- 15 Aralık 2021
- 33
- 6
- 16
- 28
- Konu Sahibi Hulyayaganx5
-
Gebelik olablrArkadaşlar ovulasyon testi yapmadan önce doktotra gittim ayın 10 da yumurtalığımın çatladığını söylemişti 15 aralıkta ovulasyon testi yaptım pozitif sonuç verdi anlamadım bana yardımcı olursanız
Eki Görüntüle 2971228
Merhaba bu testler doktorun soyledigine gore daha guvenilir oluyor. Bende bu sekilde hamile kaldim.
Gebelik oldugunda da T cizgisi yogun kirmizi oluyor. Iki ihtimalde olabilir. Regl den sonra kac gun gecmisti
İnşallah hayırlısı neyse o olsunGebelik olablr
10 aralıkta yumurtalığım çatlamıştı doktor söyle 2 bi yumurtlama alabilirmi
Bugun ve yarini da degerlendirinRgel 12 günü çatlama oldu rgel şuan 2 haftam var dün Ovulasyon testi yaptım pozitif verdi bugün tekrar yaptım silik çıktı
Herkes de olur mu bilmem ama gosteriyor :)Ovülasyon testi sizin hamile olduğunuzu göstermez. Vücuttaki LH hormonunun varlığını tespit eder. LH hormonu yumurtaların gelişmesini sağlayan hormondur ve bu dönemde salgılanır. Vücutta LH hormonu salgılanmaya başladıktan 24 -36 saat sonra yumurtlama gerçekleşir. Yani ovuslasyon testi pozitifken 24 saat içinde ilişkiye girerseniz, yumurtanın döllenme ihtimali yüksektir.
Canım gebelik olsa sonradan silik çıkmaz ben de gebeyken ovulasyon testi yaptım her gün daha da koyulaşmıştı. Muhtemelen 2.kez yumurtluyorsun yine değerlendirin mutlakaRgel 12 günü çatlama oldu rgel şuan 2 haftam var dün Ovulasyon testi yaptım pozitif verdi bugün tekrar yaptım silik çıktı
Gögüs ucu agrısı gebelik belirtisi olabilir mi gögüs ucu ve kol aştı yanları agrı var ve tek taraflı agrıBugun ve yarini da degerlendirin
gebelik olabilir adetinize kaç gün var? erken gebelik testi yapabilirsin. ovülasyon testlerini hiç bilmiyorum ama arkadaşların dediği gibi belki de yeniden yumurtlama var.Kasıkta batma oluyor ara ara
Adetime 10 gün var ve batma ara ara oluyor ödem oluştu geçen aylara göre hiç böyle hissetmemiştim ilk defa bu ay hissettim 6 aylık evliyim ilk ayımda hamile kaldım 4 haftalık düşükle sonuçlandı hiç bişey bilmidum yeni evli olduğum için çok korkuyorum olursa düşükle sonuçlanır diye inşallah olur pazar günü kan testi yaptırcam hayırlısı olsun birde son 3 gündür iştahım açıldı yemek yedikten sonra tekrar yemek istiyorumgebelik olabilir adetinize kaç gün var? erken gebelik testi yapabilirsin. ovülasyon testlerini hiç bilmiyorum ama arkadaşların dediği gibi belki de yeniden yumurtlama var.
ben de geçen ay ilk ayımda hazırlıksız şekilde hamile kalmıştım, yumurtlamadan 10 gün sonra belirtileri hissettim kasık batması ve özellikle baş ağrıları ihtimal vermemiştim ama adet günü öğrenmiştim bende gebe olduğumu ve düşük oldu maalesef.Adetime 10 gün var ve batma ara ara oluyor ödem oluştu geçen aylara göre hiç böyle hissetmemiştim ilk defa bu ay hissettim 6 aylık evliyim ilk ayımda hamile kaldım 4 haftalık düşükle sonuçlandı hiç bişey bilmidum yeni evli olduğum için çok korkuyorum olursa düşükle sonuçlanır diye inşallah olur pazar günü kan testi yaptırcam hayırlısı olsun birde son 3 gündür iştahım açıldı yemek yedikten sonra tekrar yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?