- 30 Ağustos 2023
- 86
- 60
- 18
- Konu Sahibi catherinehoward
-
Zirveyi gördükten sonra 12 36 saat içinde yumurta çatlar. Silikleşme olduysa yani. 12 24 saat arasında da yumurta canlı kalır görselleri atsan daha net yorum yapılır. 18 19 da test yaptın miYani merak ediyorum zirveyi gördükten ne zamaj sonra yumurtlama oluyor
Bu arada bir güb yumurtlama olmuş ama kestiremedim 18 i gecesi akıntım vardıZirveyi gördükten sonra 12 36 saat içinde yumurta çatlar. Silikleşme olduysa yani. 12 24 saat arasında da yumurta canlı kalır görselleri atsan daha net yorum yapılır. 18 19 da test yaptın mi
Aşkım eğer her iki tarafta da bi sorun yoksa oluyor ya gerçekten teste gerek yok biraz sık denemek yeterli.
Kimi dinlesem kalıyor hamile sorun olmayanlar.
Uzun sürede olmazsa da gerçekten bi sorun var ondan
Yapmaya devam edin isterseniz belki kacirmis bile olabilirsiniz.Merhaba 18-19 unda il dışındaydım orda yapamadım yüklüyorum 17 si ve 21 i
Yapmaya devam edin isterseniz belki kacirmis bile o
Yapmaya devam edin isterseniz belki kacirmis bile olabilirsiniz.
Şöyle diyim akıntı bazen yaniltabiliyor. Bak benim böyle idi ben 23 ekimde akıntı gördüm dedim bugün aa rengi de koyu yarın silikleşir dedim 2 daha daha koyu oldu.Bu arada bir güb yumurtlama olmuş ama kestiremedim 18 i gecesi akıntım vardı
Regliden kacinci gün oluyor 18 iBence de kaçırdım 18-19-20 sinden biriydi
Bu değişebiliyor bence kafa yapisi ile alakalı kafaya takmamak lazım çok. Ben gittim mesela hiç bi sorun yok 6 ay oldu denemeye başlayalı. Ben sadece acaba hangi gün yumurtlama oluyor diye sadece bu ay test yaptımAşkım eğer her iki tarafta da bi sorun yoksa oluyor ya gerçekten teste gerek yok biraz sık denemek yeterli.
Kimi dinlesem kalıyor hamile sorun olmayanlar.
Uzun sürede olmazsa da gerçekten bi sorun var ondan olmuyor.
Şöyle diyim akıntı bazen yaniltabiliyor. Bak benim böyle idi ben 23 ekimde akıntı gördüm dedim bugün aa rengi de koyu yarın silikleşir dedim 2 daha daha koyu oldu.
Benim reglim 24-25 gün sürüyorRegliden kacinci gün oluyor 18 i
Yani demek istediğim takmamak bu testler insanı strese sokuyor.Bu değişebiliyor bence kafa yapisi ile alakalı kafaya takmamak lazım çok. Ben gittim mesela hiç bi sorun yok 6 ay oldu denemeye başlayalı. Ben sadece acaba hangi gün yumurtlama oluyor diye sadece bu ay test yaptım
Muhtemelen o arada yumurtlama oldu galiba. Regliye ne kadar var ? Elinizde test varsa eğer yapmak isterseniz yapinBenim 17 sinde yaptığum test aynı sizin 22 nizdeki gibiydi ama 21 inde yaptığım test sizin 26 dan daha silikti teşekkür ederim attığınız için bana da örnek oldu
Reglime tahmini 2-3 gün var teşekkür ederimMuhtemelen o arada yumurtlama oldu galiba. Regliye ne kadar var ? Elinizde test varsa eğer yapmak isterseniz yapin
Bende stres olurum diye yapmak istemiyordum ama bi ayda olsa insan takip etmeli bence. Ben 14. Gün catlama oluyor saniyordum döngüme göre ama 16. Gün catlama yasiyormusum. Bu evet insandan insana yapiya her şeye göre değişiklik gösteriyor ama 6. Aydan sonra doktorlar neden diye bi sorguluyor. o da muhtemel bence. Donguden 3. Gün ilişki olsa 4. Gün catlasa 6. Günü ilişkiye girmenin anlami yok yumurta 24 saat canlı kaliyor. İmkansız değil ama bence zor gibi geliyor banaYani demek istediğim takmamak bu testler insanı strese sokuyor.
Eğer hiç bi sorun yoksa 1 yıl içinde oluyor demek istedim.
Bu arada 8.ayda 10.ayda hamile kalan arkadaşlarım var 6 ay kısa bi süre.
Döngünüz düzenliyse 2 günde 1 ilişkiyle kaçmıyormuş yumurtlama
Bende denedim başlarda sizin gibi ovülasyon olmadı yani bide insan her ay aynı günde yumurtlamıyormuş.Bende stres olurum diye yapmak istemiyordum ama bi ayda olsa insan takip etmeli bence. Ben 14. Gün catlama oluyor saniyordum döngüme göre ama 16. Gün catlama yasiyormusum. Bu evet insandan insana yapiya her şeye göre değişiklik gösteriyor ama 6. Aydan sonra doktorlar neden diye bi sorguluyor. o da muhtemel bence. Donguden 3. Gün ilişki olsa 4. Gün catlasa 6. Günü ilişkiye girmenin anlami yok yumurta 24 saat canlı kaliyor. İmkansız değil ama bence zor gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?