Ovulasyon testi ile bilgi almak istiyorum

Hulyayaganx5

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2021
33
6
16
28
Arkadaşlar ovulasyon testi yapmadan önce doktotra gittim ayın 10 da yumurtalığımın çatladığını söylemişti 15 aralıkta ovulasyon testi yaptım pozitif sonuç verdi anlamadım bana yardımcı olursanız ☺️🤲

Screenshot_2021-12-16-18-44-17-224_com.whatsapp.webp

Merhaba bu testler doktorun soyledigine gore daha guvenilir oluyor. Bende bu sekilde hamile kaldim.

Gebelik oldugunda da T cizgisi yogun kirmizi oluyor. Iki ihtimalde olabilir. Regl den sonra kac gun gecmisti

Rgel 12 günü çatlama oldu rgel şuan 2 haftam var dün Ovulasyon testi yaptım pozitif verdi bugün tekrar yaptım silik çıktı

Ovülasyon testi sizin hamile olduğunuzu göstermez. Vücuttaki LH hormonunun varlığını tespit eder. LH hormonu yumurtaların gelişmesini sağlayan hormondur ve bu dönemde salgılanır. Vücutta LH hormonu salgılanmaya başladıktan 24 -36 saat sonra yumurtlama gerçekleşir. Yani ovuslasyon testi pozitifken 24 saat içinde ilişkiye girerseniz, yumurtanın döllenme ihtimali yüksektir.

Ovülasyon testi sizin hamile olduğunuzu göstermez. Vücuttaki LH hormonunun varlığını tespit eder. LH hormonu yumurtaların gelişmesini sağlayan hormondur ve bu dönemde salgılanır. Vücutta LH hormonu salgılanmaya başladıktan 24 -36 saat sonra yumurtlama gerçekleşir. Yani ovuslasyon testi pozitifken 24 saat içinde ilişkiye girerseniz, yumurtanın döllenme ihtimali yüksektir.
Herkes de olur mu bilmem ama gosteriyor :)
Yumurtlama zamaninda oldugu gibi koyu cikiyor hatta daha koyusu

Rgel 12 günü çatlama oldu rgel şuan 2 haftam var dün Ovulasyon testi yaptım pozitif verdi bugün tekrar yaptım silik çıktı
Canım gebelik olsa sonradan silik çıkmaz ben de gebeyken ovulasyon testi yaptım her gün daha da koyulaşmıştı. Muhtemelen 2.kez yumurtluyorsun yine değerlendirin mutlaka

gebelik olabilir adetinize kaç gün var? erken gebelik testi yapabilirsin. ovülasyon testlerini hiç bilmiyorum ama arkadaşların dediği gibi belki de yeniden yumurtlama var.
Adetime 10 gün var ve batma ara ara oluyor ödem oluştu geçen aylara göre hiç böyle hissetmemiştim ilk defa bu ay hissettim 6 aylık evliyim ilk ayımda hamile kaldım 4 haftalık düşükle sonuçlandı hiç bişey bilmidum yeni evli olduğum için çok korkuyorum olursa düşükle sonuçlanır diye inşallah olur pazar günü kan testi yaptırcam hayırlısı olsun birde son 3 gündür iştahım açıldı yemek yedikten sonra tekrar yemek istiyorum

Birde benim çatlama erken rgelin 29 kasım rgel başlangıcı 2 aralık bitiş 12 ci gün çatlamam oldu erken oldu ve 31 günde bir adet oluyorum etkilermi acaba çatlama günü ve öncesi başlamıştık tutma olasılığı yüksekmidir

Adetime 10 gün var ve batma ara ara oluyor ödem oluştu geçen aylara göre hiç böyle hissetmemiştim ilk defa bu ay hissettim 6 aylık evliyim ilk ayımda hamile kaldım 4 haftalık düşükle sonuçlandı hiç bişey bilmidum yeni evli olduğum için çok korkuyorum olursa düşükle sonuçlanır diye inşallah olur pazar günü kan testi yaptırcam hayırlısı olsun birde son 3 gündür iştahım açıldı yemek yedikten sonra tekrar yemek istiyorum
ben de geçen ay ilk ayımda hazırlıksız şekilde hamile kalmıştım, yumurtlamadan 10 gün sonra belirtileri hissettim kasık batması ve özellikle baş ağrıları ihtimal vermemiştim ama adet günü öğrenmiştim bende gebe olduğumu ve düşük oldu maalesef.
Umarım hayırlı haberler alırsınız olmazsa da en yakın zamanda olur inşallah 🙏

Back
X