- Konu Sahibi yasemiinnnn
-
Selam kızlar bugün kan verdim beta hcg 151 çıktıİnşallahAma bugün geçti bide %90 olurum öyle hissediyorum boşuna gitmesin testim yarın sabaha sakladım ovulasyon testim yeteri kadar koyu mu
İnşallah sende hamilesindir canım inşallahTers yaptınız mı sonucunuz nedir bende aynı durumdayım da şuan merak ettim :)
Maşallah rabbim size bağışlasın hayırlı olsun gözünüz AydınSelam kızlar bugün kan verdim beta hcg 151 çıktıçok şükür Rabbime hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah tabi Allah korusun bi aksilik olabilir düşüncesiyle kimseyle paylaşmadık henüz gebelik için kaset test yapmıştım silik çzgi çıkmıştı benimde
Ayy inşallah ama sanki regl olucam ben nasip kısmetİnşallah sende hamilesindir canım inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah sana da nasip olsun tabi keseyi ve kalp atışını duymadan tam gebe sayılmayızMaşallah rabbim size bağışlasın hayırlı olsun gözünüz Aydın
amin inşallah canımÇok teşekkür ederim amin inşallah sana da nasip olsun tabi keseyi ve kalp atışını duymadan tam gebe sayılmayızAllahım o günleri de göstersin inşallah
Öyle tabi canım olmasa da vardır bir zamanı hiç canını sıkma Rabbim en doğru zamanı bekliyordurAyy inşallah ama sanki regl olucam ben nasip kısmet
Sabrın sonu selametÖyle tabi canım olmasa da vardır bir zamanı hiç canını sıkma Rabbim en doğru zamanı bekliyordurBen 1,5 yıldır deniyorum Allahım ramazan ayında nasip etti çok şükür oruçluyken hamile kaldım bayram hediyesi oldu bize
Kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor, adet günüm 1 gün gecikince bile adet olucam şimdi heralde diyodum aynı adet ağrısı ama gelmeyince anlıyosunamin inşallah canımBi değişiklik hissediyor musunuz daha çok yeni ama yani o adet hissi gidip direkt hamilelik hissi geliyor mu
Çok şükürSabrın sonu selametÇifte bayram yaptırıyor yüce rabbim o zaman
inşallahhhÇok şükürİnşallah sağlıkla devam eder bu süreç
Çok teşekkür ederim canım sağolinşallahhhGönlünüzü ferah tutun
Bende ovülasyon la öğrendim t çok koyu c silik ti yani senin testin tam tersiydiBugün adet günüm ve ovulasyon testim bu şekilde 3 gün önce gebelik testi negatifti normalde ovulasyon testim daha silik çıkıyordu
Eki Görüntüle 2838851
Canım benimde adetime 5 gün var sence gebelik olma ihtimali var mı ??T çizgisinin daha koyu olması gerekiyor bak benimki bu şekildi hamile olduğum zaman
5 gün daha çok erken canım gecikirse yap mümkünse yoksa anlaşılmıyorCanım benimde adetime 5 gün var sence gebelik olma ihtimali var mı ??
Benimde ayni durumum şuan. Hamile misiniz?Buda bugunki 3 gündür böyle oluyor yarın adet günü böyle olmuyo gebelik öğrenen varmı 17 günü adetimin yumurtalama 18. Günü çatlama gördüm
Eki Görüntüle 2852971
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?