- Konu Sahibi Elmasekeri54
-
Reglime 8 gün kaldı. Adetimde geçen ay kesildi normalde 5 gün sürer 2 gün çok yoğun gelmedi 3.gün kahverengiye döndü. Lekelenme olarak devam etti. O günden beridir yaptığım testlerde yumurtlama kadar olmasa da hep koyu çıkıyor. Normalde yumurtlama yoksa belli belirsiz olurdu 2.çizgi. 6-7 aydık yapıyorum bu testleri ilk defa yumurtlama olmadığı halde bu kadar koyu çıkıyor testlerim.Geç döllenme olabilir bence eger koyulaşmaya devam ederse hamilelik testi yapın ne kadar var regl e
Burdan okuduklarım dayanarak söylüyorum eger hamilelik varsa bu testler günden güne koyulaşıyor sen de de sanırım bu durum var bir kaç gün sonra tekrar test yapsana bence güzel h az berlerin olacak hadi hayırlısı olsun inşallahReglime 8 gün kaldı. Adetimde geçen ay kesildi normalde 5 gün sürer 2 gün çok yoğun gelmedi 3.gün kahverengiye döndü. Lekelenme olarak devam etti. O günden beridir yaptığım testlerde yumurtlama kadar olmasa da hep koyu çıkıyor. Normalde yumurtlama yoksa belli belirsiz olurdu 2.çizgi. 6-7 aydık yapıyorum bu testleri ilk defa yumurtlama olmadığı halde bu kadar koyu çıkıyor testlerim.
Aynen öyle canım hepimiz için hayırlısı olsun. Takibe devam edecem koyulaşma devam ederse gerekirse bir kan testi veririm. İnşallah herkese nasip olur güzel haberler vermek canım çok teşekkür ederimBurdan okuduklarım dayanarak söylüyorum eger hamilelik varsa bu testler günden güne koyulaşıyor sen de de sanırım bu durum var bir kaç gün sonra tekrar test yapsana bence güzel h az berlerin olacak hadi hayırlısı olsun inşallah
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum sen bir açılış yapta bizde arkandan verelim güzel haberleriAynen öyle canım hepimiz için hayırlısı olsun. Takibe devam edecem koyulaşma devam ederse gerekirse bir kan testi veririm. İnşallah herkese nasip olur güzel haberler vermek canım çok teşekkür ederim
Hiç umudum yok ama inşallah öyle olur. Hepimiz hep birlikte hamile kalırız da daha uğraşmayızAyyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum sen bir açılış yapta bizde arkandan verelim güzel haberleri
Canım sayfada bu şekilde olup hamile kalan çok var. Ben de böyle ovulasyon testlerim koyu olduğu için bugün kan testi yaptım ve sonuç benim için maalesef negatif çıktı. Umarım senin öyle olmaz da hamilesindirKızlarr konu da açtım ama cevap veren olmadı meraktan çatlamak üzereyim ovülasyon testi bu reglime 3 gün var , gebelik olabilir mi
Üzüldüm senin adına canım umarım tez zamanda güzel haber alırsın. Yarın sabah gebelik testi yapacağımCanım sayfada bu şekilde olup hamile kalan çok var. Ben de böyle ovulasyon testlerim koyu olduğu için bugün kan testi yaptım ve sonuç benim için maalesef negatif çıktı. Umarım senin öyle olmaz da hamilesindir
Sağol canım. Hadi inşallah senin güzel haberlerini alırız da umut olur herkeseÜzüldüm senin adına canım umarım tez zamanda güzel haber alırsın. Yarın sabah gebelik testi yapacağım
Hamileyim sanırımSağol canım. Hadi inşallah senin güzel haberlerini alırız da umut olur herkese
Yaaaaa test mi yaptınHamileyim sanırım
Evet silik çıkmış bencede hamilesinSonuç bu
Sağol kuzum evet kanda da baktık var. Dua edicem senin için deEvet silik çıkmış bencede hamilesinohh çok şükür çok mutlu oldum canım hayırlı olsun
İnşallah canım bakalım hayırlısı artık rabbim hepimize nasip etsin. Sağlıkla al sen de kucağına inşallah. Ya bu arada yumurtlama gününden kaç gün geçtikten sonra testte çıktı ?Sağol kuzum evet kanda da baktık var. Dua edicem senin için de
Benim adetim daha 3 gün sonra yani cuma olmam lazımdı. Belirtim var diye test yaptım çift çizgi gördük kanda 68 beta hcg. Doktor daha çok yeni oldugunu 3 hafta 5 günlük gibi bişry oldugunu söyledi canım bu arada yumurtama günüm 3 Aralıkİnşallah canım bakalım hayırlısı artık rabbim hepimize nasip etsin. Sağlıkla al sen de kucağına inşallah. Ya bu arada yumurtlama gününden kaç gün geçtikten sonra testte çıktı ?
Resmi varsa bana gönderir misiniz ovulasyon testininKızlar merhaba , bat a bir gün var kasık ağrılarım oluyor,beyaz akıntım var süt gibi gebelik testi elimde olmadığı için ovulasyon testi ile baktım çünkü daha önce o şekilde öğrenen olmuş (bu arada 13 gün önce yumurtlama gördüm) testte c koyu t çizgisi de c kadar değil ama koyu bilgi paylaşımı yapar mısınız
Daha çok erken kuzum yumurtlamadan 5,6 gün sonda çıkmaz gebelik testinde hatta kanda da cıkcaz bekle birazcık :))Ayyy çok şükür ya gerçekten çok sevindim böylelikle umut oluyorsunuz bizlere de işteya benim daha 9 aralıktı yumurtlama günüm 5-6 gün geçti yani üstünden o yüzden mi acaba kanda çıkmadı dicem de ovülasyon testlerimde böyle sürekli koyu çıkacak kadar varsa bişiler kanda da çıkardı diye düşünüyorum sonra. En iyisi beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?