Ovulasyon testi ile gebelik belli olur mu

İnşallah Ama bugün geçti bide %90 olurum öyle hissediyorum boşuna gitmesin testim yarın sabaha sakladım ovulasyon testim yeteri kadar koyu mu
Selam kızlar bugün kan verdim beta hcg 151 çıktı çok şükür Rabbime hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah tabi Allah korusun bi aksilik olabilir düşüncesiyle kimseyle paylaşmadık henüz gebelik için kaset test yapmıştım silik çzgi çıkmıştı benimde

Maşallah rabbim size bağışlasın hayırlı olsun gözünüz Aydın

Çok teşekkür ederim amin inşallah sana da nasip olsun tabi keseyi ve kalp atışını duymadan tam gebe sayılmayız Allahım o günleri de göstersin inşallah
amin inşallah canım Bi değişiklik hissediyor musunuz daha çok yeni ama yani o adet hissi gidip direkt hamilelik hissi geliyor mu

Sabrın sonu selamet Çifte bayram yaptırıyor yüce rabbim o zaman

amin inşallah canım Bi değişiklik hissediyor musunuz daha çok yeni ama yani o adet hissi gidip direkt hamilelik hissi geliyor mu
Kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor, adet günüm 1 gün gecikince bile adet olucam şimdi heralde diyodum aynı adet ağrısı ama gelmeyince anlıyosun dünden beri iftardan sonra sık idrara çkkıyorum göğüslerim dolgun, karnım ağrıyor ara ara ve sanki bişiler oluyo gurul gurul

Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler, acaba ovulasyon sonrası kitler nasıldı, silik miydi? Adete doğru mu koyulasiyor, yoksa ovulasyon sonrası hep belli miydi çizgiler

Kızlar 3 gündür ovulasyon testim böyle çıkıyor sizce hamile olabilir miyim bu adetime 2 gün kala

Buda bugunki 3 gündür böyle oluyor yarın adet günü böyle olmuyo gebelik öğrenen varmı 17 günü adetimin yumurtalama 18. Günü çatlama gördüm

Merhaba arkadaşlar, pcos'um o nedenle de yumurtlama testlerinden genelde verim alamıyorum ama bir ümit yine de şansımı deniyorum. Bata 3 gün var ve LH koyulaşıyor gibi sizce gebelik olabilir mi?

Eklentiler

• IMG-2845.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 326
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…