- 23 Haziran 2024
- 444
- 135
- 23
- 25
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Belki koyulaşır ya daha 7 gün olduKoyulaşmış ama gebelikte pike yakın veya pik oluyor tabi gün gün kontrol edersen daha net görürsünbende yapıyorum arkadaşlar kızıyor ama elimde değil
Şuan için henüz bir şey yok baya silik görünüyor
Tabiki ihtimal varBelki koyulaşır ya daha 7 gün olduinşallah hayırlı haberler alırız. Siz ne zamandır istiyorsunuz?
Bu ovi testiniz kaçıncı gün böyleydi acaba regl gününden önce miEki Görüntüle 3633338 Bende pcosum hamile olduğum ay gebelik testim ve Lh testim böyleydi fikir olsun sana da
Benim bat 30 ağustos hadi bakalımTabiki ihtimal varinşallahhhhhh
benim martta bir kürtajım oldu malesef o zamandan beri deniyorumbat 1-2 Eylül bende senin gibi ovi koyulaşması takip ediyorum dünden beri
Bir gün kala böyleydiBu ovi testiniz kaçıncı gün böyleydi acaba regl gününden önce mi
Ay benim de 31 Ağustos bekliyorum hiç belirtim yok bi kez hamile kalıp düşük yapınca hep aynı belirtileri arıyorum ya hiç yok sjsksjsljsBenim bat 30 ağustos hadi bakalım
Hadi güzel haberler verelim koyulaşma olursa güncelleBenim bat 30 ağustos hadi bakalım
Benimde öyleAy benim de 31 Ağustos bekliyorum hiç belirtim yok bi kez hamile kalıp düşük yapınca hep aynı belirtileri arıyorum ya hiç yok sjsksjsljs
Tamamm sen deeHadi güzel haberler verelim koyulaşma olursa güncelle
İnşallahhhhTamamm sen dee
Benim umut 0 şuan bir kez hamile kaldım ya bir buçuk ay kadarcık onda yumurtlamadan hemen sonra aşırı meme hassasiyeti sürekli kasık ağrısı felan yaşamıştım ya şimdi hiç yok imkan ihtimal vermiyorum o yüzden tabi bu benim bünyem seninki farklı olabilirBenimde öyleerken ama daha şuan ondandır belki
Bende ilk gebelikte çok belirti yaşamıştım şuan bir şeyim yok ama yinede umut işteBenim umut 0 şuan bir kez hamile kaldım ya bir buçuk ay kadarcık onda yumurtlamadan hemen sonra aşırı meme hassasiyeti sürekli kasık ağrısı felan yaşamıştım ya şimdi hiç yok imkan ihtimal vermiyorum o yüzden tabi bu benim bünyem seninki farklı olabilir
O zaman ben test yapmayı bırakıyorum çok az karnım ağrıyor sadeceBende ilk gebelikte çok belirti yaşamıştım şuan bir şeyim yok ama yinede umut işte
Ben bırakmıyorum kendimi durduramıyorumO zaman ben test yapmayı bırakıyorum çok az karnım ağrıyor sadece
Ben saldım ya sadece meme uçlarımda acı var nerden çıktıysa ilgilenmemeye çalışıyorum bu konuylaBende ilk gebelikte çok belirti yaşamıştım şuan bir şeyim yok ama yinede umut işte
Ben daha önce hiç gebe kalmadım. Sizde öncekilerde belirti olunca bir ümidim kırılmadı değilBen saldım ya sadece meme uçlarımda acı var nerden çıktıysa ilgilenmemeye çalışıyorum bu konuyla
ay öyle düşünme herkes farklı tepki veriyor bebişe inşallah hamileyizdir belirtisizBen daha önce hiç gebe kalmadım. Sizde öncekilerde belirti olunca bir ümidim kırılmadı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?