Selam canım nasılsın beni tanıdın mi bilmiyorum bir sene önce bir gurupta tanışmıştık bir kaç kişi konuşuyorduk. Hatta birisi aslen türk değildi unuttum maalesef şuan ismini ama.
Tebrik ederim gebeliğini şimdi görüyorum. Çok sevindim senin adına Rabbim sağ salim kavuşmayı nasib etsin bebeğine Amiiin
Canım bu belirti işleri çok karışık İnanki. 3 sene önceki gebeliğimde (düşük oldu) ben de grip gibi hasta olmuştum başka farklı belirtilerim vardı. Geçen ay kimyasal geçirdim büyük ihtimalle tabi. Onda bambaşka belirtiler. Yani kısacası kimisi klasik belirtileri yaşıyor kimisi saçma sapan belirtiler yaşıyor herkesin ve yine aynı kişinin her seferinde farklı olabiliyor. Çok değişken ve çok kafa karıştırıcı.
Mesela sizlerle konuştuğum dönemde belki hatırlarsın o kadar çok belirtim olmuştu ki. Kasığımda iğne gibi batmalar bilmem ne durumlar göğüs ucu hassasiyetim gelmedi diye bile gebelikten şüphelenmistim. Doktoruma gittim ve asla gebe değildim o ay. Hormonlar bazen saçmalamaya biliyor heleki PCO varsa
Kafadan atma meselesine katılıyorum çoğunlukla böyle olunca hamile kalıyor bir sürü kadın. Cunki sbebesi stress yapması fazla düşünmesi vs.
Benim de tam tersine kafadan attığım aylarda hatta yıllarda hiç gebelik oluşmadı hatta o kadar aklımdan çıkmış ki aaa zaman geçmiş dedim kendime ve sonuç sıfır. Tam tersine plan yapıp düzenli ilişki olduğunda herşeye dikkat ettiğimde gebelik gerçekleşiyordu. 2022 Şubat ve Eylül düşük oldu . Daha sonra yine saldım olmadı. O yüzden bu kadar zaman geçmiş oldu. Yani 3 sene geçmiş aklımdan çıkardığımda bu kadar senede olması gerekirdi olmadi. Sonrada hem saldım hem salmadim yani hem gebelik planladim hemde kendimi kaptirmadim adetimi gelecek diye beklerken gecikti adet sonra test silik çıktı derken geçen ayda kimyasal oldu.
Tabi bu benim kendi yaşadığım tecrübemden kaynaklanan fikrim benim için geçerli bir durum genel olarak kafadan atma çoğu kişiye yarıyor.
Yumurtlama belirtileride öyle bazen aynı berlitiler olmuyor bazne hissiz cinsel dürtü herzmana olmuyor bazılarında hiç olmayabilir. Akıntı da öyle herkesde olmaz. Yani illa cinsel dürtü ve akıntı olmasi gerekmez kimisi hiç hissetmez.