Ovülasyon testi ile alakalı sorularım var yardımcı olabilir misiniz 🙏🏻

catherinehoward

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
86
60
18
17 si gecesi yaptığımda bu şekilde çıktı sonra 3 günlük bir geziye çıktım 18-19 ı gibi akıntı vardı 21 i gecesi ilişki oldu ve t çizgisi silikti sizce denk gelmiş olma ihtimali var mı

Merhaba 18-19 unda il dışındaydım orda yapamadım yüklüyorum 17 si ve 21 i

Eklentiler

• 2F2D1965-6219-4C92-A630-6AD98F3852B0.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 23
Aşkım eğer her iki tarafta da bi sorun yoksa oluyor ya gerçekten teste gerek yok biraz sık denemek yeterli.
Kimi dinlesem kalıyor hamile sorun olmayanlar.
Uzun sürede olmazsa da gerçekten bi sorun var ondan olmuyor.

Bu arada bir güb yumurtlama olmuş ama kestiremedim 18 i gecesi akıntım vardı
Şöyle diyim akıntı bazen yaniltabiliyor. Bak benim böyle idi ben 23 ekimde akıntı gördüm dedim bugün aa rengi de koyu yarın silikleşir dedim 2 daha daha koyu oldu.

Eklentiler

• IMG_2169.webp
    155,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_2224.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 21
Aşkım eğer her iki tarafta da bi sorun yoksa oluyor ya gerçekten teste gerek yok biraz sık denemek yeterli.
Kimi dinlesem kalıyor hamile sorun olmayanlar.
Uzun sürede olmazsa da gerçekten bi sorun var ondan olmuyor.
Bu değişebiliyor bence kafa yapisi ile alakalı kafaya takmamak lazım çok. Ben gittim mesela hiç bi sorun yok 6 ay oldu denemeye başlayalı. Ben sadece acaba hangi gün yumurtlama oluyor diye sadece bu ay test yaptım

Benim 17 sinde yaptığum test aynı sizin 22 nizdeki gibiydi ama 21 inde yaptığım test sizin 26 dan daha silikti teşekkür ederim attığınız için bana da örnek oldu
Şöyle diyim akıntı bazen yaniltabiliyor. Bak benim böyle idi ben 23 ekimde akıntı gördüm dedim bugün aa rengi de koyu yarın silikleşir dedim 2 daha daha koyu oldu.

Bu değişebiliyor bence kafa yapisi ile alakalı kafaya takmamak lazım çok. Ben gittim mesela hiç bi sorun yok 6 ay oldu denemeye başlayalı. Ben sadece acaba hangi gün yumurtlama oluyor diye sadece bu ay test yaptım
Yani demek istediğim takmamak bu testler insanı strese sokuyor.
Eğer hiç bi sorun yoksa 1 yıl içinde oluyor demek istedim.
Bu arada 8.ayda 10.ayda hamile kalan arkadaşlarım var 6 ay kısa bi süre.
Döngünüz düzenliyse 2 günde 1 ilişkiyle kaçmıyormuş yumurtlama

Bende stres olurum diye yapmak istemiyordum ama bi ayda olsa insan takip etmeli bence. Ben 14. Gün catlama oluyor saniyordum döngüme göre ama 16. Gün catlama yasiyormusum. Bu evet insandan insana yapiya her şeye göre değişiklik gösteriyor ama 6. Aydan sonra doktorlar neden diye bi sorguluyor. o da muhtemel bence. Donguden 3. Gün ilişki olsa 4. Gün catlasa 6. Günü ilişkiye girmenin anlami yok yumurta 24 saat canlı kaliyor. İmkansız değil ama bence zor gibi geliyor bana

Bende denedim başlarda sizin gibi ovülasyon olmadı yani bide insan her ay aynı günde yumurtlamıyormuş.
Mesela geçen ay tamamen yumurta akı gibi bi akıntı geldi yoğun belki önceden de gelmiştir bilmiyorum ama tam bir hafta sonra 21.günde yani progesteron baktırdım yumurtlamışım o gün 28. Günde de regl oldum o şekilde de insan anlayabiliyor.
Bugün bi arkadaşımla görüştüm kendisiyle aynı zamanda evlendik 2.ye hamile.
Çok sık denemek lazım dedi artık nasıl bişeyse millet ilk denemede kalıyor korunurken kalıyor anlamadım gitti.
Umarım sizde de bi engel yoktur en kısa zamanda kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…