ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Tebrik ederim tatlım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Ne bereketli ay oldu maşallahh

Kuzucum hayırlısı valla , dediklerini yapıyorum.Zaman gösterecek hayırlısı olup olmadığını.Daha kavuşma vakti değilse bekleyeceğiz önemli değil.
Bu arada ben batımda İstanbulda olmayacağım zaten.Bekleme stresim de olmayacak

İlacın adı neydi canım :54:

günaydın meleğim oh oh maşallah maşallah :nazar::nazar: ilacın adı duphaston gülüm ay ay olsun gülüm ama bana mail atarsın yoksa bozuşuruz haaaa :20::20: ben biliyorum yğen yolda inş. :34: :54:
bitanem benım

günaydın meleğim oh oh maşallah maşallah :nazar::nazar: ilacın adı duphaston gülüm ay ay olsun gülüm ama bana mail atarsın yoksa bozuşuruz haaaa :20::20: ben biliyorum yğen yolda inş. :34: :54:
bitanem benım

Günaydınn tatlım :)
Dün boşa geçti.Benim adam gene başladı hastayım demeye :) Dün göğüslerim ağrımaya başladı.Bende tam gününde mi ilişkiyi mi kaçırdım diye anlamak için test yaptım sabah.İkinci çizgi silikti.Yarın gene yapıcam silikleşirse kaçırdık demektir.Bu ay ümitlenme benden demektir.Akşama ve haftasonu için bahane bulmazsa benim ki devam.Ama bu akşam da olması yalan ben diyeyim sana.Sabah erken uyandı, akşam dışarda olcaz eve gidince hemen uyumak isteyecektir. Hep bu günlerde bana bunu yapıyor.
İlacı aldım ama eğer bugün ve yarın bişey olmazsa içmeyeceğim.Boşa gerek yok çünkü

sabah akıntıyla birlikte pembelik geldi bat 20 mayıs kırmızılar geliyor belli.hazirana kaldı umutlar:14::14::14::14::14:

canım sılıkte olsa biçizgi var benım de ılk yaptıgımda baya silikti hele fotoda hıc gozukmedıgı için

foto cekmemıstım onun ıcın aynı ıdrarla farklı marka bi test yapmsıtım orda daha netti

ınsallahhh kan tetsıyle de sabitlersin hadı hayırlısı ınsallhhhh tebrık ederimmmm :52::52::52:

Ay_she cim canım işallah. bende farklı markanın testini yaptım onda da silik çıktı. birde elimde erken gebelik testi vrı onu yaptım onda daha net çıktı 1-2 dakika içinde. inşallah bir yanlışlık yoktur. şuanda kasığımda falan hiç ağrı yok bir iki gündür ama göğüslerde baya dolgunlaşma var ve heryeri ağrıyor. inşallah yaptığım 5-6 test:) beni yanıltmaz çünkü hepsi aynı çıktı. geçen ay mesela hiçbirinde bişi yoktu bakalım hayırlısı.

Dün boşa geçti.Benim adam gene başladı hastayım demeye :) Dün göğüslerim ağrımaya başladı.Bende tam gününde mi ilişkiyi mi kaçırdım diye anlamak için test yaptım sabah.İkinci çizgi silikti.Yarın gene yapıcam silikleşirse kaçırdık demektir.Bu ay ümitlenme benden demektir.Akşama ve haftasonu için bahane bulmazsa benim ki devam.Ama bu akşam da olması yalan ben diyeyim sana.Sabah erken uyandı, akşam dışarda olcaz eve gidince hemen uyumak isteyecektir. Hep bu günlerde bana bunu yapıyor.
İlacı aldım ama eğer bugün ve yarın bişey olmazsa içmeyeceğim.Boşa gerek yok çünkü

meleğim bu akşam kesin yap yapmazsan bırdaha senınle konuşmam de :20: ilacı kesinlikle iç hiç bir zararı yok onun propektüsünü okursan anlarsın ne olur sen yap ilişkiye devam yılmak yok lütfen :16: meleğim benım :54::54:

Cnm bnm yumurlamaya 3 gun kala en son iliski oldu birdaha olmadi bnmkiyle onusmuyoz hala
Tutarsa tutacak ins baciminda 3 gun kala tutmustu nasip kismet artik :51:

Arkadaşlar merhaba..2-3 haftadır İzmir de ailemin yanındayım..Yumurtalıklarda kistler oluşmuş..Bunların erimesi için d.kontrol hapı kullanıyorum..Eşim de hafta sonları gidip geliyor..Bu yüzden ovulasyon testi falan da kullanamıyorum :))

Arkadaslar merhaba aranızda coretest kullanan varmı ben bu ay ilk defa kullanıyorum kullanma klavuzunda ikinci çizgi lik cizgiyle aynı ton veya daha koyü olması gerekir yazıyor 4 gündür deniyorum ilk gün tek çizgi 2. Gün bellibelirsiz 2.çizgi dün daha net ama ilk çizgiye yakın ama aynı tonda olmayan 2. Çizgi gördüm bugün daha koyü olur diye düşündüm cok silik 2. Çizgi çıktı ne şimdi bu yumurtlama bittimi yada hiç olmadimikafam cok karıştı cevap verirseniz sevinirim

Canım ben kullandım bu ay coretest. illa o ton olacak diye bişi yok o tona yakın olsa yeter yani ikinci çizginin silik değil baya koyu olası gerekir 1. sine yakın olması lazım. canım sen bugünü değerlendir kesinlikle sakın kaçırma bugünü. yumurtlaman bitmiş olabilir. yok hiç olmadı değil çünkü olmasa 2. çzgi okadar koyu çıkmaz. zaten klavuzda da 2. çizgi(koyu olarak) çıktıktan sonra 24-48 saat arası değerlendirin diyor. ben öle yapmıştım koyu çizgiden 1 gün sonra;)

meleğim bu akşam kesin yap yapmazsan bırdaha senınle konuşmam de :20: ilacı kesinlikle iç hiç bir zararı yok onun propektüsünü okursan anlarsın ne olur sen yap ilişkiye devam yılmak yok lütfen :16: meleğim benım :54::54:

Valla benimkine işlemez tehdit canım :) İyice kaçar.
Kısmet diyorum artık.HErşey onun ellerinde yapacak bişey yok.

Cnm bnm yumurlamaya 3 gun kala en son iliski oldu birdaha olmadi bnmkiyle onusmuyoz hala
Tutarsa tutacak ins baciminda 3 gun kala tutmustu nasip kismet artik :51:

Barışma yok mu tatlım ?

Canım ben kullandım bu ay coretest. illa o ton olacak diye bişi yok o tona yakın olsa yeter yani ikinci çizginin silik değil baya koyu olası gerekir 1. sine yakın olması lazım. canım sen bugünü değerlendir kesinlikle sakın kaçırma bugünü. yumurtlaman bitmiş olabilir. yok hiç olmadı değil çünkü olmasa 2. çzgi okadar koyu çıkmaz. zaten klavuzda da 2. çizgi(koyu olarak) çıktıktan sonra 24-48 saat arası değerlendirin diyor. ben öle yapmıştım koyu çizgiden 1 gün sonra;)

canım içimi rahatlattın sağol 2.cizginin cıktıg gunun aksamı denedim dün aksam silikti bu sabah denedik şimdi ne yapayım yarın sabah mı deneyim gec olmaz dimi zaten aksamdan beri karnımda ufak ufak agrılar var bugnleri kaçırmak istemiyorum

Arkadaşlar merhaba..2-3 haftadır İzmir de ailemin yanındayım..Yumurtalıklarda kistler oluşmuş..Bunların erimesi için d.kontrol hapı kullanıyorum..Eşim de hafta sonları gidip geliyor..Bu yüzden ovulasyon testi falan da kullanamıyorum :))

Cnm bende seni merak ettim guzelim
Keske dogal akisina biraksaydin
Sogan kuru kullansaydin bnm

Barışma yok mu tatlım ?

Yok gulum gece yataga yattik of pif donuyor sabaha kadar uyumadik o bnden atak bekliyor ben ondan atak bekliyom:))))
Ole sabah ettik iki gundurde kardesim bizdeydi uaten isde tutamazdik bugun barisiriz belki iki salindimmi dayanamaz hihihi:35:

Kizlar dun yumurtlama gunumdu sabahtan aksama kadar gaz tikandi karnima rahatsiz oldum hayir olsun yaaa kadiklarda ara ara sanci da vardi akintinin rengi koyu beyazdi

Barışma yok mu tatlım ?

tamam gülüm allah acil şifalar versin inş. kuzum kocişini sen daha iyi tanıyorsun nasıl yapacağını sen bılırsın inş. olur hakkına hayırlısı ama ben yinede ümitliyim :16::54:

ya bu kocalar en önemli günlerde niye böyle yapar sinir oluyorum..benimde başıma geldide:20::20:

canım içimi rahatlattın sağol 2.cizginin cıktıg gunun aksamı denedim dün aksam silikti bu sabah denedik şimdi ne yapayım yarın sabah mı deneyim gec olmaz dimi zaten aksamdan beri karnımda ufak ufak agrılar var bugnleri kaçırmak istemiyorum

Sende sağol canım. dene denemekten zarar gelmez ne de olsa:) zaten spermler 3-4 gün canlı kalıyor insan vücudunda o nedenle inşallah olmuştur. dene tabi..hayırlı haberlerini alırım inşallah.

Son düzenleme:
Yok gulum gece yataga yattik of pif donuyor sabaha kadar uyumadik o bnden atak bekliyor ben ondan atak bekliyom:))))
Ole sabah ettik iki gundurde kardesim bizdeydi uaten isde tutamazdik bugun barisiriz belki iki salindimmi dayanamaz hihihi:35:

Gerçekten herşeyin kader de varsa olacağına inanıyorum.Bu yüzden olacağı varsa olur.Sen barışır barışmaz zamanı boşa geçme gülüm.Topiğimiz durmasın devam etsin.Hep mutlu olalım inşallah:)

tamam gülüm allah acil şifalar versin inş. kuzum kocişini sen daha iyi tanıyorsun nasıl yapacağını sen bılırsın inş. olur hakkına hayırlısı ama ben yinede ümitliyim :16::54:

Kuzucum sende bugün durumlar nasıl.Görüşemedik, yiğenim nasıl.Yarın doktora gidiyosun aklım sende valla.

ya bu kocalar en önemli günlerde niye böyle yapar sinir oluyorum..benimde başıma geldide:20::20:

canım benim anlamıyorum ki bu adamları benim adam da alışkanlık oldu artık.Nedense hepte tam gününde yapıyor bu işi.Hayırlısı dilemekten başka çarem yok.
Yoksa çok etkileniyorum.Tüm ay bugünü bekle sonra elin boş geç.Neden adamın tribi yüzünden.

Arkadaşlar merhaba,

Bir haftadır falan giremiyordum hiç foruma...Çok hasta oldum :( İnanın halen devam ediyor, grip gibi birşeyler ama 1 haftadır yataklardayım...Öksürmekten ciğerlerim çıkacak gibi....Sesim deseniz hiç çıkmıyor ! Eşim de aynı şekilde...O antibiyotiğe başladı mecburen, tehlikeliymiş biraz onunkisi..
Bir de evde misafir vardı yurtdışından...Hiç ama hiç dinlenemedim, valla canım çıktı...
Bu arada salya sümük ovülasyon testi yaptım..Geçtiğimiz ay 10. ve 11. günlerde pozitifti. Bu ay ise 12. ve 13. günlerde pozitif çıktı.
Aslında normal, ben bazen 25 bazen 26 bazen de 27 günde bir regl oluyorum.
Acaba hangi gün yumurtlama oldu bilmiyorum. 13. gün akıntım iyice uzundu. Hastalıktan kolumu bile kıpırdatamıyordum tabi ateşim de çok yüksekti. Yani çalışma yapamadık :(
Bir tek 9. gün bebek için değil de kendimiz için birlikte olmuştuk. Bir de o hastalığımın tavan yaptığı bir sabah 13. gün sabah ve 14. gün akşam. Birlikte olduk ama öylece sızmışım ben, ayakları havaya dikmek olsun, popo altına yastık koymak olsun, hiç bir ritüel yapılamadı. Öylece uyuyakalmışım. Zaten eşimin dediğine göre ondan birşey gelmemiş bile olabilirmiş, hiçbirşey hisssetmemiş, okadar sıcaktı ki içerisi vücut ısından, bu ısıda yaşamaz spermler dedi...Ölçtüm 37.8 falandı..
Anlayacağınız ben bu ayı da kaçırdım galiba...Gerçi allah bilir, hiç birşey belli olmaz tabi ama maili yazarken bile öksürüyorum, bir sürü de ilaç bitki çayı vs içtim :( antibiyotik almayim diye...Doktor da vermedi zaten..
Anlacağınz durum böyle...Buarada ben üzülüyordum ya hani çok bebek niye olmuyor 4-5 aydır diye....İnanın hastalıktan hiçbirşey gözüm görmedi..Gerçi sağlıklıyken herşeye dikkat ederek yaptığımız da da birşey olmamıştı sonuçta anladım ki gerçekten artık kasmayacağım, kendi haline bırakacağım...Bunu tecrübe etmiş oldum !
Herşey doğal akışında güzel...

Buarada ben en son mesaj yazdığımda 194. sayfalarda falanmışız. Baya bi entry olmuş, okumaya çalışacağım hepsini geriye dönük..

Gerçekten herşeyin kader de varsa olacağına inanıyorum.Bu yüzden olacağı varsa olur.Sen barışır barışmaz zamanı boşa geçme gülüm.Topiğimiz durmasın devam etsin.Hep mutlu olalım inşallah:)

canım benim anlamıyorum ki bu adamları benim adam da alışkanlık oldu artık.Nedense hepte tam gününde yapıyor bu işi.Hayırlısı dilemekten başka çarem yok.
Yoksa çok etkileniyorum.Tüm ay bugünü bekle sonra elin boş geç.Neden adamın tribi yüzünden.

o zaman tüm ay yapmamak gerek sadece yumurtlama günlerinde yüz verelimde o günler yapalım:9::9::9: bu ay baskı yapıcam sabah olsun diye sabah spermler daha hareketli oluyomuş bide öyle dnicem bakalım ne sorunlar çıkıcak daha

Back
X