- Konu Sahibi Elmasekeri54
-
bak Adetime 3 gün kala beta hcg 68 mi ne çıktı. Bir gün önce çıkmazdı belkide daha yeni yükselmişDaha çok erken kuzum yumurtlamadan 5,6 gün sonda çıkmaz gebelik testinde hatta kanda da cıkcaz bekle birazcık :))
bak Adetime 3 gün kala beta hcg 68 mi ne çıktı. Bir gün önce çıkmazdı belkide daha yeni yükselmiş
Umutlandırmak istemem kuzum ama bende gebelik var ya ama daha kanda belli olmaması normal çok erken. Bir kaç gün bekle test yaparsın tekrarEki Görüntüle 2741252 Bak mesela adetime 6 gün var ama ovülasyon hala bu şekilde çıkıyo. Hatta bu ay ki testler mi sorunlu acaba diye düşünerek geçen ay elimde kalan testle de denedim ve sonuç aynı. Sanırım deliriyorumseninki de böyle miydi daha mı koyuydu ben mi koyu görüyorum bana mı öyle geliyo acaba diyorum gerçekten bilmiyorum
Bak benim ovülasyon testim böyleydi. Bence sende gebelik var ya biraz bekle çok erken kan tahlili yaptırmıssın ondan cıkmamıs olablirEki Görüntüle 2741252 Bak mesela adetime 6 gün var ama ovülasyon hala bu şekilde çıkıyo. Hatta bu ay ki testler mi sorunlu acaba diye düşünerek geçen ay elimde kalan testle de denedim ve sonuç aynı. Sanırım deliriyorumseninki de böyle miydi daha mı koyuydu ben mi koyu görüyorum bana mı öyle geliyo acaba diyorum gerçekten bilmiyorum
Evet ya hemen hemen aynı koyulukları doğru erken yaptım ovülasyonda çıkacak kadar varsa kanda kesin çıkar diye düşünerek. Hayırlısı kuzucum artık bakalım kafayı yedim bir an önce adet olsam ya da olmasam da bu ayı atlatsamBak benim ovülasyon testim böyleydi. Bence sende gebelik var ya biraz bekle çok erken kan tahlili yaptırmıssın ondan cıkmamıs olablir
Kaç gün var adetine :)Evet ya hemen hemen aynı koyulukları doğru erken yaptım ovülasyonda çıkacak kadar varsa kanda kesin çıkar diye düşünerek. Hayırlısı kuzucum artık bakalım kafayı yedim bir an önce adet olsam ya da olmasam da bu ayı atlatsam
Canm testin resmini atarmisinKızlar merhaba , bat a bir gün var kasık ağrılarım oluyor,beyaz akıntım var süt gibi gebelik testi elimde olmadığı için ovulasyon testi ile baktım çünkü daha önce o şekilde öğrenen olmuş (bu arada 13 gün önce yumurtlama gördüm) testte c koyu t çizgisi de c kadar değil ama koyu bilgi paylaşımı yapar mısınız
5 kaldı. Geçmek bilmiyor. Testler tabiki hala koyuKaç gün var adetine :)
Benim 5 gün kaldı hala koyu çıkıyor ovülasyon testlerim ama kan testi negatif çıktı. Ama bu şekilde koyu görüp hamile kalanlar var canım evet. Umarım sende öylesindirArkadaşlar merhaba bende 3 aralıkta çatlatma iğnesi kullandım dün evde ovulasyon testi yaptım 13 gün normalde çift çizgi olmaması lazım ama kıpkırmızı çift çıktı ve bugünde denedim 14 gün yine bu şekilde çıktı kaç güne kadar böyle oluyor normalde 12 günden sonra ovulasyon testi silikleşmedi gerekmezmi benimki kıpkırmızı böyle yaşayıp gebe kaldığını öğrenen varmı aranızda tşkkürler
Ovülasyon testindemi o şekilde oluyor seninde 5 gün kala yani çatlama iğnesi yapıncamı valla benim kaç kez hayal kırıklığı oldu dilerim Allah ağzından duysunBenim 5 gün kaldı hala koyu çıkıyor ovülasyon testlerim ama kan testi negatif çıktı. Ama bu şekilde koyu görüp hamile kalanlar var canım evet. Umarım sende öylesindir
Birde açıklayabilirmisin çatlama iğnesimi vurdun ve vurduktan sonra 10 günününmü 5 gün kaldı dedin ya çünkü iğneden 14 gün yada 17 gün sonra regl oluyorsun yaBenim 5 gün kaldı hala koyu çıkıyor ovülasyon testlerim ama kan testi negatif çıktı. Ama bu şekilde koyu görüp hamile kalanlar var canım evet. Umarım sende öylesindir
Canım yok ben hiç çatlama iğnesi vurmadım. Bu ay tam 1 yıl oldu korunmayalı. Biliyorsun doktorlar 1 yıl korunmasız ilişki yaşamadan müdahale etmiyorlar çok fazla. En son bütün testlerimi yaptırdım yaklaşık 2 ay önce hsg filmi çektirdim. Hsg den sonra ilk 3 ay içinde hamilelik şansı artıyor diyorlar doktorumda 3 ay sonrasına randevu verdi yani Ocak ayına. Bu ay da olmazsa bir sonraki ay gidecem ve muhtemelen artık klomen ya da işte aşılama bişeye başlar diye düşünüyorum. Hiçbir sorunumuz yok benimde eşiminde her şey çok temiz çıktı. Ama işte 7-8 aydır ovülasyon kullanmama rağmen ilk defa bu ay sürekli ikinci çizgi koyu çıkıyor. Adetimde erken kesildi o yüzden şüpheleniyorum. Şimdi de işte adete 5 gün kaldı ama henüz bir adet belirtim yok. Ovülasyon testim de hala koyu çıkıyor bende hiçbir anlam veremiyorum. Ama çok arkadaşımız var adete yakın ovülasyonda koyu çizgi görüp hamile olduğunu o şekilde anlayan. Umarım bizde onlardan oluruzBirde açıklayabilirmisin çatlama iğnesimi vurdun ve vurduktan sonra 10 günününmü 5 gün kaldı dedin ya çünkü iğneden 14 gün yada 17 gün sonra regl oluyorsun ya
Zahmet edip ne kadar güzel anlatmışsın Allah razı olsun dilerim en kısa zamanda evlat sahibi oluruz inş çok aminCanım yok ben hiç çatlama iğnesi vurmadım. Bu ay tam 1 yıl oldu korunmayalı. Biliyorsun doktorlar 1 yıl korunmasız ilişki yaşamadan müdahale etmiyorlar çok fazla. En son bütün testlerimi yaptırdım yaklaşık 2 ay önce hsg filmi çektirdim. Hsg den sonra ilk 3 ay içinde hamilelik şansı artıyor diyorlar doktorumda 3 ay sonrasına randevu verdi yani Ocak ayına. Bu ay da olmazsa bir sonraki ay gidecem ve muhtemelen artık klomen ya da işte aşılama bişeye başlar diye düşünüyorum. Hiçbir sorunumuz yok benimde eşiminde her şey çok temiz çıktı. Ama işte 7-8 aydır ovülasyon kullanmama rağmen ilk defa bu ay sürekli ikinci çizgi koyu çıkıyor. Adetimde erken kesildi o yüzden şüpheleniyorum. Şimdi de işte adete 5 gün kaldı ama henüz bir adet belirtim yok. Ovülasyon testim de hala koyu çıkıyor bende hiçbir anlam veremiyorum. Ama çok arkadaşımız var adete yakın ovülasyonda koyu çizgi görüp hamile olduğunu o şekilde anlayan. Umarım bizde onlardan oluruz
Ne demek canım çatlama iğnesiyle ilgili bir bilgim İnan yok ama ovülasyon koyu çıkıyorsa bir ihtimal var. Bekleyip görecez. İnşallah güzel sonuçlar alırızZahmet edip ne kadar güzel anlatmışsın Allah razı olsun dilerim en kısa zamanda evlat sahibi oluruz inş çok amin
Sen bekle canım bir kaç gün daha5 kaldı. Geçmek bilmiyor. Testler tabiki hala koyudünden beri şiddetli bel ağrım var. Adet öncesi hafif hafif olurdu ama nerdeyse eğilemiyorum bile. Belki de psikolojik bilmiyorum ama normalde 10 gün önceden adet belirtilerim başlardı göğüslerim çok ağrırdı şuan göğüslerimde hiç ağrı şişlik bişi yok
Canım merhaba nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelikSen bekle canım bir kaç gün daha
Aaaaaaa ovülasyon testin gene koyu mu canım bence koyuysa bi gebelik testi yarın sabah yap artık varsa çıkar zaten. Benim iyi ağrım var kasık ağrım keseyi gördük dün güzel gidiyo :)Canım merhaba nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelikbenimde reglim gecikti dün olmam gerekiyordu ama olmadım. Testte yapamıyorum negatif görürüm diye korkup öylece bekliyorum
Canım merhaba nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelikbenimde reglim gecikti dün olmam gerekiyordu ama olmadım. Testte yapamıyorum negatif görürüm diye korkup öylece bekliyorum
Merhaba merak ettim de hasta oldunuz mu acaba son durumunuz nedirCanım merhaba nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelikbenimde reglim gecikti dün olmam gerekiyordu ama olmadım. Testte yapamıyorum negatif görürüm diye korkup öylece bekliyorum
Çok şükür canımmmmAaaaaaa ovülasyon testin gene koyu mu canım bence koyuysa bi gebelik testi yarın sabah yap artık varsa çıkar zaten. Benim iyi ağrım var kasık ağrım keseyi gördük dün güzel gidiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?