Uyyy kıyamam sana canım ya

Aynen işte böyle olun. Herzmaan olumlu düşünün. Ben sağlıklıyım, gencim herşey yolunda doğurganım, hazırım bekliyorum umutluyum deyin kendinizie kızlar.
Belki de farkında olmadan haddinden fazla stress yapıyorsunuz. Öyle olunca ne oluyor kortizol hormonu yükseliyor tam olacağı varsada engel oluyor. Stress çok büyük bir etken.
Evet kimse stressiz olmaz ama en aza indirmek de bizim elimizde. Ben şunu demem aklından çıkar gebe kalırsın demem yapabilene eyvallah çok güzel bir yöntem ama herkes aynı değil yapamıyor. O zaman en güzeli yapın kürlerinizi kendinize eşlerinize. Dikkatli beslenin çok değil hafifi egzersizler yapın (ağır egzersiz yumurtlamayı baskılar). Takip edin yumurtanızı, etmek istemiyorsanız ki bazen o da strese sokar insanı, iki veya 3 günde bir ilişki adete kadar aşk yaşayın kocişlerinzle. Gezin tozun oyalanmaya çalışın bekleme süreçlerinde. Hobilerle ilgilenin film izleyin, yap boz yapın el işi vs.
Allah'ın izniyle olacaktır. Bakın yüce Rabbimiz ne buyuruyor:
Sizi yaratmak mı daha zor yoksa göğü yaratmak mı? (Naziat süresi, 27)
Bunlarin hepsinden önce O na dayanın O na sığının ve bol bol dua edin. Hem içiniz ferahlar hem de bebişlerin gelmesine vesile olursunuz.