Ovulasyon testi ile cinsiyet ayarlaması yapan varmı??

Denizkizi-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
69
41
3
28
Kizlar merhaba! Ovulasyon testi ile cinsiyet ayarlaması yapan ve tutan varmı acaba cevaplarsaniz sevinirim

Erkek bebek için canım sen?
Ben kız bebek istiyorum Allah nasip ederse. Ama erkek bebek için ovulasyon testi pik olup. Siliklesince tek ilişki olmalı, diye okumuştum. Bende tam tersi yumurtlamaya kadar sık ilişki denicem

Ben kız bebek istiyorum Allah nasip ederse. Ama erkek bebek için ovulasyon testi pik olup. Siliklesince tek ilişki olmalı, diye okumuştum. Bende tam tersi yumurtlamaya kadar sık ilişki denicem
Yumurtlamadan iki gün önce ilişki olacak kız bebek için .. yumurtlama ya yakın ilişki olmayacak.. inşallah olur canım hayırlısı ile bir prensesin

Yumurtlamadan iki gün önce ilişki olacak kız bebek için .. yumurtlama ya yakın ilişki olmayacak.. inşallah olur canım hayırlısı ile bir prensesin
Evet bende onun için test yapıyorum her sabah. Eşitlenmeye başladığında bırakıcam inşallah. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin

Bende kız bebek istiyorum eğer düşünürsem aklımda bulunsun diye soruyorum pik olmadan önceki ilişki olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…