Ovulasyon testim sizce PİK Mİ

9 gün var benim haftaya yapayım o zaman
Bende ovulasyon ile takip etitm bu ay henüz uygulamaya göre adetime 6 gün var dün test yaptım negatif çıktı 7 gün kala yani bence de yapmayın ben de acaba erken mi yaptım diye bir ümit bekliyorum , ovulasyona göre uygulamadan 2 gün sonra çatlamam oldu onu baz alırsam 9 gün kala yapmış oldum testi bekleyin bence çok zor bne dayanamadım ama sonuç hüsran

Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Eşimle yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. Bu süreçte elimden geldiğince takip yapıyorum, yumurtlama dönemlerimi izliyorum. Hatta ovulasyon testlerinde piki yakaladığım günleri de net görüyorum, ona göre ilişki günlerimizi ayarlıyoruz. Yani teknik olarak yumurtlamayı kaçırdığımı sanmıyorum.

Mayıs ayında rahimde polip tespit edilmişti ve polip ameliyatı oldum. Doktorum ameliyattan sonra gebeliğe engel bir durum kalmadığını söyledi. Ama aradan zaman geçmesine rağmen hala hamile kalamadım ve psikolojik olarak yavaş yavaş yıpranmaya başladım. Bazen umutlanıyorum, bazen ise acaba bende mi bir sorun var diye düşünmeden duramıyorum.

Bu süreçten geçen, polip ameliyatından sonra hamile kalan ya da benzer bir deneyim yaşamış olan var mı?

• Sizde ne kadar süre sonra sonuç oldu?
  • Ekstra olarak yaptığınız bir şey var mıydı?
  • Belki gözden kaçırdığım küçük bir detay vardır…

Her yorumu okumaya hazırım, gerçekten moral, bilgi ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var. 💕

Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim.
Buda dün ve bu gün yaptıgım ovulasyon testleri pik olanı dün akşam yaptım silik olanı bu akşam
ikinci testte çatlamış gibi görünüyor umarım hamile kalırsınız

Cnm ben Hollanda’da yaşıyorum geçen ay 2 kere yumurtlama yakalrım ve gecen ay 37 gün geldi adetim normalde çok düzenliydi kayma oldu
Sen de o zaman polikistik over vardır eğer adetin gecikiyorsa benim de öyleydi adetim 20 gün falan gecikiyordu

Kızlar merhaba testlerm bu sekilde pikmi acaba laboquick ilk defa kullanıyorum ve dün değerlendirmiştim bugunde değerlendiriyim mi en alttaki bugune ait

Eklentiler

• FA7505CA-0334-4F16-ACE9-233601E1BA36.webp
    FA7505CA-0334-4F16-ACE9-233601E1BA36.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_9430.webp
    IMG_9430.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba dün o koyulaşmadan sonra bugün silikleşme varsa mutlaka değerlendirin. Pik olması için illa kopkoyu olmasına gerek yok. Sizinki gibi silikleşme varsa çatlama var demektir. Benim hamile kaldığım ay da böyle olmuştu. Her şey gönlünüzce olsun 🙏🏻
benim testlerimde daha öncesi silikti birkaçgündür de bu ekteki şekilde çıkıyor. bugün yaptım ayriyeten test yine hemen hemen 3. sıradaki koyuluk gibi çıkıyor. tam pikte olmuyor ama net bir şekilde silinmiyor da gibime geliyor. görsele bakar mısın bir
WhatsApp Image 2025-10-28 at 15.36.43.webp

sanki ortadaki en koyusu , pik gibi görünüyor
teşekkür ederim yorumun için. bilerek efekt yaptım tonlamaları daha iyi görün diye de. başka arkadaşlarda pik değil diyor c çizgisinden daha koyu veya denk olmadığı için. hadi diyelim ki pik. sonraki testte ve bugünkü yaptığım testte bariz bir açılma yok sence neden o şekilde? pcos var bende bu durumu ona bağlıyorum birazda hani lh dalgalanması yüksek herhalde ondan ne pik oluyor ne de tam açılıyor bu dönemde diye.

benim testlerimde daha öncesi silikti birkaçgündür de bu ekteki şekilde çıkıyor. bugün yaptım ayriyeten test yine hemen hemen 3. sıradaki koyuluk gibi çıkıyor. tam pikte olmuyor ama net bir şekilde silinmiyor da gibime geliyor. görsele bakar mısın birEki Görüntüle 3665553
ortadakinde yumurtlama olmuş gibi gözüküyor mutlaka değerlendirin yarın bir daha yapın bariz bir silikleşme görene kadar 2 güne 1 değerlendirin

teşekkür ederim yorumun için. bilerek efekt yaptım tonlamaları daha iyi görün diye de. başka arkadaşlarda pik değil diyor c çizgisinden daha koyu veya denk olmadığı için. hadi diyelim ki pik. sonraki testte ve bugünkü yaptığım testte bariz bir açılma yok sence neden o şekilde? pcos var bende bu durumu ona bağlıyorum birazda hani lh dalgalanması yüksek herhalde ondan ne pik oluyor ne de tam açılıyor bu dönemde diye.

Yani bence ortadaki pik ve alttakinde açılma başlamış bu günleri muhakkak değerlendirin derim , muhtemelen yarına renk daha açılmış olur diye düşünüyorum
tabiki ben de uzman değilim ama okuduklarım , gördüğüm örneklere vs göre yazıyorum :)
umarım piktir , çatlamıştır ve hamile kalırsınız diyeyim

peki benim sorum sizce pik gününden sonra 14 gün mü çatlamadan sonra 14 gün mü adet tarihi için ?

Yani bence ortadaki pik ve alttakinde açılma başlamış bu günleri muhakkak değerlendirin derim , muhtemelen yarına renk daha açılmış olur diye düşünüyorum
tabiki ben de uzman değilim ama okuduklarım , gördüğüm örneklere vs göre yazıyorum :)
umarım piktir , çatlamıştır ve hamile kalırsınız diyeyim
ayyy teşekkür ederim inşallahhh

çatladıktan sonra canım zaten mantık olarak da

o zaman ben baya bir erken test yapmış oluyorum sanırım çatlama ovulasyon testlerine göre 22 sindeydi / telefondan takip ettiğim uygulamada ise 20 siydi ki onu dikkate almıyorum
ben dün test yaptım , yani çatlamadan 5 gün sonra yapmış oluyorum

Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Eşimle yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. Bu süreçte elimden geldiğince takip yapıyorum, yumurtlama dönemlerimi izliyorum. Hatta ovulasyon testlerinde piki yakaladığım günleri de net görüyorum, ona göre ilişki günlerimizi ayarlıyoruz. Yani teknik olarak yumurtlamayı kaçırdığımı sanmıyorum.

Mayıs ayında rahimde polip tespit edilmişti ve polip ameliyatı oldum. Doktorum ameliyattan sonra gebeliğe engel bir durum kalmadığını söyledi. Ama aradan zaman geçmesine rağmen hala hamile kalamadım ve psikolojik olarak yavaş yavaş yıpranmaya başladım. Bazen umutlanıyorum, bazen ise acaba bende mi bir sorun var diye düşünmeden duramıyorum.

Bu süreçten geçen, polip ameliyatından sonra hamile kalan ya da benzer bir deneyim yaşamış olan var mı?

• Sizde ne kadar süre sonra sonuç oldu?
  • Ekstra olarak yaptığınız bir şey var mıydı?
  • Belki gözden kaçırdığım küçük bir detay vardır…

Her yorumu okumaya hazırım, gerçekten moral, bilgi ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var. 💕

Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim.
Buda dün ve bu gün yaptıgım ovulasyon testleri pik olanı dün akşam yaptım silik olanı bu akşam
Bana çok koyu gelmedi canım degerlendir ama buyumeden çatlama olmus olabilir .bir senede çok normal yıllarca bekleyenler var sakin bir şekilde geçir günlerini stres çok etkiliyor maalesef

Back
X