Ovulasyon Testi ile başım dertte! Yardım Lütfenn...

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
Arkadaşlar merhaba, 28 Aralıkta Regl oldum. 7 ocaktan beri ovulasyon testi yapıyorum. Sürekli çift çizgi çıkıyor. Hiç tek çizgi olmuyor. Bu ne zaman düzelecek? Tek çizgiye dönmeyecek mi? Yumurtladım mı acaba? Resimlerden bakabilir misiniz. Tek olan resim bugüne ait. Teşekkür ederim..Eki Görüntüle 930074 Eki Görüntüle 930075

Canım ovulasyon testi sonucu gebelik testi gibi tek çizgi olmuyor diğer çizgiden biraz daha acık olur ovulasyon gününe yaklaşımca ikiside aynı koyulukta oluyor

her zaman çift çizgiyi görüyoruz ama yumurtlama zamanında daha koyu oluyor öyle mi? Hep çift çizgi yani? :(

Evet aynen öyle t kısmı hep kırmızı olur c kısmı silik çizgi olur ovulasyon zamanı ise t ve c aynı koyulukta yada çok yakın olur yada tam yersi t kısmına göre c daha koyu oluyor bende böyleydi ilk ovulasyon testi denememde hamile kaldım 35 haftalık olduk oğlumu bekliyorum sabırsızlıkla darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah

Evet aynen öyle t kısmı hep kırmızı olur c kısmı silik çizgi olur ovulasyon zamanı ise t ve c aynı koyulukta yada çok yakın olur yada tam yersi t kısmına göre c daha koyu oluyor bende böyleydi ilk ovulasyon testi denememde hamile kaldım 35 haftalık olduk oğlumu bekliyorum sabırsızlıkla darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah

canım ne marka kullandın ve nasıl kullanmaya başladın bende 8 inde başladım 8 inde çokkk silikti yavaş yavaş belrgnleşiyor gbi şuan 13.günüm 30 günde bi regl oldum nasıl bir yol izledin anlatırmısın belki bizede yaarı olur :)

neden peki bende 8 ocak ile kullanıyorum daha yumurtlamadın ama bırakma günlerine az kaldı

çünkü yaptığım günden beri çift çizgi. Bir de 55 TL verdim ağır geldi bana :) 1 test de hatalı çıktı. sürekli çift çizgi ve resimleri gördüysen çok yakın bilmiyorum kandıırlıyormuşum gibi hissettim :(

çünkü yaptığım günden beri çift çizgi. Bir de 55 TL verdim ağır geldi bana :) 1 test de hatalı çıktı. sürekli çift çizgi ve resimleri gördüysen çok yakın bilmiyorum kandıırlıyormuşum gibi hissettim :(

YOK CANIM kalın olmamalı bak benm 8. gün çokkk silikti sonra gün gün bira zdaha netleşiyor ama bakalım beklicez 30 gün de bir edet oluyorum 15 16 17 18 inde ilişkiye giricem tutması için sen kaç günde bir oluyorsun

$IMG_20140112_220518.webp $ovulasyon test.webp
YOK CANIM kalın olmamalı bak benm 8. gün çokkk silikti sonra gün gün bira zdaha netleşiyor ama bakalım beklicez 30 gün de bir edet oluyorum 15 16 17 18 inde ilişkiye giricem tutması için sen kaç günde bir oluyorsun

canım ben ilkkez bu ay düzenli birliktelik yaşıyorum. Reglim bittikten sonra max. 2 günde bir olmak üzere birlikte oldum.Bak tek olan dünkü testim. benim reglim kayıyor kaç günde bir oluyorum vallahi bilmiyorum :)

evet canım düşmesi gerekiyor düşmesse demek gebelik var öyle çıkanda oluyor

çift çizgi değil de gülen bebekliler varmış. O daha mı mantıklı sence? en azından koyulaştı azaldı çoğaldı olayı onda yok sanırım. Gebe olsam ohh ne güzel olur :) Hayırlısı ile tabi :)

çift çizgi değil de gülen bebekliler varmış. O daha mı mantıklı sence? En azından koyulaştı azaldı çoğaldı olayı onda yok sanırım. Gebe olsam ohh ne güzel olur :) hayırlısı ile tabi :)

bencede çok güzel olr bakalım benmde bu hafta çk önemli çokkk çalışmam gerek çokkkk :32::32::32::32:

bencede çok güzel olr bakalım benmde bu hafta çk önemli çokkk çalışmam gerek çokkkk :32::32::32::32:

valla şimdi kalktım gittim eczaneye 6 tane test 2 tanede gebelik testi aldım geldim. Sen beni ikna ettin :) Gülen yüzlü yokmuş, certain diye bir marka aldım

valla şimdi kalktım gittim eczaneye 6 tane test 2 tanede gebelik testi aldım geldim. Sen beni ikna ettin :) Gülen yüzlü yokmuş, certain diye bir marka aldım

iyi yaptınnn :)))) beraber yapalım işte bende yapıyorum valla canım sabırsızlıkla beklıyoum

canım ne marka kullandın ve nasıl kullanmaya başladın bende 8 inde başladım 8 inde çokkk silikti yavaş yavaş belrgnleşiyor gbi şuan 13.günüm 30 günde bi regl oldum nasıl bir yol izledin anlatırmısın belki bizede yaarı olur :)

Canım ben almanyada yaşıyorum benim kullandığım orda yoktur ama clearblue diye bir marka var o türkiyede de var görümcem ondan kullandı ben adetimden 1 hafta sonra başladım 35 günde bir adet oluyorum bazen 40 günü buluyordu düzensiz oldugu için ovulasyon testini denedim hesaplayıcılar 21. Gün olarak gösteriyordu ama ben 14. Gün yumurtladım erken yumurtlama oldugunu tespit ettim çift çizgi çıktığı gün ve ertesi gün ilişki oldu sonuç yavrum karnımda şuan kocaman oldu doğuma yaklaşık 5 haftam kaldı dualarınızı esirgemeyin bende dizin için dua edeceğim

Back
X