Ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı

bak Adetime 3 gün kala beta hcg 68 mi ne çıktı. Bir gün önce çıkmazdı belkide daha yeni yükselmiş
Bak mesela adetime 6 gün var ama ovülasyon hala bu şekilde çıkıyo. Hatta bu ay ki testler mi sorunlu acaba diye düşünerek geçen ay elimde kalan testle de denedim ve sonuç aynı. Sanırım deliriyorum seninki de böyle miydi daha mı koyuydu ben mi koyu görüyorum bana mı öyle geliyo acaba diyorum gerçekten bilmiyorum

Umutlandırmak istemem kuzum ama bende gebelik var ya ama daha kanda belli olmaması normal çok erken. Bir kaç gün bekle test yaparsın tekrar

Bak benim ovülasyon testim böyleydi. Bence sende gebelik var ya biraz bekle çok erken kan tahlili yaptırmıssın ondan cıkmamıs olablir

Eklentiler

• 0A4FFDEE-7A00-44B5-BCDD-50FA40D4F1C4.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 79
Bak benim ovülasyon testim böyleydi. Bence sende gebelik var ya biraz bekle çok erken kan tahlili yaptırmıssın ondan cıkmamıs olablir
Evet ya hemen hemen aynı koyulukları doğru erken yaptım ovülasyonda çıkacak kadar varsa kanda kesin çıkar diye düşünerek. Hayırlısı kuzucum artık bakalım kafayı yedim bir an önce adet olsam ya da olmasam da bu ayı atlatsam

Arkadaşlar merhaba bende 3 aralıkta çatlatma iğnesi kullandım dün evde ovulasyon testi yaptım 13 gün normalde çift çizgi olmaması lazım ama kıpkırmızı çift çıktı ve bugünde denedim 14 gün yine bu şekilde çıktı kaç güne kadar böyle oluyor normalde 12 günden sonra ovulasyon testi silikleşmedi gerekmezmi benimki kıpkırmızı böyle yaşayıp gebe kaldığını öğrenen varmı aranızda tşkkürler

Canm testin resmini atarmisin

Kaç gün var adetine :)
5 kaldı. Geçmek bilmiyor. Testler tabiki hala koyu dünden beri şiddetli bel ağrım var. Adet öncesi hafif hafif olurdu ama nerdeyse eğilemiyorum bile. Belki de psikolojik bilmiyorum ama normalde 10 gün önceden adet belirtilerim başlardı göğüslerim çok ağrırdı şuan göğüslerimde hiç ağrı şişlik bişi yok

Benim 5 gün kaldı hala koyu çıkıyor ovülasyon testlerim ama kan testi negatif çıktı. Ama bu şekilde koyu görüp hamile kalanlar var canım evet. Umarım sende öylesindir

Benim 5 gün kaldı hala koyu çıkıyor ovülasyon testlerim ama kan testi negatif çıktı. Ama bu şekilde koyu görüp hamile kalanlar var canım evet. Umarım sende öylesindir
Ovülasyon testindemi o şekilde oluyor seninde 5 gün kala yani çatlama iğnesi yapıncamı valla benim kaç kez hayal kırıklığı oldu dilerim Allah ağzından duysun

Birde açıklayabilirmisin çatlama iğnesimi vurdun ve vurduktan sonra 10 günününmü 5 gün kaldı dedin ya çünkü iğneden 14 gün yada 17 gün sonra regl oluyorsun ya

Birde açıklayabilirmisin çatlama iğnesimi vurdun ve vurduktan sonra 10 günününmü 5 gün kaldı dedin ya çünkü iğneden 14 gün yada 17 gün sonra regl oluyorsun ya
Canım yok ben hiç çatlama iğnesi vurmadım. Bu ay tam 1 yıl oldu korunmayalı. Biliyorsun doktorlar 1 yıl korunmasız ilişki yaşamadan müdahale etmiyorlar çok fazla. En son bütün testlerimi yaptırdım yaklaşık 2 ay önce hsg filmi çektirdim. Hsg den sonra ilk 3 ay içinde hamilelik şansı artıyor diyorlar doktorumda 3 ay sonrasına randevu verdi yani Ocak ayına. Bu ay da olmazsa bir sonraki ay gidecem ve muhtemelen artık klomen ya da işte aşılama bişeye başlar diye düşünüyorum. Hiçbir sorunumuz yok benimde eşiminde her şey çok temiz çıktı. Ama işte 7-8 aydır ovülasyon kullanmama rağmen ilk defa bu ay sürekli ikinci çizgi koyu çıkıyor. Adetimde erken kesildi o yüzden şüpheleniyorum. Şimdi de işte adete 5 gün kaldı ama henüz bir adet belirtim yok. Ovülasyon testim de hala koyu çıkıyor bende hiçbir anlam veremiyorum. Ama çok arkadaşımız var adete yakın ovülasyonda koyu çizgi görüp hamile olduğunu o şekilde anlayan. Umarım bizde onlardan oluruz

Zahmet edip ne kadar güzel anlatmışsın Allah razı olsun dilerim en kısa zamanda evlat sahibi oluruz inş çok amin

Sen bekle canım bir kaç gün daha

Canım merhaba nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik benimde reglim gecikti dün olmam gerekiyordu ama olmadım. Testte yapamıyorum negatif görürüm diye korkup öylece bekliyorum
Aaaaaaa ovülasyon testin gene koyu mu canım bence koyuysa bi gebelik testi yarın sabah yap artık varsa çıkar zaten. Benim iyi ağrım var kasık ağrım keseyi gördük dün güzel gidiyo :)

Merhaba
Canım merhaba nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik benimde reglim gecikti dün olmam gerekiyordu ama olmadım. Testte yapamıyorum negatif görürüm diye korkup öylece bekliyorum

Merhaba merak ettim de hasta oldunuz mu acaba son durumunuz nedir

Aaaaaaa ovülasyon testin gene koyu mu canım bence koyuysa bi gebelik testi yarın sabah yap artık varsa çıkar zaten. Benim iyi ağrım var kasık ağrım keseyi gördük dün güzel gidiyo :)
Çok şükür canımmmm yok ovülasyonlar silikleşmişti 2 gün gecikmeyle regli oldum sonunda. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…