Normalde adete yakn zamanlarda ovulasyon testim aşırı silik olurdu giderek koyulasyor lh2.çizginin daha koyu olması lazım canım.
Lh oranı değişir ama inşallah senledir.Normalde adete yakn zamanlarda ovulasyon testim aşırı silik olurdu giderek koyulasyor lh
Lh oranı değişir ama inşallah senledir.
Canım bende t cizgisi daha koyuydu bendede düzensiz adet vardı ben bıkmadan usanmadan her gün ovulasyon testi yaptım ve zar zor olsada o 1 günlük yumurtlamamı yakalayabildim sende adet olacağın güne kadar testini sürdürMerhaba hanımlar.
Bende pco var dolayısıyla adetlerim düzensiz. Aşağıda ovulasyon testi örneklerini paylaşıyorum. Normal tarihte olursam adetime 8 gün var. Sizce yumurtlamam olmuş mudur? Eki Görüntüle 2656806
Anladım canım benim. Çok sağ ol cevabın için. Yapmaya devam...Canım bende t cizgisi daha koyuydu bendede düzensiz adet vardı ben bıkmadan usanmadan her gün ovulasyon testi yaptım ve zar zor olsada o 1 günlük yumurtlamamı yakalayabildim sende adet olacağın güne kadar testini sürdür
Yumurtlama görünüyor bugün ve yarını kesin degerlendir
Benm adetine 3 gün kala böyleydi ovu testim ama o günü değerlendremedm o ay iki kere yumurtlamsm meğerse. Olabiliyor yani bu tür şeyler
Teşekkür ederim canım benim değerlendireceğim inşaAllah.Benm adetine 3 gün kala böyleydi ovu testim ama o günü değerlendremedm o ay iki kere yumurtlamsm meğerse. Olabiliyor yani bu tür şeyler
Mutlaka değerlendir canım ama ovulasyon testini yapmayı bırakma
Teşekkür ederim canım değerlendiriyorum. Gerisi takdir-i İlahi.Mutlaka değerlendir canım ama ovulasyon testini yapmayı bırakma ♥
Bu arada bugünkü ovulasyon testimi de buraya bırakayım. (Saat 13.18)Mutlaka değerlendir canım ama ovulasyon testini yapmayı bırakma ♥
Hayırlı olsun canım benim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Hem ovulasyon testimi hem de gebelik testini ekliyorum fikir olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?