Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Ben hamileyim doktorum 14.hafta duphaston birden kestirdi siz nasil biraktiniz.doz azaltma yapmadik.bisey olur diye korkuyorjm heryerde bu dusuk riskini yazmislar
Hayır korkmayın ben gebe değildim o yüzden bıraktım ki adet olayım ama gebe olsaydım bende sizin gibi 13. Haftaya kadar bırakmazdım. Siz zamanında kesmişsiniz doktorunuzun kontrolünde ilk 3 ay kullanılır zaten o da düşük yapmış olanlarda veya düşük riski olanlarda kullanılır. Bebeginzi sağlıkla büyümüş bundan sonra ihtiyacı yok Allah'ın izniyle. Lütfen her okuduğunuzu kafanıza takıp boşu boşuna kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin. Gebeliğinizin tadını çıkarın, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Aminn

İyim canım çok şükür sen nasılsın bebito nasıl

Onun dışında bekliyoreee sadece daha çok işimle meşgulüm kafam aşırı oyalanıyor yani bakalım yumurtlama denk getirdiğimi düşünüyorum ama kendimi dinlemiyorum açıkçası böyle çok daha rahatım

Ay bizi boşver bebişim sen nasılsın bebiş nasıl ben aynı denemeye devam bu ay ilaç felan kullandım bakalım
Bizde büyümeye çalışıyoruz kalp atışı duyduk dün 6+5teyizzz
Ne ilacı kullandın? B Bus13
Kafa rahat olunca tutuyor diyorlarrrrrr

Bizde büyümeye çalışıyoruz kalp atışı duyduk dün 6+5teyizzz
Ne ilacı kullandın? B Bus13
Kafa rahat olunca tutuyor diyorlarrrrrr
Klomen kullandım kuzum devlet olduğu için hatta aşılama oldum tabi boşuna oldum çünküü yumurtam çoktannn çatlamıştı maşallah Allahım nazardan korusun sağ salim al kucağına inşallah çok çok sevindim inan

Ben hamile kaldığım ay C life ballı bitkisel karışım var onu kullanmıştım
Bi araştırıyım bakıyım, ne kullanacağmı şaşırdım yaş faktörü telaşa sürüklüyor beni pcosla baş etmek de zormuş, şansımız yaver gitsin alalım bebişlerimizi kucağımıza

Ben bugün test yaptım kızlar pozitifff. Kan da verdim 600 çıktı. Bugün adet günümdü
Öncelikle hayırlı olsuun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Reglime 6 gün kala dan itibaren ovulasyon testi yapıyorum normalde adetim geldikten sonra ovulasyon ile devam edecektim ilk defa kullanıyorum ovulasyonda bu şekilde koyulasti gün gün 22 Eylül regli günüm en son ki test bugünün sizce

Eklentiler

• IMG_20250920_115044.webp
    56 KB · Görüntüleme: 15
İnşallah pcos engel değil ama iyi düşünün bence yumurtlama oluyorsa şans hep var bende pcosum 2. Denemede gebe kalmıştım ama olumsuz oldu olur inşallah yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…