Ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı

Geç döllenme olabilir bence eger koyulaşmaya devam ederse hamilelik testi yapın ne kadar var regl e
Reglime 8 gün kaldı. Adetimde geçen ay kesildi normalde 5 gün sürer 2 gün çok yoğun gelmedi 3.gün kahverengiye döndü. Lekelenme olarak devam etti. O günden beridir yaptığım testlerde yumurtlama kadar olmasa da hep koyu çıkıyor. Normalde yumurtlama yoksa belli belirsiz olurdu 2.çizgi. 6-7 aydık yapıyorum bu testleri ilk defa yumurtlama olmadığı halde bu kadar koyu çıkıyor testlerim.

Burdan okuduklarım dayanarak söylüyorum eger hamilelik varsa bu testler günden güne koyulaşıyor sen de de sanırım bu durum var bir kaç gün sonra tekrar test yapsana bence güzel h az berlerin olacak hadi hayırlısı olsun inşallah

Aynen öyle canım hepimiz için hayırlısı olsun. Takibe devam edecem koyulaşma devam ederse gerekirse bir kan testi veririm. İnşallah herkese nasip olur güzel haberler vermek canım çok teşekkür ederim

Aynen öyle canım hepimiz için hayırlısı olsun. Takibe devam edecem koyulaşma devam ederse gerekirse bir kan testi veririm. İnşallah herkese nasip olur güzel haberler vermek canım çok teşekkür ederim
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum sen bir açılış yapta bizde arkandan verelim güzel haberleri

Kızlarr konu da açtım ama cevap veren olmadı meraktan çatlamak üzereyim ovülasyon testi bu reglime 3 gün var , gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 41CF2108-F72D-44C7-BB47-A3808B6A570B.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 103
Kızlarr konu da açtım ama cevap veren olmadı meraktan çatlamak üzereyim ovülasyon testi bu reglime 3 gün var , gebelik olabilir mi
Canım sayfada bu şekilde olup hamile kalan çok var. Ben de böyle ovulasyon testlerim koyu olduğu için bugün kan testi yaptım ve sonuç benim için maalesef negatif çıktı. Umarım senin öyle olmaz da hamilesindir

Üzüldüm senin adına canım umarım tez zamanda güzel haber alırsın. Yarın sabah gebelik testi yapacağım

Sonuç bu

Eklentiler

• 053886C8-E98A-4237-B37D-E5A26707BEBE.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 104
  • 94F17ADC-7156-4EEB-A3D9-E180A8283EB6.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 88
İnşallah canım bakalım hayırlısı artık rabbim hepimize nasip etsin. Sağlıkla al sen de kucağına inşallah. Ya bu arada yumurtlama gününden kaç gün geçtikten sonra testte çıktı ?
Benim adetim daha 3 gün sonra yani cuma olmam lazımdı. Belirtim var diye test yaptım çift çizgi gördük kanda 68 beta hcg. Doktor daha çok yeni oldugunu 3 hafta 5 günlük gibi bişry oldugunu söyledi canım bu arada yumurtama günüm 3 Aralık

Ayyy çok şükür ya gerçekten çok sevindim böylelikle umut oluyorsunuz bizlere de işte ya benim daha 9 aralıktı yumurtlama günüm 5-6 gün geçti yani üstünden o yüzden mi acaba kanda çıkmadı dicem de ovülasyon testlerimde böyle sürekli koyu çıkacak kadar varsa bişiler kanda da çıkardı diye düşünüyorum sonra. En iyisi beklemek

Reglime 1-2 gün kala ovu testim en alttaki, bi önceki yaptığım çok çok silikti ışıkta zor görünüyordu. Sizce 14den 16ya koyulaşma var mı? Dün bikaç kez akıntı oldu beyaz rengi krem gibi ama daha sıvı, şuanda da acayip bel ağrısı ve regl olacak gibi kasık ağrım var. 2 testte de sıvı tüketimine aynı şekilde dikkat ettim

Eklentiler

• DSC_2161.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 78
  • DSC_2160.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 64
Resmi varsa bana gönderir misiniz ovulasyon testinin

Daha çok erken kuzum yumurtlamadan 5,6 gün sonda çıkmaz gebelik testinde hatta kanda da cıkcaz bekle birazcık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…