Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

yazmayanyazilimci

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
444
135
23
25
Merhaba kızlar. Pcos var bende. 2 aydır klomen kullanıyorum. Geçen ay 1 yumurta büyüdü regl oldum. Bu ay 3 yumurta büyüdü iğne vurmadan kendisi çatladı. Çatlamanın üstünden 7 gün geçti. 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum belki koyulaşır diye. Sizce koyulaşmış mı? En alttakini bugün yaptım. Deliriyor gibi hissediyorum ama 14 aydır hiç gebe kalamadım heyecanlıyım

Eklentiler

• 1000083056.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 40
Koyulaşmış ama gebelikte pike yakın veya pik oluyor tabi gün gün kontrol edersen daha net görürsün bende yapıyorum arkadaşlar kızıyor ama elimde değil
Şuan için henüz bir şey yok baya silik görünüyor

Belki koyulaşır ya daha 7 gün oldu inşallah hayırlı haberler alırız. Siz ne zamandır istiyorsunuz?

Belki koyulaşır ya daha 7 gün oldu inşallah hayırlı haberler alırız. Siz ne zamandır istiyorsunuz?
Tabiki ihtimal var inşallahhhhhh
benim martta bir kürtajım oldu malesef o zamandan beri deniyorum bat 1-2 Eylülbende senin gibi ovi koyulaşması takip ediyorum dünden beri

Eklentiler

• IMG_2841.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 36
Benimde öyle erken ama daha şuan ondandır belki
Benim umut 0 şuan bir kez hamile kaldım ya bir buçuk ay kadarcık onda yumurtlamadan hemen sonra aşırı meme hassasiyeti sürekli kasık ağrısı felan yaşamıştım ya şimdi hiç yok imkan ihtimal vermiyorum o yüzden tabi bu benim bünyem seninki farklı olabilir

Bende ilk gebelikte çok belirti yaşamıştım şuan bir şeyim yok ama yinede umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…