Ovulasyon testim sizce PİK Mİ

Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Eşimle yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. Bu süreçte elimden geldiğince takip yapıyorum, yumurtlama dönemlerimi izliyorum. Hatta ovulasyon testlerinde piki yakaladığım günleri de net görüyorum, ona göre ilişki günlerimizi ayarlıyoruz. Yani teknik olarak yumurtlamayı kaçırdığımı sanmıyorum.

Mayıs ayında rahimde polip tespit edilmişti ve polip ameliyatı oldum. Doktorum ameliyattan sonra gebeliğe engel bir durum kalmadığını söyledi. Ama aradan zaman geçmesine rağmen hala hamile kalamadım ve psikolojik olarak yavaş yavaş yıpranmaya başladım. Bazen umutlanıyorum, bazen ise acaba bende mi bir sorun var diye düşünmeden duramıyorum.

Bu süreçten geçen, polip ameliyatından sonra hamile kalan ya da benzer bir deneyim yaşamış olan var mı?

• Sizde ne kadar süre sonra sonuç oldu?
  • Ekstra olarak yaptığınız bir şey var mıydı?
  • Belki gözden kaçırdığım küçük bir detay vardır…

Her yorumu okumaya hazırım, gerçekten moral, bilgi ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var. 💕

Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim.
Buda dün ve bu gün yaptıgım ovulasyon testleri pik olanı dün akşam yaptım silik olanı bu akşam
Herkes pik demiş de bu pik değil benim için sadece bi dalgalanma kaçıncı gunundesin? Pik için daha koyu olmalı ditabi değerlendir yine de idrar sıklığı su ıcme sıklığı yaptığın saat falan cok onemlı belki o yüzden yeterince koyulmamıstır ama PCO lu biri olarak daha beter koyusunu ve sonra sılıklesmesını gorup 1 hafta kadar sonra net pik ve ovulasyonu yasamıs bırı olarak Boyle durumlarda yapmaya devam etmeni onerıyorum:)

Sen öyle deyince ben de polikistik over olduğunu düşündüm inşallah değilsindir inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın hamile kalırsın canı sıkma ya sıkmakla da çok hamile kalmamazlık oluyor
Valla bıraktım artık erken gebelik testlerine kesinlikle inanmıyorum hatta geçen ay ovulasyon ve erken gebelik testi yaptım ikisi de pozitif çıkmıştı böyle 😀 diğer testler negatif 2 gün sonra pozitif di yine erken gebelik diğerleri negatif ama benim adet gecikmem geç yumurtlamamdan oldu diye düşünüyorum hesapladım tam pik gününden 14 gün sonra geldi adetim

Eklentiler

• 1758787767743566.webp
    1758787767743566.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 3
Öncelikle ovulasyon testini bırakmayı regl bitiminden 5 gün sonra 3-4 günde bir ilişkiyi öneririm. Yumurta kalitesini arı sütü ile artırabilirsiniz. Folat, omega, selenyum gibi takviyeleri bir araştırın.

Valla bıraktım artık erken gebelik testlerine kesinlikle inanmıyorum hatta geçen ay ovulasyon ve erken gebelik testi yaptım ikisi de pozitif çıkmıştı böyle 😀 diğer testler negatif 2 gün sonra pozitif di yine erken gebelik diğerleri negatif ama benim adet gecikmem geç yumurtlamamdan oldu diye düşünüyorum hesapladım tam pik gününden 14 gün sonra geldi adetim
İkisinde erken gebelik testi mi bende hamileliğimi ovlasyon testi ile öğrendim

Back
X