarsınız ya da gec bazı kişilerin lh piki 20.günde bile oluyor... 50 li testler var toplu halde alinca bayagi uygun 35 lira gibi ...örneğin labaquick hiç sasirtmadi beni gittigidiyordan alabilirsin ..

Lh piki yani çift çizgi sana yumurtanın catlayacagini haber veriyor ve 24 saat icinde yumurta çatliyor eğer daha uzun süre pik durumda olursa 3 gün olmustu benim bu da normal....pik siliklesirse yumrtan catlamis demekti pik olmaya yakın 2 kez pik den sonra da en 2 kez birlikte olursun ....normalde testde silk 2.çizgi görürsen o normal her kadında olağan birsey... hakkında. hayırlısı olsun.

teşekkürler canım inşallah.. peki ilişkinin sıklığı önemli midir? mesela iki kere ilişkiye girmek ve ya gün aşırı girmek vs..

Back
X