- 10 Ağustos 2020
- 241
- 63
- 23
- 37
- Konu Sahibi Denizkizi-
-
Amin canım sanada ve isteyen herkese de afiyetli bir şekilde versin RabbimEvet canim yumurta catlamadan iki gün önce keseceksin ilişkiyi ve sık sık ilişki olacak.. Allah nasip eder inşallah sana bir kız bebek
T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta olması lazım yada daha fazla koyu olması lazım t çizgisi nin .. pik bu demek sonrasında t çizgisi siliklesince yumurta çatlamis oluyor degerlendirisin öylePik olucağını nasıl anlıcaz ki
Tamam canım anladım eğer yaparsam atarım resimleri haberleşiriz inş senin kaç çocuk varT çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta olması lazım yada daha fazla koyu olması lazım t çizgisi nin .. pik bu demek sonrasında t çizgisi siliklesince yumurta çatlamis oluyor degerlendirisin öyle
Tamam canım anladım eğer yaparsam atarım resimleri haberleşiriz inş senin kaç çocuk var
Aslında az çok yumurtalama zamanımı anlıyorum ama testle daha kesin olurOvulasyon testi ile kendini bir iki ay tanı öylesine test yap yani
eşitlenmeye başladığında daha yumurtlama başlamamış oluyor ki nasıl tutuyor ?Evet bende onun için test yapıyorum her sabah. Eşitlenmeye başladığında bırakıcam inşallah. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
Canım ben kız bebek istediğim için erken Bırakıyorumeşitlenmeye başladığında daha yumurtlama başlamamış oluyor ki nasıl tutuyor ?
Tutması için pik günü ve ertesi günü önermiyorlar mı ?
Canım ya Rabbim sana şefaatçi eylesin meleğini. Rabbim gönlüne göre versinİki kızım var küçüğümu kaybettim .. bir kızım var şu anda .. eşimde asker izne gelirse denicem inşallah .. Allah hayırlısı ile nasip eder inşallah
Bu arkadaşımız kız bebek için deneme yapicakeşitlenmeye başladığında daha yumurtlama başlamamış oluyor ki nasıl tutuyor ?
Tutması için pik günü ve ertesi günü önermiyorlar mı ?
hmm anladımCanım ben kız bebek istediğim için erken Bırakıyorum
öyle onu anladım daBu arkadaşımız kız bebek için deneme yapicak
Sperm rahimde 4 gün yaşayabiliyor ..o yüzden yumurta iki gün sonra çatlasa bile sperm onu yine dölleröyle onu anladım da
Şunu kastettim yumurtlama olmadan sperm ile buluşamıyor ya ben mesela çizgi eşitlenmeye başladığında daha değerlendirme yapmadım ama tutmadı
Bu arada ben cinsiyet için denemedim.
Spermler içeride günlerce yaşabiliyo yani ömrü 1 gün değil yumurta gibi canmöyle onu anladım da
Şunu kastettim yumurtlama olmadan sperm ile buluşamıyor ya ben mesela çizgi eşitlenmeye başladığında daha değerlendirme yapmadım ama tutmadı
Bu arada ben cinsiyet için denemedim.
Evet telegram grubu cok iyi olur testler atılır yorumlanırKizlar bir arkadaşla birlikte düşündük de bir telegram grubu kuralım ovulasyon testi yapanlar ordan paylassin bizde bakıp yardımcı olalım birbirimize ne dersiniz
Aynen canim sende yaz gruplara inşallah açarızEvet telegram grubu cok iyi olur testler atılır yorumlanır
Olur canım ben kızımı uyutayim istersen sen yaz istersen ben yazayım ama şimdi isim var biraz sonra yazabilirimSüper anneler 2021 yazlm yeni drneyecekler vardr
Ben baktım ya telegram da yok göremedim canımBen yazdm belki hali hazırda vardır cnku cogu coktan ordan yazışıyokar belki telgrmlarda vardrdye varsa hazrda boyle grup bakalım bzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?